Säästä jopa 50% monista tuotteista
Ihottumaloimet

Ihottumaloimet

Ihottumaloimet lievittävät hevosten kesäihottuman oireita. Valitse mieleisesi malli laajasta valikoimasta ja täydennä suoja kaulakappaleella ja hupulla tai maskilla.

10 tuotetta

Osta Ihottumaloimet osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Lievitä hevosesi kesäihottuman oireita Horzen ihottumaloimella

Hevosten kesäihottuma on pahamaineinen ja pelätty sairaus. Tätä allergiaa aiheuttavat muun muassa polttiaiset, joiden syljessä on tiettyä, allergiaa aiheuttavaa proteiinia. Jos hevosellasi tai ponillasi puhkeaa kesäihottuma, on toimittava nopeasti, jotta kesä voi jatkua mukavana sinulle ja hevosellesi.

Ihottumaloimi suojaa koko hevosta

Horzen ihottumaloimet tarjoavat täyden suojan turvasta häntään yhteensopivan kaulakappaleen ja päätä suojaavan ihottumahupun tai maskin ansiosta. Vatsaläppä maksimoi suojan suojaamalla hevosta myös altapäin. Loimen materiaali on kevyttä ja hengittävää, joten hevosesi voi jatkaa mukavaa elämäänsä laitumella ilman ylikuumenemisen vaaraa. Valikoimassamme on myös seeprakuvioituja ihottumaloimia, joita hyönteiset välttelevät yleisesti.

Tutustu ihottumaloimiimme ja sano hyvästi inhottaville polttiaisille. Valikoimassamme on omien malliemme lisäksi myös mm. Horseware ja Bucas ihottumaloimia.