Ratsastusvarusteet junioreille ja lapsille
Turvallisuus ennen kaikkea!
30 % alennusta Horzen ratsastuskypäristä & selkäsuojista
Lasten ratsastusvaatteet

Lasten ratsastusvaatteet

Poniratsastajat tarvitsevat kunnolliset varusteet. Lapset ja juniorit haluavat oikean kokoisia varusteita, jotka sopivat heidän ratsastustarpeisiinsa. Meiltä löydät pienikokoisia mallistoja vaativille nuorille ratsastajille.
141 tuotetta

Osta Lasten ratsastusvaatteet osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Junioriratsastajat tarvitsevat erityisiä varusteita poneilla ratsastukseen ja Horzelta löytyy juuri oikeanlaiset tuotteet.

Nuorille ratsastajille suunnatut ponivarusteet on valmistettu samoista laadukkaista materiaaleista, kuin muidenkin Horzen mallistojen tyylikkäät tuotteet. Valitse erityisesti poneja varte suunnitellut satulahuovat ja suitset. Horzelta saa myös ponikokoisia loimia ja suojia. Riimut ja pienemmät hoitotarvikkeet sopivat ihanteellisesti lasten pieniin käsiin ja pitävät heidän poninsa onnellisina. Suurimmasta osasta Horzen tuotteista on saatavilla useita erilaisia kokoja ja malleja, jotka sopivat jokaiseen makuun ja jokaiseen budjettiin. Löydä nuorelle ratsastajallesi ja hänen tärkeälle ponilleen sopivat värit ja tyylit.

Poniratsastajat tarvitsevat juuri oikean kokoiset varusteet ja Horze toimittaa ne laadukkaasti ja tyylikkäästi.

Tuotteet, kuten paidat, kilpailuvarusteet, ratsastushousut ja saappaat on suunniteltu nuorten ratsastajien maun mukaan. Uusi käsinepari lapselle sopivassa koossa on erinomainen lisä vaatekaappiin. Kids&Ponies -mallisto on suunniteltu huolellisesti poniratsastajia varten ja tuotteet ja niiden kuvioinnit ovat hauskoja, mutta tyylikkäitä. Ratsastushousuihin on lisätty kimallusta ja tyylikkäitä merkkejä ja logoja, jotka tekevät vaatetuksesta muodikkaan ja koristeellisen. Lisää ripaus persoonallisuutta monogrammilla tai brodeerauksella, jotta lapsesi voi esitellä Horzen tyyliä tallilla tai koulussa.