Osta Lasten ratsastussaappaat netistä edulliseen hintaan | horze.fi
Kesäalen loppurysäys - Jopa 70 % alennusta
10 % :n LISÄALENNUS tilauksestasi
Lasten ratsastussaappaat

Lasten ratsastussaappaat

Lasten ratsastussaappaiden täytyy olla kestäviä ja miellyttäviä, mutta silti hyvännäköisiä. Lasten ratsastussaappaat on suunniteltu sopimaan lapsille ja näyttämään siisteiltä tilanteessa kuin tilanteessa.
15 tuotetta

Osta Lasten ratsastussaappaat osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Lasten ratsastussaappaista löytyy useita erilaisia vaihtoehtoja ja kasvavat junioriratsastajat rakastavat niitä.

Lasten ratsastussaappaat ovat seuraava askel matkalla tavoitteellisempiin kilpailuihin. Jodhpurit sopivat loistavasti lapsille ja nuorille ratsastajille, mutta teinit tarvitsevat ratsastussaappaita raivatessaan tietään kilpailumaailmaan. Horze tarjoaa teini-ikäisille ihania ratsastussaappaita, jotka näyttävät ja tuntuvat aivan samalta kuin aikuisten saappaat, mutta mitoitus on suunniteltu teineille ja nuorille ratsastajille.

Lasten ratsastussaappaat ovat oivallinen seuraava askel kohti kilpailumaailmaa.

Valitse kauniit nahkasaappaat, kun teinisi on kasvanut ulos jodhpurmalleista. Nämä elegantit ratsastussaappaat ovat tukevat ja näyttävät upeilta kilpailuareenalla. Takavetoketju ja pikakiinnitykset tekevät saappaista helpot pukea ja riisua. Saappaat antavat nilkoille ja pohkeille tukea, jota jodhpurit ja minichapsit eivät pysty tarjoamaan. Luistamattomat pohjat ja kosteutta siirtävä vuori tarjoavat mukavuutta ja turvallisuutta aktiiviselle teinille. Hanki kasvavalle ratsastajalle tyylikkäät ratsastussaappaat kilpailu-uran seuraavaa etappia varten.