15% alennusta Horzen ratsastuskoulutarvikkeista
Säästä nyt

Lasten ratsastussaappaat

Lasten ratsastussaappaiden täytyy olla kestäviä ja miellyttäviä, mutta silti hyvännäköisiä. Lasten ratsastussaappaat on suunniteltu sopimaan lapsille ja näyttämään siisteiltä tilanteessa kuin tilanteessa.

Suodatin
Suodatin
Tyhjennä kaikki
Lajittelu
Brändit
Väri
Koko
Hinta
Hinta
Rajaukset:
17 tuotetta

Lasten ratsastussaappaista löytyy useita erilaisia vaihtoehtoja ja kasvavat junioriratsastajat rakastavat niitä.

Lasten ratsastussaappaat ovat seuraava askel matkalla tavoitteellisempiin kilpailuihin. Jodhpurit sopivat loistavasti lapsille ja nuorille ratsastajille, mutta teinit tarvitsevat ratsastussaappaita raivatessaan tietään kilpailumaailmaan. Horze tarjoaa teini-ikäisille ihania ratsastussaappaita, jotka näyttävät ja tuntuvat aivan samalta kuin aikuisten saappaat, mutta mitoitus on suunniteltu teineille ja nuorille ratsastajille.

Lasten ratsastussaappaat ovat oivallinen seuraava askel kohti kilpailumaailmaa.

Valitse kauniit nahkasaappaat, kun teinisi on kasvanut ulos jodhpurmalleista. Nämä elegantit ratsastussaappaat ovat tukevat ja näyttävät upeilta kilpailuareenalla. Takavetoketju ja pikakiinnitykset tekevät saappaista helpot pukea ja riisua. Saappaat antavat nilkoille ja pohkeille tukea, jota jodhpurit ja minichapsit eivät pysty tarjoamaan. Luistamattomat pohjat ja kosteutta siirtävä vuori tarjoavat mukavuutta ja turvallisuutta aktiiviselle teinille. Hanki kasvavalle ratsastajalle tyylikkäät ratsastussaappaat kilpailu-uran seuraavaa etappia varten.