Lasten ratsastussaappaat

Lasten ratsastussaappaat

Lasten ratsastussaappaiden täytyy olla kestäviä ja miellyttäviä, mutta silti hyvännäköisiä. Lasten ratsastussaappaat on suunniteltu sopimaan lapsille ja teineille, niitä on saatavissa useita eri malleja erilaisista materiaaleista.

20 tuotetta

Osta Lasten ratsastussaappaat osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Lasten ratsastussaappaita kaikkiin ratsastuksen lajeihin

Lasten ratsastussaappaat ovat välttämättömät matkalla tavoitteellisempiin kilpailuihin. Jodhpurit sopivat loistavasti lapsille ja aloitteleville ratsastajille, mutta teinit tarvitsevat klassiset ratsastussaappaat raivatessaan tietään kilpailumaailmaan. Horze tarjoaa lapsille ja teineille ihania ratsastussaappaita, jotka näyttävät ja tuntuvat aivan samalta kuin aikuisten saappaat, mutta mitoitus on suunniteltu nuorille ratsastajille.

Valitse klassiset nahkasaappaat, kun teinisi on edennyt pidemmälle ratsastusmaailmassa. Nämä elegantit ratsastussaappaat ovat tukevat ja upeannäköiset kilpailuareenalla. Takavetoketju ja painonappikiinnitykset tekevät saappaista helpot pukea ja riisua. Saappaat antavat nilkoille ja pohkeille tukea, jota jodhpurit ja minichapsit eivät pysty tarjoamaan. Luistamattomat pohjat ja kosteutta siirtävä vuori tarjoavat mukavuutta ja turvallisuutta aktiiviselle, nuorelle ratsastajalle. Talviratsastuskengiksi suosittelemme lämpimiä talviratsastussaappaita. Horzelta löydät ratsastussaappaat sekä tytöille että pojille.

Saappaat ovat turvallisemmat ratsastukseen, koska niiden sileä pinta ehkäisee niiden jumiutumista jalustimiin. Tämä koskee kaikkia saappaita, ei vain ratsastussaappaita. Tästä syystä aloittelijoita neuvotaan usein käyttämään kumisaappaita ensimmäisillä ratsastustunneilla. Nahkaiset ratsastussaappaat antavat myös lisätukea jaloille, mistä johtuen hevosen hallinta on rauhallisempaa ja parempaa.

Toinen näkökulma on ulkonäkö: ratsastus on perinteinen urheilulaji. Ratsastuskilpailuissa ratsastussaappaat ovat tärkeät myös visuaalisista syistä – erityisesti kouluratsastuksessa. Jos et halua käyttää niin paljon rahaa ratsastussaappaisiin, ovat keinomateriaaleista valmistetut saappaat hyvä vaihtoehto. Ulkonäöllisesti niitä on usein vaikea erottaa nahkasaappaista. Ne eivät kuitenkaan tue jalkaa yhtä hyvin, koska synteettiset materiaalit ovat nahkaa pehmeämpiä.

Lähes kaikilla on erilaiset vastaukset tähän. Joka tapauksessa laadukkaat materiaalit ja huolellinen valmistus ovat tärkeitä. Aloittelijoille ja satunnaisesti ratsastaville kumiset ratsastussaappaat ovat yleensä riittävät, koska ne ovat edulliset ja helppohoitoiset. Niitä voi käyttää myös tallitöissä. Lännenratsastajat käyttävät usein lännen bootseja, joista on saatavissa laaja valikoima erilaisista materiaaleista valmistettuja malleja ja värejä.

Kunnianhimoiset vapaa-ajanratsastajat ja kilparatsastajat valitsevat nahkasaappaat. Koska ne ovat suhteellisen kalliita, on mietittävä etukäteen huolella ja ajan kanssa, millaiset saappaat haluat. Hyppääminen ja ratsastaminen on mahdollista kouluratsastussaappailla ja pitkillä jalustinhihnoilla, mutta se ei ole järkevää eikä miellyttävää. Toisaalta lyhyemmät estesaappaat saattavat helposti jäädä kiinni koulusatulan siipeen.

Tavallisissa nahka- tai kumisaappaissa jalat palelevat helposti talvella. Tämä vie ratsastuksesta ilon ja on myös terveydelle haitallista pitkällä aikavälillä. Talviratsastussaappaat tai lämpösaappaat ovat hyvä ratkaisu. Ne on valmistettu keinomateriaalista tai nahasta, ja niissä on lämmin vuori villasta, fleecestä tai lampaankarvasta. Lämmin vuori tekee luonnollisesti saappaista tiukemmat, joten sinun on usein tilattava numeroa tavallista suuremmat talviratsastussaappaat.

Monissa malleissa on myös luistamaton, uritettu pohja, joka tekee lumessa ja jäällä kävelemisestä turvallisempaa. Yleensä nämä saappaat ovat myös vedenpitävät tai vähintään vettähylkivät. Ne soveltuvat ratsastamisen lisäksi myös tallitöihin tai koiran ulkoiluttamiseen.