Horze.fi satulavyöt - Hyvä valikoima satulavöitä verkosta
Kesäalen loppurysäys - Jopa 70 % alennusta
10 % :n LISÄALENNUS tilauksestasi
Satulavyöt

Satulavyöt

Koulusatulavyö on suunniteltu käytettäväksi pitkien vastinhihnojen kanssa koulusatulassa. Nämä satulavyöt ovat miellyttävän tuntuisia ratsastajan jalkaa vasten.
139 tuotetta

Osta Satulavyöt osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Horzen koulusatulavyöt ovat kestäviä ja tyylikkäitä.

Erityisesti pitkien vastinhihnojen kanssa käytettäväksi soveltuvat kouluvyöt ovat lyhyempiä, kuin perinteiset satulavyöt. Nämä satulavyöt tuntuvat miellyttäviltä ratsastajan jalkaa vasten. Näiden koulusatulavöiden laadukkuus ja mukavuus mahdollistaa sen, että hevonen pystyy parhaaseen mahdolliseen suoritukseen. Koulusatulavyöt voivat olla joko suoria tai muotoiltuja riippuen hevosen ja ratsastajan mieltymyksistä. Valitse synteettinen tai laadukkaasta nahasta valmistettu satulavyö. Tukeva malli sisältää ruostumattomasta teräksestä valmistetut soljet molemmissa päissä, sekä hiukan joustoa, joka helpottaa säätöä ja kiristämistä.

Koulusatulavöitä käytetään koulusatuloiden kanssa, joissa on pidemmät vastinhihnat.

Horzen koulusatulavyöt on suunniteltu erityisesti käytettäväksi koulusatuloiden kanssa, joissa on pitkät vastinhihnat, jotta ratsastajan pohkeiden alle ei jää ylimääräistä tavaraa ja ratsastaja saa paremman kontaktin hevosen kylkiin. Musta on yleisin värivaihtoehto, joka sopii klassiseen kouluratsastustyyliin. Osassa Horzen koulusatulavöistä on irrotettava vuori tai metallirengas, johon voidaan kiinnittää esimerkiksi apuohjia.