Loimet hevoselle: osta edullisia hevosloimia verkkokaupasta │ Horze
Turvallisuus ennen kaikkea!
30 % alennusta Horzen ratsastuskypäristä & selkäsuojista
Loimet

Loimet

Horzen loimet tarjoavat suojakerroksen kylmyyttä, sadetta, aurinkoa ja hyönteisiä vastaan. Hevonen pysyy loimitettuna tyytyväisenä säällä kuin säällä.
546 tuotetta

Osta Loimet osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Hevosten loimet suojaavat kurjalta säältä, auringolta ja hyönteisiltä.

Pue hevosesi vuodenajan mukaan laadukkailla Horzen loimilla. Ulkoloimet ja kevyet ulkoloimet sopivat ihanteellisesti tuuliselle, sateiselle, kylmälle tai lumiselle säälle ja voit vaihdella kevyiden tai paksujen loimien välillä sääolosuhteista riippuen. Kevyt ja vedenpitävä ulkoloimi sopii täydellisesti keväisiin sadepäiviin. Paksu ulkoloimi kaulakappaleella tai pidennetyllä kaulaosalla on täydellinen rankkaan lumimyrskyyn. Kevyemmät, verkkokankaasta tai aurinkosuojalla varustetusta kankaasta valmistetut loimet antavat hevosesi nauttia kesästä rauhassa. Pidä hevosesi karvapeite kiiltävänä ja raikkaana käyttämällä UV-suojattua loimea kuuman kesäauringon paisteessa. Kärpäsloimet sopivat täydellisesti pitämään ärsyttävät, purevat ötökät poissa häiritsemästä hevosta laitumella.

Varmista hevosesi mukavuus myös sisätiloissa pehmeällä ja kestävällä talliloimella tai kauniilla edustusloimella.

Kun hevosesi on tallissa, pehmeä ja tikattu loimi on ihanteellinen ja lämmin asuste. Paksusti tikatut loimet, joihin saa lisättyä kaulakappaleen, sopivat loistavasti kylmiin talviöihin. Vaihda kevyemmin topattuun, pehmeään talliloimeen, kun haluat vain hieman lisälämpöä ja suojan ilmavirtauksilta. Cooler-loimet ja edustusloimet ovat lämpimiä ja kosteutta siirtäviä ja niiden avulla hevonen on helppo jäähdytellä ratsastuksen jälkeen, joten niitä tulisi löytyä jokaisesta varustehuoneesta. Valitse kevyt kuljetusloimi matkustukseen ja varmista, että hevosesi saapuu tyylikkäästi seuraaviin kilpailuihinsa. Ratsastusloimet ovat järkevä valinta hevosen lämmittelyyn tai kun haluat suojata hevosesi selkää kylminä talvipäivinä ratsastaessasi. Mitä ikinä tarvitsetkaan, Horze pukee hevosesi laajalla loimivalikoimallaan.