Veredus
Veredus

Veredus

Veredus on perustettu vuonna 1989 yhdellä Italian dynaamisimmista teollisuusalueista. Yrityksen periaate on kunnioittaa luonnollisia perinteitä sekä yhdistää siihen modernia tutkimusta ja tiedettä. Tästä syystä hevoset ja ratsastajat ympäri maailman arvostavat Bio Care Line -tuotteiden korkeaa laatua ja tehokkuutta. Vuodesta 1990 lähtien Veredus on intohimoisesti kehittänyt urheiluhevosten suojia. Vereduksen malliston suojissa yhdistyvät kehittynyt teknologia, huippuluokan raaka-aineet, tarkkuus ja yksityiskohdat, ja ne ovatkin ominaisuudet, jotka tekevät näistä suojista ainutlaatuisia.

79 tuotetta
Osta Veredus at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Huippusuorituskyky vaatii huipputason suojat

Veredus-brändi on tullut tunnetuksi huippuratsastajien keskuudessa maailmanlaajuisesti laadukkaista suojistaan, jotka suojaavat hevosten herkkiä jalkoja. Menestyksen perustana ovat huolellisesti valitut raaka-aineet, joiden valmistusprosessissa käytetään uusinta teknologiaa. Brändin tuotteet kruunaa yksityiskohtien huomioiminen käytännöllisyydessä ja suunnittelussa. Veredukselle on myös tunnusomaista tiivis yhteistyö huippuratsastajien kanssa, jotka ovat mukana suunnittelemassa ja testaamassa tuotteita. Tämä takaa, että tuotteet ovat sitä, mitä luvataan. Nykyään Veredus on sekä hevosille että ratsastajille valmistettavien, parhaiden hevostarvikkeiden markkinajohtaja.

Huomio yksityiskohdissa

"Valmistettu Italiassa" on ollut laadun ja tyylin tae jo 60-luvulta asti. Veredus summaa tämän tuotteissaan näin: Parasta laatua ja moderneinta suunnittelua hevosurheilun huippusuorituksiin. Yksityiskohtien huomioiminen ei ole nähtävissä vain pienissä yksityiskohdissa, kuten rei'itetyssä neopreenivuorauksessa tai anatomisessa muodossa, vaan tuotteessa kokonaisuutena. "Save the sheep"- malliston, jonka tuotteissa on käytetty vain keinolampaankarvaa, lisäksi Veredukselta löytyy myös Magnetic- ja Kevlar®-mallistot. Kevlar®-tuotteissa käytetään erityisen iskunkestävää Kevlar®-kuitua. Iskuja vaimentava NitrexGel-kerros puolestaan lisää hevosen jalkojen suojaa. Magneettisuojien mallisto vilkastuttaa verenkiertoa megneettiterapeuttisilla vaikutuksillaan. Magneettituotteiden mallistoon kuuluu mm. tallisuojia ja kaviosuojia. Jalkojen ja kavioiden suojien lisäksi brändi on kehittänyt myös oman hoitotuotteiden malliston.

Vereduksen "Save the sheep" -mallisto

Save the sheep-mallisto tarjoaa maksimaalista suojaa ja mukavuutta ilman eläinperäisiä tuotteita. Keinolampaankarva ei ole vain erinomaisen ilmavaa ja pehmeää hevosen jalkoja vasten, vaan se takaa myös lämmön optimaalisen hajottamisen. Lisäksi hiekka tarttuu huonommin keinokuituihin. Ikään kuin tämä ei olisi ollut tarpeeksi, materiaali on myös paljon helppohoitoisempaa kuin aito lampaankarva. Materiaalin ja valitun valmistusmenetelmän ansiosta Save the Sheep-tuotteet säilyttävät hienon ulkonäkönsä ja ovat sen lisäksi myös erinomaisen kestäviä. Save the Sheep-mallistossa on niin takasuojia, hivutussuojia, jännesuojia kuin putseja.