Uutuudet & myydyimmät tuotteet
null
Back on Track

Back on Track

Back on Track kehittää keraamisesta tekstiilistä valmistettuja nivelten ja lihasten suojia, joita myydään rekisteröidyllä tuotemerkillä Back on Track.Tekstiili on valmistettu polyesteristä ja polypropyleenista (joissain tuotteissa käytetään myös osittain puuvillaseosta), sekä keraamisesta jauheesta, joka on sisällytetty kankaaseen. Keraaminen jauhe antaa kankaalle ainutlaatuisen ominaisuuden, joka heijastaa kehon omaa lämpöä infrapunasäteilyn muodossa. Back on Track valmistaa tuotteita ihmisille, mutta myös hevosille ja sen myötä siitä on tullut hevosten hyvinvoinnin asiantuntija.
178 tuotetta
Osta Back on Track at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Back on Track… koska mukavuus on oleellista.

Tässä uskomattomassa tuotelinjassa yhdistyvät innovatiivisuus ja tiede, jotka ovat auttaneet luomaan paranemista nopeuttavia ja luonnollisen miellyttäviä tuotteita. Kiinalainen tiede ja moderni tekstiiliteknologia ovat kehittäneet prosessin, joka hyödyntää lämpösäteilyä päästäkseen vaikuttamaan erityisiin lihasryhmiin ja niveliin paranemista nopeuttamaan. Back on Track -tuotteiden terapeuttiset ominaisuudet tekevät niistä ihanteellisia sekä hevosille, koirille, että ihmisille. Back on Trackin tuotteissa käytettyjen kankaiden sisään on kudottu keraamisia kuituja ja partikkeleja, jotka aiheuttavat luonnollisen, kemiallisen reaktion vartaloa vasten asetettuina. Kun keraamiset partikkelit lämpenevät kehon oman lämmön vaikutuksesta, ne heijastavat lämmön takaisin kehoon ja tämä aiheuttaa tehokkaan, terapeuttisen toipumisprosessin luonnollisen energian avulla.

Back on Track on perustettu Ruotsissa sen oletuksen innoittamana, että lämpöenergian avulla voidaan parantaa ja vahvistaa kehoa. Jokaisen Back on Track -tuotteen kankaaseen on ommeltu erityistä, keraamista jauhetta, jonka ansiosta tuotteiden käytöllä voidaan saavuttaa terapeuttisia tuloksia. Polyesteri- ja polypropeenikuidut on suunniteltu toimimaan yhdessä näiden keraamisten hiukkasten kanssa ja edistämään lämmön siirtymistä. Yksinkertainen ja luonnollinen toimintajärjestelmä on ollut olemassa jo tuhansien vuosien ajan, muinaisen Kiinan ajoista lähtien. Tämä lääkkeetön parannuskeino on todistettu tehokkaaksi ja turvalliseksi ja nyt saatavilla on jo lukuisia elämänlaatua parantavia ja kehittäviä tuotteita koirille, hevosille ja ihmisille ympäri maailman.

Back on Trackin hevosille suunnatussa tuotevalikoimassa on loimia, pinteleitä, suojia ja satulahuopia. Nämä tuotteet auttavat hevostasi liikkumaan luonnollisella tavalla ja tuntemaan olonsa mukavaksi vammoista palautumisen tai treenin aikana. Back on Track verkkoloimi tarjoaa välittömän helpotuksen kipeille lihaksille tarhauksen aikana käytettynä. Kun hevonen liikkuu, sen kehon tuottama lämpö siirtyy loimeen ja loimesta takaisin lihaksiin lämmittämään ja rentouttamaan väsyneitä ja jäykkiä alueita. Selänlämmitin sopii ihanteellisesti verenkierron lisäämiseen ja useiden erilaisten liikkeessä ilmenevien ongelmien hoitamiseen. Käytä tätä lämmitintä ennen ratsastusta rentouttamaan hevosen lihaksia tai kiinnitä se perinteisen loimen alle lisäämään lämpöä ja lievittämään lihaskipuja. Yksinkertainen, klassinen satulahuopa, joka kätkee sisälleen erityisestä, keraamisesta kuidusta valmistetun salaisuuden, helpottaa selkäkipuja ratsastuksen aikana ja helpottaa lihasväsymystä ja -kipua. Suojia voidaan käyttää treenin aikana lisäämään jalkojen verenkiertoa. Kiinnitä treenisuojat kestävillä tarranauhoilla ja anna lämmön virrata hevosesi jänteisiin, sekä sieltä takaisin, jolloin verenkierto ja suorituskyky paranevat. Huolellinen lämmittely on välttämätöntä, kun haluat välttää vammoja ja Back on Trackin teknologia auttaa sinua kehittämään ratsastustasi, sekä pitämään hevosesi onnellisena ja turvassa vammautumisilta.

Ihmisille suunnitellut Back on Track -tuotteet mahdollistavat saman mukavuuden ja terapeuttiset vaikutukset, joista myös hevosesi nauttii. Polvisuojat, käsineet ja housut voivat lisätä päivittäistä mukavuutta pitäen olosi lämpimänä ja rentona sekä tallissa, että satulassa. Kaulanlämmitin ja selkätuki sopivat ihanteellisesti vammoista toipumiseen tai tilanteisiin, joissa tarvitaan enemmän tukea kuin tavallisesti. Erilaiset tukisiteet lisäävät lämpöä ja tukevat hellävaraisesti, jolloin ratsastus voi olla miellyttävää ja kivutonta. Back on Track -tuotteet antavat sinun nauttia myös talvikuukausista. Lämmittävät käsineet takaavat, etteivät sormesi jäädy ratsastuksen aikana ja antavat sinun keskittyä kaikkein oleellisimpaan... hevosestasi nauttimiseen. Back on Trackin polvituki antaa tukea vammoista toipumiseen tai tarjoaa juuri sopivasti lämpöä rentouttaakseen väsyneitä ja kipeitä niveliä. Lisää tuntejasi satulassa käyttämällä tätä hellävaraista ja lämpöterapeuttista polvitukea. Mitä ikinä tarvitsetkaan, Back on Trackilta löydät aktiiviseen, terveelliseen ja vammattomaan elämäntapaan sopivat tuotteet sinulle ja hevosellesi.