Karlslund

Karlslund

Karlslund Riding Equipment tuntee islanninhevoset. Vuodesta 1999 lähtien Karlslund on valmistanut niin yksinkertaisia päivittäistuotteita, kuten myös innovatiivisia varusteita islanninhevosille ja niiden ratsastajille. Tuotevalikoima sisältää satuloita, lisävarusteita, vaatteita, lahjatavaroita ja paljon muuta. Karlslund on tanskalainen perheyritys, jonka kaikki tuotteet on kehitetty islanninhevosharrastajia silmälläpitäen.
201 tuotetta
Osta Karlslund at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Perheyritys Karlslund Riding Equipment perustettiin Tanskassa vuonna 1999 varustamaan islanninhevosia ja niiden ratsastajia huippulaatuisilla tuotteilla, jotka mukautuvat säiden asettamiin tarpeisiin. Karlslundin tuotteet on suunniteltu erityisesti islanninhevosharrastajille, sekä tätä upeaa rotua edustaville hevosille itselleen. Islanninhevoset ovat vahvoja ja kestäviä eläimiä, jotka nauttivat työskentelystä ja reippaasta vauhdista kantaen varmajalkaisesti sekä aikuisia, että lapsia vaihtelevassa maastossa. Islanninhevoset ovat ainutlaatuisia, joten luonnollisestikin oli perustettava erityisesti niille ja niiden ratsastajille varusteita suunnitteleva yritys.

Karlslundin hevosvarusteet on suunniteltu mukautumaan islanninhevosten koon ja nopeiden askellajien mukaisiksi. Karlslundin satulat ovat ergonomisesti muotoiltuja ja niissä on miellyttävä istua näiden luotettavien hevosten selässä. Jokaisessa huolellisesti valmistetussa satulassa on syvä istuin ja pyöristetyt polvituet, jotka varmistavat miellyttävän tunteen jokaiselle ratsastajalle. Valitse oikean kokoinen ja kaareltaan sopivan levyinen satula, joka istuu hevosellesi. Karlslund tarjoaa mittaustyökalun, joka varmistaa satulasi täydellisen istuvuuden. Joustavat rungot ja säädettävät, synteettiset kaaret tarjoavat miellyttävän vaihtoehdon hevosille, joille on vaikea löytää sopivaa satulaa. Valitse vielä lisäksi tyylikäs ja käytännöllinen satulahuopa. Karlslundin satulahuovat on suunniteltu sopimaan täydellisesti yhteen näiden satuloiden kanssa. Lopuksi Karlslundin satulavyö viimeistelee koko setin.

Karlslundin hevostarvikkeiden valikoimasta löydät kaiken kauniista turpahihnoista synteettisiin turvajalustimiin, jotta ratsastus sujuisi mukavasti. Suitset ja riimut on valmistettu ensiluokkaisen laadukkaasta nahasta, joten ne ovat pehmeitä ja tyylikkäitä. Kuolaimettomat suitset ovat viisas valinta, kun tarvitaan hieman vipuvartta, mutta haluat ratsastaa hellävaraisella paineella ilman kuolaimia.

Islanninhevosratsastajat nauttivat suuresta ratsastusvaatevalikoimasta. Takit ja hupparit pitävät sateen ja lumen loitolla kylmissä olosuhteissa Islannin tasangoilla. Vaikka islanninhevosilla onkin yleensä pitkä, talvisilta olosuhteilta suojaava turkki, saatavilla on niille sopivia fleece- ja villaloimia, joilla näitä hevosia voidaan tarvittaessa pitää lämpiminä.

Karlslund Riding Equipment tarjoaa kaiken tarpeellisen islanninhevosten ratsastajille, jotta he pääsevät nauttimaan näiden kauniiden hevosten upeudesta. Karlslund Riding Equipment -tuotteiden laatu on vertaansa vailla islanninhevosurheilun maailmassa. Tämä tanskalainen perheyritys jatkaa ylellisen laadukkaiden tuotteiden valmistamista ja pitää islanninhevosten ja niiden ratsastajien tarpeet aina mielessään.

Horze on ylpeä saadessaan tarjota valikoimassaan yli 100 erilaista tuotetta tältä arvostetulta brändiltä, jotta islanninhevosten omistajat saisivat nauttia tästä ihanasta rodusta täydellä sydämellään.