Jalustinhihnat

Jalustinhihnat

Jalustinhihnat ovat usein unohdetut, mutta kuitenkin niin tärkeä osa satulaa. Perinteisten jalustinhihnojen lisäksi suosittuja ovat myös yksinkertaiset mono jalustinhihnat yksisiipisille satuloille sekä eriväriset jalustinhihnat hienoilla yksityiskohdilla.

19 tuotetta

Osta Jalustinhihnat osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Jalustinhihnojen tärkeyttä ei kannata aliarvioida

Jalustinhihnat ovat ratsastusvarusteiden välttämätön, mutta usein aliarvostettu osa, joka on kuitenkin yhtä arvokas.

Valitse satulaasi sopivat, tyylikkäät ja perinteiset, mustasta nahasta tai biothanesta valmistetut jalustinhihnat, joissa on selkeästi numeroidut reiät, jolloin jalustinhihnoja on helppo pidentää tai lyhentää. Vaihtoehtoisesti voit valita yksinkertaiset mono jalustinhihnat hienostuneella kiinnityksellä ja kätevällä suojauksella, mikä ehkäisee satulan kulumista. Voit myös valita ruskeat jalustinhihnat, jotka sointuvat yhteen ruskeiden ratsastussaappaiden tai satulan kanssa. Jalustinhihnat ovat usein unohdetut, mutta hyvin tärkeät.

Me tuomme jalustinhihnat parrasvaloihin kristallisomisteisilla ja trendikkään värisillä malleilla. Meillä on jopa kiiltonahasta valmistettuja jalustinhihnoja.

Valikoimassamme on lisäksi mm. Acavallo ja Schockemöhle Sports jalustinhihnoja.

Ei ole olemassa tarkkaa sääntöä jalustinhihnojen oikeasta pituudesta. Yleinen tapa selvittää jalustinhihnojen oikea pituus etukäteen on tarttua sormilla jalustinkoukkuun ja vetää jalustinhihna oman käden myötäisesti poispäin satulasta. Kun jalustin yltää kainaloosi, hihna on suunnilleen oikean pituinen.

Oikea pituus on varmistettava vielä selkään nousemisen jälkeen ratsastuslajisi mukaan. Jos jalustinhihnat on säädetty hiukan lyhyemmiksi esteratsastusta varten, haluat varmasti pidentää niitä kouluratsastusta varten. On kuitenkin tärkeää, että jalustinhihnat eivät ole liian lyhyet eivätkä myöskään liian pitkät.

Klassisessa englantilaistyylisessä ratsastuksessa jalustinhihnat kiinnitetään satulaan ja niitä voi pidentää, mutta kaikki jalustinhihnat eivät sovi yhteen kaikkien satuloiden kanssa.

Yksisiipisten satuloisen jalustinhihnat ovat hiukan erilaiset kuin tavalliset jalustinhihnat. Yksisiipiselle satulalle tarvitset jalustinhihnat, joissa on oikeanlainen kiinnitysmenetelmä. Lisäksi yksinkertaisissa jalustinhihnoissa on erityinen suoja, joka ehkäisee satulan vaurioitumista. Tätä suojaa ei tarvitse, jos ratsastaa kaksisiipisellä satulalla ja niille suunnitelluilla, kaksinkertaisilla jalustinhihnoilla.

Itse jalustimet voi kiinnittää mihin tahansa jalustinhihnoihin. On vain varmistettava, että jalustin on kiinnitetty kunnolla ja oikein jalustinhihnoihin niin, että niihin voi luottaa joka tilanteessa.

Suosituimmat kategoriat