Säästä 20 € kaikista yli 100 euron tilauksistasi! Käytä koodia: HZXMAS Säästä nyt

×

Lasten ratsastusvaatteet

Rajaa:
  • SUODATTIMET:
  • Kategoria
  • Brändit
  • Väri
  • Hinta
  • Ikäryhmä
Järjestys:

Poniratsastajat tarvitsevat kunnolliset varusteet. Lapset ja juniorit haluavat oikean kokoisia varusteita, jotka sopivat heidän ratsastustarpeisiinsa. Meiltä löydät pienikokoisia mallistoja vaativille nuorille ratsastajille.

532 tuotteita

Junioriratsastajat tarvitsevat erityisiä varusteita poneilla ratsastukseen ja Horzelta löytyy juuri oikeanlaiset tuotteet.

Nuorille ratsastajille suunnatut ponivarusteet on valmistettu samoista laadukkaista materiaaleista, kuin muidenkin Horzen mallistojen tyylikkäät tuotteet. Valitse erityisesti poneja varte suunnitellut satulahuovat ja suitset. Horzelta saa myös ponikokoisia loimia ja suojia. Riimut ja pienemmät hoitotarvikkeet sopivat ihanteellisesti lasten pieniin käsiin ja pitävät heidän poninsa onnellisina. Suurimmasta osasta Horzen tuotteista on saatavilla useita erilaisia kokoja ja malleja, jotka sopivat jokaiseen makuun ja jokaiseen budjettiin. Löydä nuorelle ratsastajallesi ja hänen tärkeälle ponilleen sopivat värit ja tyylit.

Poniratsastajat tarvitsevat juuri oikean kokoiset varusteet ja Horze toimittaa ne laadukkaasti ja tyylikkäästi.

Tuotteet, kuten paidat, kilpailuvarusteet, ratsastushousut ja saappaat on suunniteltu nuorten ratsastajien maun mukaan. Uusi käsinepari lapselle sopivassa koossa on erinomainen lisä vaatekaappiin. Kids&Ponies -mallisto on suunniteltu huolellisesti poniratsastajia varten ja tuotteet ja niiden kuvioinnit ovat hauskoja, mutta tyylikkäitä. Ratsastushousuihin on lisätty kimallusta ja tyylikkäitä merkkejä ja logoja, jotka tekevät vaatetuksesta muodikkaan ja koristeellisen. Lisää ripaus persoonallisuutta monogrammilla tai brodeerauksella, jotta lapsesi voi esitellä Horzen tyyliä tallilla tai koulussa.

Lue lisää