Back on Track
Back on Track

Back on Track

Back on Track kehittää keraamisesta tekstiilistä valmistettuja nivelten ja lihasten suojia, joita myydään rekisteröidyllä tuotemerkillä Back on Track. Tekstiili on valmistettu polyesteristä ja polypropeenista (joissain tuotteissa käytetään myös osittain puuvillaseosta), sekä keraamisesta jauheesta, joka on sulautettu kankaaseen. Keraaminen jauhe antaa kankaalle ainutlaatuisen ominaisuuden, joka heijastaa kehon omaa lämpöä takaisin infrapunasäteilyn muodossa. Back on Track valmistaa tuotteita ihmisille, mutta myös koirille ja hevosille, ja sen myötä siitä on tullut hevosten hyvinvoinnin asiantuntija.

185 tuotetta
Osta Back on Track at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Back on Track… koska mukavuus on oleellista

Tässä uskomattomassa tuotelinjassa yhdistyvät innovatiivisuus ja tiede, jotka ovat auttaneet luomaan paranemista nopeuttavia ja luonnollisen miellyttäviä tuotteita. Kiinalainen tiede yhdessä modernin tekstiiliteknologian kanssa on luonut prosessin, joka hyödyntää pitkäaaltoista infrapunasäteilyä päästäkseen vaikuttamaan erityisiin lihasryhmiin ja niveliin nopeuttaen paranemista. Back on Track -tuotteiden terapeuttiset ominaisuudet tekevät niistä ihanteellisia sekä hevosille, koirille että ihmisille. Back on Trackin tuotteissa käytettyjen kankaiden sisään on sulautettu mineraalipartikkeleja, jotka aiheuttavat luonnollisen, kemiallisen reaktion vartaloa vasten asetettuina. Kun keraamiset partikkelit lämpenevät kehon oman lämmön vaikutuksesta, ne heijastavat lämmön takaisin kehoon, mikä saa aikaan tehokkaan, terapeuttisen toipumisprosessin luonnollisen energian avulla.

Keraamisten kuitujen innovaatio

Back on Track on perustettu Ruotsissa sen oletuksen innoittamana, että lämpöenergian avulla voidaan parantaa ja vahvistaa kehoa. Jokaisen Back on Track -tuotteen kankaaseen on sulautettu erityistä, keraamista jauhetta, jonka ansiosta tuotteiden käytöllä voidaan saavuttaa terapeuttisia tuloksia. Polyesteri- ja polypropeenikuidut on suunniteltu toimimaan yhdessä näiden keraamisten hiukkasten kanssa ja edistämään lämmön siirtymistä. Yksinkertainen ja luonnollinen toimintajärjestelmä on ollut olemassa jo tuhansien vuosien ajan, muinaisen Kiinan ajoista lähtien. Tämä lääkkeetön parannuskeino on todistettu tehokkaaksi ja turvalliseksi, ja nyt saatavilla on jo lukuisia elämänlaatua parantavia ja kehittäviä tuotteita koirille, hevosille ja ihmisille ympäri maailman.

Back on Trackin hevostarvikkeet

Back on Trackin hevosille suunnatussa tuotevalikoimassa on loimia, pinteleitä, suojia ja satulahuopia. Nämä tuotteet auttavat hevostasi liikkumaan luonnollisella tavalla ja tuntemaan olonsa mukavaksi vammoista palautumisen tai treenin aikana. Back on Track verkkoloimi tarjoaa välittömän helpotuksen kipeille lihaksille tarhauksen aikana käytettynä. Kun hevonen liikkuu, sen kehon tuottama lämpö siirtyy loimeen ja loimesta takaisin lihaksiin lämmittämään ja rentouttamaan väsyneitä ja jäykkiä alueita. Selänlämmitin sopii ihanteellisesti verenkierron lisäämiseen ja useiden erilaisten liikkeessä ilmenevien ongelmien hoitamiseen. Käytä tätä lämmitintä ennen ratsastusta rentouttamaan hevosen lihaksia tai kiinnitä se perinteisen loimen alle lisäämään lämpöä ja lievittämään lihaskipuja. Yksinkertainen, klassinen satulahuopa, joka kätkee sisälleen erityisestä, keraamisesta kuidusta valmistetun salaisuuden, helpottaa selkäkipuja ratsastuksen aikana ja lievittää lihasväsymystä ja -kipua.

Back on Trackin suojat ja pintelit hevosille

Suojia voidaan käyttää treenin aikana lisäämään jalkojen verenkiertoa. Kiinnitä Back on Track treenisuojat kestävillä tarranauhoilla ja anna hevosesi jänteiden lämmittää materiaali, jolloin lämpö heijastuu takaisin vilkastuttaen verenkiertoa ja parantaen suorituskykyä. Huolellinen lämmittely on välttämätöntä, kun haluat välttää vammoja. Back on Trackin tuotteet auttavat sinua kehittämään ratsastustasi sekä pitämään hevosesi onnellisena ja turvassa vammautumisilta.

Back on Track ratsastajalle

Ihmisille suunnitellut Back on Track -tuotteet mahdollistavat saman mukavuuden ja terapeuttiset vaikutukset, joista myös hevosesi nauttii. Kypärä, hanskat ja huivi lisäävät päivittäistä mukavuutta pitäen olosi lämpimänä ja rentona sekä tallissa että satulassa. Polvi- ja rannetuet sekä selkätuki sopivat ihanteellisesti vammoista toipumiseen tai tilanteisiin, joissa tarvitaan enemmän tukea. Erilaiset tukisiteet lisäävät lämpöä ja tukevat hellävaraisesti, jolloin ratsastus voi olla miellyttävää ja kivutonta. Back on Track -tuotteet antavat sinun nauttia myös talvikuukausista. Lämmittävät käsineet takaavat, etteivät sormesi jäädy ratsastuksen aikana ja antavat sinun keskittyä kaikkein oleellisimpaan: hevosestasi nauttimiseen. Back on Trackin hoitotuotteet ratsastajalle antavat tukea vammoista toipumiseen ja tarjoavat juuri sopivasti lämpöä rentouttaakseen väsyneitä ja kipeitä niveliä. Lisää tuntejasi satulassa käyttämällä näitä hellävaraisia ja lämpöterapeuttisia tuotteita.

Back on Trackilla on myös paljon koiratarvikkeita, kuten koirantakkeja, koiran loimia, viilennysmattoja ja kaulapantoja.

Mitä ikinä tarvitsetkaan, Back on Trackilta löydät aktiiviseen, terveelliseen ja loukkaantumisista vapaaseen elämäntapaan sopivat tuotteet sinulle ja hevosellesi.