Lasten ratsastusvaatteet

Lasten ratsastusvaatteet

Myös poniratsastajat tarvitsevat kunnolliset varusteet. Lapset ja juniorit haluavat oikean kokoisia vaatteita, jotka sopivat heidän ratsastustarpeisiinsa. Meiltä löydät pienikokoisia mallistoja vaativille nuorille ratsastajille.

165 tuotetta

Osta Lasten ratsastusvaatteet osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Oikeat ratsastusvaatteet lapsille

On tärkeää, että lapsilla on heidän tarpeitaan vastaavat ratsastusvarusteet. Tämä takaa, että ratsastaminen on hauskaa ja turvallista.

Lasten ratsastusvaatteet on valmistettu samoista laadukkaista materiaaleista kuin muidenkin Horzen mallistojen tyylikkäät tuotteet. Huomiota on kiinnitetty erityisesti käyttömukavuuteen, nykyaikaiseen ja muodikkaaseen ulkonäköön sekä käytännöllisyyteen. Siksi lapsille suunnatut ratsastusvaatteet eivät ole vain hyvännäköisiä, vaan ne myös istuvat täydellisesti ja kestävät käytössä pitkään.

Laaja valikoima lasten ratsastusvaatteita kaikkiin tarpeisiin

Valikoimassamme on lasten ratsastushousuja monissa eri väreissä, käytännöllisiä ratsastustakkeja ja ratsastusliivejä kaikenlaiseen säähän, muodikkaita ratsastuspaitoja, erilaisia lasten minichapseja ja monenkokoisia ratsastushanskoja. Löydät juuri täydelliset ratsastusvaatteet lapsellesi. Talven varalle meillä on lämpimiä talviratsastushousuja ja topparatsastushousuja

Valikoimastamme löytyy laadukkaita merkkejä jokaiselle kukkarolle. Riippumatta siitä, onko lapsesi vapaa-ajan ratsastaja vai huipulle tähtäävä urheilija, valikoimastamme löytyy tuotteita jokaisen makuun ja tarpeeseen.

Meille on tärkeää, että lapsesi viihtyy ratsastusvaatteissaan. Tutustu nyt laajaan valikoimaamme!