HV Polo
HV Polo

HV Polo

227 tuotetta
Osta HV Polo at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Hollannissa vuonna 1980 perustettu HV Polo on yltänyt hevosvarustemaailman markkinajohtajaksi erityisesti pooloharrastajien keskuudessa yli 15:ssa eri maassa. HV Polon mallistojen tyylit ja vaihtoehdot ovat samankaltaisia kuin Horzen mallistossa, joten luonnollisestikin haluamme tarjota niitä täydentääksemme laajaa valikoimaamme. Grafiikat, rohkeat perusvärit, sekä este- ja kenttäratsastajille sopivat mallit kääntävät helposti katseita hevosharrastajien keskuudessa ympäri maailman.

HV Polon mallisto sisältää sekä miesten, että naisten ratsastusvaatteita, joissa on komeat grafiikat. Jännittävästä valikoimasta löytyy rentoja naisten toppeja ja paitoja, joita koristavat merkit ja tekstit. Hyvin istuvat takit on suunniteltu imartelemaan jokaista vartaloa ja tuomaan esiin hevosharrastajan ylpeyden hienovaraisen tyylikkäillä grafiikoilla. Nämä takit on valmistettu halutuimmista materiaaleista ja niissä on käytetty fleeceä ja tekoturkista luomaan muodikkaita, lämpimiä ja käytännöllisiä yhdistelmiä. Useat brodeeraukset, tekstit ja grafiikat lisäävät persoonallisuutta fleecepuseroihin ja huppareihin. Runsaat taskut ja joustavat hihansuut tekevät puseroista käytännöllisiä ja samalla upean näköisiä. Hanki tyylikäs pari polvisukkia vaatekaappiisi ja käytä niitä lempiratsastushousujesi kanssa, kun haluat täydentää tyyliäsi. Sukkia on saatavilla laaja värivalikoima, joten voit helposti vaihdella ja yhdistellä niitä mielesi mukaan. HV Polo valmistaa jopa trendikkäitä ja rentoja tallikenkiä, joita käyttäessä tallityötkin tuntuvat hauskoilta. Varsien grafiikat lisäävät tyylikkyyttä päivittäisiin aktiviteetteihin. Joissain HV Polo ratsastushousuissa on persoonallisia, kimaltelevia koristeita, sekä hauska ja muodikas kangasvyö. Nämä ratsastushousut on suunniteltu arkikäyttöön, mutta ne on valmistettu yhtä korkeiden standardien mukaan, kuin muutkin HV Polo-malliston tuotteet. Useat taskut ja trendikkäät tikkaukset tekevät näistä ratsastushousuista erityiset.

HV Pololta löydät myös katseita kääntävät satulahuovat aktiivisille hevosille ja niissä on saman tyyliset brodeeraukset ja mallit, kuin Horzen oman malliston satulahuovissa. Valitse makuusi sopiva yleis- tai koulusatulahuopa, jonka pehmeä ja kosteutta siirtävä materiaali pitää hevosesi viileänä, kun se suorittaa tehtävät parhaansa mukaan. Pidä hevosesi olo mukavana HV Polon hengittävän ratsastusloimen avulla, kun ratsastat kylmällä säällä.

Kun kokeilet HV Polon tuotteita, huomaat miksi nämä vaatteet ja varusteet sopivat täydellisesti yhteen Horzen ja B Vertigon hevos- ja ratsastusvarusteiden kanssa.