Ihottumaloimet

Ihottumaloimet

Ihottumaloimet lievittävät hevosten kesäihottuman oireita. Valitse mieleisesi malli laajasta valikoimasta ja täydennä suoja kaulakappaleella ja hupulla tai maskilla.

10 tuotetta
Harry's Horse UV ihottuma-/kärpäsloimi
OVH -20%

Harry's Horse

UV ihottuma-/kärpäsloimi

55,96 €
OVH: 69,95 €
(1)
Horze Cover ihottumahuppu Horze Cover ihottumahuppu
jopa -40% (OVH)

Horze

Cover ihottumahuppu

Alk. 20,97 €
OVH: 34,95 €
Saatavilla heti
Horze Cover ihottumaloimi UV-suojalla, kaulakappaleella ja vatsaläpällä Horze Cover ihottumaloimi UV-suojalla, kaulakappaleella ja vatsaläpällä
OVH -30%

Horze

Cover ihottumaloimi UV-suojalla, kaulakappaleella ja vatsaläpällä

55,96 €
OVH: 79,95 €
(2)
Horseware Amigo Hoody Pony ihottumaloimi kiinteällä kaulakappaleella Horseware Amigo Hoody Pony ihottumaloimi kiinteällä kaulakappaleella
OVH -15%

Horseware

Amigo Hoody Pony ihottumaloimi kiinteällä kaulakappaleella

97,71 €
OVH: 114,95 €
(1)
Horseware Amigo Hoody ihottumaloimi kiinteällä kaulakappaleella Horseware Amigo Hoody ihottumaloimi kiinteällä kaulakappaleella
OVH -15%

Horseware

Amigo Hoody ihottumaloimi kiinteällä kaulakappaleella

106,21 €
OVH: 124,95 €
(6)
Horze ihottumahuppu
OVH -25%

Horze

ihottumahuppu

29,96 €
OVH: 39,95 €
(7)
Horze ihottumaloimi
OVH -25%

Horze

ihottumaloimi

96,75 €
OVH: 129,00 €
(37)
Bucas Sweet-itch Zebra -loimi Bucas Sweet-itch Zebra -loimi
OVH -15%

Bucas

Sweet-itch Zebra -loimi

131,75 €
OVH: 155,00 €
(1)
Karlslund kesäihottumaloimi

Karlslund

kesäihottumaloimi

129,00 €
Saatavilla heti
Karlslund Eczema ihottumahuppu

Karlslund

Eczema ihottumahuppu

50,56 €
(1)

Osta Ihottumaloimet osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Lievitä hevosesi kesäihottuman oireita Horzen ihottumaloimella

Hevosten kesäihottuma on pahamaineinen ja pelätty sairaus. Tätä allergiaa aiheuttavat muun muassa polttiaiset, joiden syljessä on tiettyä, allergiaa aiheuttavaa proteiinia. Jos hevosellasi tai ponillasi puhkeaa kesäihottuma, on toimittava nopeasti, jotta kesä voi jatkua mukavana sinulle ja hevosellesi.

Ihottumaloimi suojaa koko hevosta

Horzen ihottumaloimet tarjoavat täyden suojan turvasta häntään yhteensopivan kaulakappaleen ja päätä suojaavan ihottumahupun tai maskin ansiosta. Vatsaläppä maksimoi suojan suojaamalla hevosta myös altapäin. Loimen materiaali on kevyttä ja hengittävää, joten hevosesi voi jatkaa mukavaa elämäänsä laitumella ilman ylikuumenemisen vaaraa. Valikoimassamme on myös seeprakuvioituja ihottumaloimia, joita hyönteiset välttelevät yleisesti.

Tutustu ihottumaloimiimme ja sano hyvästi inhottaville polttiaisille. Valikoimassamme on omien malliemme lisäksi myös mm. Horseware ja Bucas ihottumaloimia.

Nopein ja tehokkain tapa lievittää hevosen kesäihottuman oireita on ihottumaloimen käyttäminen. Ihottumaloimen lisäksi on hyvä käyttää ihottumahuppua tai maskia. Silloin hevosesi on suojattu kokonaan päästä häntään kesäihottumaa aiheuttavilta hyönteisiltä.

Lisäksi voit suihkuttaa hevosesi hyönteiskarkotteella. Varo ärsyttämästä hevosen ihoa hyönteissuihkeella. Kesäihottumasta kärsivän hevosen ei ole hyvä oleskella joen, järven tai lammen rannalla olevalla laitumella, koska sellaisissa paikoissa hyönteisiä on enemmän. Myös hämärän aikaan hyönteisiä on enemmän.

p>Valitettavasti hevosen kesäihottuman havaitseminen saattaa viedä aikaa. Kesäihottuma on hevosen ihon allerginen reaktio tietyille pureville hyönteisille. Nämä polttiaiset jättävät puremiinsa sylkeä, joka voi aiheuttaa allergisen reaktion. Yleensä allergian aiheuttamia ensimmäisiä oireita, kuten punoitusta ja pieniä paukamia, ei ole helppo huomata hevosen karvan alta. Kesäihottuma tekee hevosestasi hyvin levottoman, se hankaa päätään toistuvasti tai yrittää purra itseään tietyistä paikoista.

Hevonen saattaa hangata itseään usein, menettää karvaa ja saada paljaita laikkuja karvaansa. Iho hilseilee ja siihen voi tulla märkiviä haavoja. Jos näitä oireita tulee, on aika hankkia ihottumaloimi. Lisäksi kaikki viilentävät ja kutinaa vähentävät keinot auttavat hevosesi oloa.

Suosituimmat kategoriat