Thermo-erikoistarjous - saat 10% alennuksen yli 70€ tilauksista* Käytä koodia:
Leikepöydälle kopiointi onnistui
10OFF

Loimet

Horzen loimet tarjoavat suojakerroksen kylmyyttä, sadetta, aurinkoa ja hyönteisiä vastaan. Hevonen pysyy loimitettuna tyytyväisenä säällä kuin säällä.

Suodatin
Suodatin
Tyhjennä kaikki
Lajittelu
Brändit
Väri
Koko
Hinta
Hinta
Toppaus
Denier
Neck
Ominaisuudet
Ominaisuudet Tyhjennä kaikki
Rajaukset:
661 tuotetta

Hevosten loimet suojaavat kurjalta säältä, auringolta ja hyönteisiltä.

Pue hevosesi vuodenajan mukaan laadukkailla Horzen loimilla. Ulkoloimet ja kevyet ulkoloimet sopivat ihanteellisesti tuuliselle, sateiselle, kylmälle tai lumiselle säälle ja voit vaihdella kevyiden tai paksujen loimien välillä sääolosuhteista riippuen. Kevyt ja vedenpitävä ulkoloimi sopii täydellisesti keväisiin sadepäiviin. Paksu ulkoloimi kaulakappaleella tai pidennetyllä kaulaosalla on täydellinen rankkaan lumimyrskyyn. Kevyemmät, verkkokankaasta tai aurinkosuojalla varustetusta kankaasta valmistetut loimet antavat hevosesi nauttia kesästä rauhassa. Pidä hevosesi karvapeite kiiltävänä ja raikkaana käyttämällä UV-suojattua loimea kuuman kesäauringon paisteessa. Kärpäsloimet sopivat täydellisesti pitämään ärsyttävät, purevat ötökät poissa häiritsemästä hevosta laitumella.

Varmista hevosesi mukavuus myös sisätiloissa pehmeällä ja kestävällä talliloimella tai kauniilla edustusloimella.

Kun hevosesi on tallissa, pehmeä ja tikattu loimi on ihanteellinen ja lämmin asuste. Paksusti tikatut loimet, joihin saa lisättyä kaulakappaleen, sopivat loistavasti kylmiin talviöihin. Vaihda kevyemmin topattuun, pehmeään talliloimeen, kun haluat vain hieman lisälämpöä ja suojan ilmavirtauksilta. Cooler-loimet ja edustusloimet ovat lämpimiä ja kosteutta siirtäviä ja niiden avulla hevonen on helppo jäähdytellä ratsastuksen jälkeen, joten niitä tulisi löytyä jokaisesta varustehuoneesta. Valitse kevyt kuljetusloimi matkustukseen ja varmista, että hevosesi saapuu tyylikkäästi seuraaviin kilpailuihinsa. Ratsastusloimet ovat järkevä valinta hevosen lämmittelyyn tai kun haluat suojata hevosesi selkää kylminä talvipäivinä ratsastaessasi. Mitä ikinä tarvitsetkaan, Horze pukee hevosesi laajalla loimivalikoimallaan.