Uutuudet & myydyimmät tuotteet
Kaviokoukut

Kaviokoukut

Kaviokoukkuja löytyy runsaasti eri värisiä ja miellyttävillä kädensijoilla varustettuja. On viisasta hankkia varalta muutama, jotta sinulla on aina käden ulottuvilla kaviokoukku, jolla saat pidettyä hevosesi kaviot puhtaina.
9 tuotetta

Osta Kaviokoukut osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Kaviokoukku on välttämätön hoitoväline.

Päivittäinen hoitaminen pitää hevosesi terveenä ja onnellisena. On tärkeää puhdistaa hevosesi kaviot aina ennen ja jälkeen ratsastuksen, sekä silloin kun hevonen tuodaan ulkoa takaisin talliin. Kiven aiheuttama mustelma tai tulehdus voidaan ehkäistä huolellisella kavioiden hoidolla. Poista kavioihin pakkautunut muta ja lika helposti Horzen kaviokoukulla. Märät kuivikkeet tai muu likainen alusta saattaa lisätä sädemädän riskiä. Varmista, että hevosesi jalat pysyvät puhtaina, jotta ongelmia ei pääse syntymään.

Jokaiseen harjapakkiin tarvitaan kaviokoukku tai kaksikin.

Valitse Horzelta joko yksinkertainen kaviokoukku joko kumipäällysteisellä kädensijalla tai harjan ja koukun yhdistelmällä. Miellyttävä kädensija auttaa pitämään kaviokoukun tiiviisti kädessäsi, kun puhdistat likaa, mutaa tai soraa hevosesi kavioista. Ylläpidä kavioiden optimaalista terveyttä päivittäisellä puhdistuksella ja varmista, että hevosesi pysyy kunnossa. Lian poistaminen pitää kaviot terveinä ja ehkäisee kivistä tai terävistä oksista aiheutuvia vammoja. Tarkista hevosesi kaviot ja poista lika aina päivittäisen kavioiden hoidon yhteydessä.