Säästä 20 € kaikista yli 100 euron tilauksistasi! Käytä koodia: HZXMAS Säästä nyt

×
Karlslund

Karlslund

Horze
B Vertigo
Finn-Tack
Pharmacare
Absorbine
Aesculap
Aigle
Alodis Horse
Arioneo
Arma
Aubrion
Aviemore
Back on Track
Back on Track Silverline
Beeztees
Bellomania
Beris
Betta Life
Black Power
Blenheim
Blue Hors
Bodyguard
Brad Ren's
Breeze Up
Breyer
Brogini
Bucas
Carr & Day & Martin
Cavalliera
Cavalliera Outlet
Cavallo
Cavallo Hoof Boots F.R.A.
Cavalor
Celtic Equine
Chetaime
Christ
Chuckit
Chukka
Collegiate
Constanta
Coolpets
Corima
Cottage Craft
Covalliero
Cowboy Magic
Curver
Derriere Equestrian
Designed by Lotte
Diopet
Doggy Dry
Dogman
Dublin
ea.St Riding
Eat Slow
Effax
Effol
Emin
eQuick
Equi-N-icE
Equine Fusion
Equi-Safety
Eskadron
Excellent
Fabdog
Farm Patrol
Farnam
Fineko
Flexi
F.R.A. Freedom Riding Articles
Gabriella
Gatehouse
GEOHORSE
George & Dotty
Gera
Gizmo
Global Herbs
Gold Label
GPA
Groom Away
Haas
Harry Hall
Harry's Horse
Haukeschmidt
Havens
Helite
Hilton Herbs
Horse Master
Horseware
Horslyx
HV Polo
Imperial Riding
Jackson Galaxy
Jacson
JHL
Jin stirrup
John Whitaker
Jolly Pets
Julius-K9
JW Pet
Karlslund
Kavalkade
Kennel Equip
Kentucky
Keratex
Kerbl
Kevin Bacon
Kincade
Komperdell
Kong
Korsteel
KovaLine
Lami-Cell
Le Mieux
Lister
Loveson
Magic Brush
Mane 'n Tail
Mark Todd
Masta
Mink Horse
Mira
Montar
Moretta
Mountain Horse
Muckboots
Mühldorfer Pferdefutter
Mustad
Noble Outfitters
Num'axes
Oster
Pavo
Pennsbury
Performance
Pet Faces
Petsport
Pfiff
Pikeur
Plus Equine
PrimeVal
Pro Dosa
Professional's Choice
Rainlegs
Ridzi
Roeckl
Roma
RSL
RXR Riding
Saddlecraft
Samshield
Save-edge
Saxon
Scarabeus
Scharf
Schockemöhle
SD Design
Sectolin
Sedelogic
Shires Equestrian
Shoof
Siulpower
Spooks
Sprenger
Spyder
Stable Kits
Stassek
Suedwind
Tattini
Tempest
TimerGPS
TKO
Tonics
Tredstep
Trikem Sport
Trikem Sport Dog
Trust
Twydil
Uvex
Uvex Gloves
Uvex Goggles
Veredus
Vet Cellect
WeatherBeeta
Wessex
Woofmasta
Yeowww
Zandona
Zapi
Zenpet
Zilco
Zzoom
Kroops
Rebel by Montar
Perfect Horse
Royal Rider
Rajaa:
  • SUODATTIMET:
  • Kategoria
  • Väri
  • Koko
  • Hinta
Järjestys:

Karlslund Riding Equipment tuntee islanninhevoset. Vuodesta 1999 lähtien Karlslund on valmistanut niin yksinkertaisia päivittäistuotteita, kuten myös innovatiivisia varusteita islanninhevosille ja niiden ratsastajille. Tuotevalikoima sisältää satuloita, lisävarusteita, vaatteita, lahjatavaroita ja paljon muuta. Karlslund on tanskalainen perheyritys, jonka kaikki tuotteet on kehitetty islanninhevosharrastajia silmälläpitäen.

176 tuotteita

Perheyritys Karlslund Riding Equipment perustettiin Tanskassa vuonna 1999 varustamaan islanninhevosia ja niiden ratsastajia huippulaatuisilla tuotteilla, jotka mukautuvat säiden asettamiin tarpeisiin. Karlslundin tuotteet on suunniteltu erityisesti islanninhevosharrastajille, sekä tätä upeaa rotua edustaville hevosille itselleen. Islanninhevoset ovat vahvoja ja kestäviä eläimiä, jotka nauttivat työskentelystä ja reippaasta vauhdista kantaen varmajalkaisesti sekä aikuisia, että lapsia vaihtelevassa maastossa. Islanninhevoset ovat ainutlaatuisia, joten luonnollisestikin oli perustettava erityisesti niille ja niiden ratsastajille varusteita suunnitteleva yritys.

Karlslundin hevosvarusteet on suunniteltu mukautumaan islanninhevosten koon ja nopeiden askellajien mukaisiksi. Karlslundin satulat ovat ergonomisesti muotoiltuja ja niissä on miellyttävä istua näiden luotettavien hevosten selässä. Jokaisessa huolellisesti valmistetussa satulassa on syvä istuin ja pyöristetyt polvituet, jotka varmistavat miellyttävän tunteen jokaiselle ratsastajalle. Valitse oikean kokoinen ja kaareltaan sopivan levyinen satula, joka istuu hevosellesi. Karlslund tarjoaa mittaustyökalun, joka varmistaa satulasi täydellisen istuvuuden. Joustavat rungot ja säädettävät, synteettiset kaaret tarjoavat miellyttävän vaihtoehdon hevosille, joille on vaikea löytää sopivaa satulaa. Valitse vielä lisäksi tyylikäs ja käytännöllinen satulahuopa. Karlslundin satulahuovat on suunniteltu sopimaan täydellisesti yhteen näiden satuloiden kanssa. Lopuksi Karlslundin satulavyö viimeistelee koko setin.

Karlslundin hevostarvikkeiden valikoimasta löydät kaiken kauniista turpahihnoista synteettisiin turvajalustimiin, jotta ratsastus sujuisi mukavasti. Suitset ja riimut on valmistettu ensiluokkaisen laadukkaasta nahasta, joten ne ovat pehmeitä ja tyylikkäitä. Kuolaimettomat suitset ovat viisas valinta, kun tarvitaan hieman vipuvartta, mutta haluat ratsastaa hellävaraisella paineella ilman kuolaimia.

Islanninhevosratsastajat nauttivat suuresta ratsastusvaatevalikoimasta. Takit ja hupparit pitävät sateen ja lumen loitolla kylmissä olosuhteissa Islannin tasangoilla. Vaikka islanninhevosilla onkin yleensä pitkä, talvisilta olosuhteilta suojaava turkki, saatavilla on niille sopivia fleece- ja villaloimia, joilla näitä hevosia voidaan tarvittaessa pitää lämpiminä.

Karlslund Riding Equipment tarjoaa kaiken tarpeellisen islanninhevosten ratsastajille, jotta he pääsevät nauttimaan näiden kauniiden hevosten upeudesta. Karlslund Riding Equipment -tuotteiden laatu on vertaansa vailla islanninhevosurheilun maailmassa. Tämä tanskalainen perheyritys jatkaa ylellisen laadukkaiden tuotteiden valmistamista ja pitää islanninhevosten ja niiden ratsastajien tarpeet aina mielessään.

Horze on ylpeä saadessaan tarjota valikoimassaan yli 100 erilaista tuotetta tältä arvostetulta brändiltä, jotta islanninhevosten omistajat saisivat nauttia tästä ihanasta rodusta täydellä sydämellään.

Lue lisää