Ihottumaloimet

Ihottumaloimet

Ihottumaloimet lievittävät hevosten kesäihottuman oireita. Valitse mieleisesi malli laajasta valikoimasta ja täydennä suoja kaulakappaleella ja hupulla tai maskilla.

11 tuotetta

Osta Ihottumaloimet osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Lievitä hevosesi kesäihottuman oireita Horzen ihottumaloimella

Hevosten kesäihottuma on pahamaineinen ja pelätty sairaus. Tätä allergiaa aiheuttavat muun muassa polttiaiset, joiden syljessä on tiettyä, allergiaa aiheuttavaa proteiinia. Jos hevosellasi tai ponillasi puhkeaa kesäihottuma, on toimittava nopeasti, jotta kesä voi jatkua mukavana sinulle ja hevosellesi.

Ihottumaloimi suojaa koko hevosta

Horzen ihottumaloimet tarjoavat täyden suojan turvasta häntään yhteensopivan kaulakappaleen ja päätä suojaavan ihottumahupun tai maskin ansiosta. Vatsaläppä maksimoi suojan suojaamalla hevosta myös altapäin. Loimen materiaali on kevyttä ja hengittävää, joten hevosesi voi jatkaa mukavaa elämäänsä laitumella ilman ylikuumenemisen vaaraa. Valikoimassamme on myös seeprakuvioituja ihottumaloimia, joita hyönteiset välttelevät yleisesti.

Tutustu ihottumaloimiimme ja sano hyvästi inhottaville polttiaisille. Valikoimassamme on omien malliemme lisäksi myös mm. Horseware ja Bucas ihottumaloimia.

Nopein ja tehokkain tapa lievittää hevosen kesäihottuman oireita on ihottumaloimen käyttäminen. Ihottumaloimen lisäksi on hyvä käyttää ihottumahuppua tai maskia. Silloin hevosesi on suojattu kokonaan päästä häntään kesäihottumaa aiheuttavilta hyönteisiltä.

Lisäksi voit suihkuttaa hevosesi hyönteiskarkotteella. Varo ärsyttämästä hevosen ihoa hyönteissuihkeella. Kesäihottumasta kärsivän hevosen ei ole hyvä oleskella joen, järven tai lammen rannalla olevalla laitumella, koska sellaisissa paikoissa hyönteisiä on enemmän. Myös hämärän aikaan hyönteisiä on enemmän.

p>Valitettavasti hevosen kesäihottuman havaitseminen saattaa viedä aikaa. Kesäihottuma on hevosen ihon allerginen reaktio tietyille pureville hyönteisille. Nämä polttiaiset jättävät puremiinsa sylkeä, joka voi aiheuttaa allergisen reaktion. Yleensä allergian aiheuttamia ensimmäisiä oireita, kuten punoitusta ja pieniä paukamia, ei ole helppo huomata hevosen karvan alta. Kesäihottuma tekee hevosestasi hyvin levottoman, se hankaa päätään toistuvasti tai yrittää purra itseään tietyistä paikoista.

Hevonen saattaa hangata itseään usein, menettää karvaa ja saada paljaita laikkuja karvaansa. Iho hilseilee ja siihen voi tulla märkiviä haavoja. Jos näitä oireita tulee, on aika hankkia ihottumaloimi. Lisäksi kaikki viilentävät ja kutinaa vähentävät keinot auttavat hevosesi oloa.

Suosituimmat kategoriat