Christ
Christ

Christ

Christ on saksalainen perheen omistama yritys, jolla on maailmanlaajuinen jakeluverkosto. Yritys on valmistanut laadukkaita nahka ja lampaankarvatuotteita yli 50 vuoden ajan ja on alusta lähtien tarjonnut myös terveysvaikutteisen lampaankarvavalikoiman. Christin oma nahkatehdas on yksi maailman nykyaikaisimmista ja sille on myönnetty useita palkintoja ympäristöjärjestöiltä sen ympäristöystävällisten tuotantomenetelmien ja esimerkillisten työolojen ansiosta.
90 tuotetta
Osta Christ at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Vuonna 1954 perheyritys nimeltä Christ Lammfelle aloitti toimintansa Saksan Gondershausenissa valmistaen nahka- ja lampaankarvatuotteita miehille ja naisille. Yli 60:n vuoden aikana Christ Lammfellen tuotevalikoima ja myymälät ovat laajentuneet ja nyt tehtaita on Saksassa, Uruguayssa ja Filippiineillä. Saksalaisvalmisteiset Christ Lammfelle-tuotteet on valmistettu lääketieteellisesti laadukkaasta lampaanvillasta ja ne on suunniteltu kestämään myös kilpailujen vaatimukset, sekä säilyttämään muotonsa ja pehmeytensä. Aidon lampaankarvan luonnolliset ominaisuudet tarjoavat raikkaan, käytännöllisen ja hengittävän vaihtoehdon synteettisille materiaaleille esimerkiksi satulahuovissa käytettyinä. Nämä satulahuovat ovat helppohoitoisia ja täysin konepestäviä. Aitoa lampaanvillaa ei ole koskaan valkaistu ja se pysyy raikkaan ja uuden näköisenä jopa säännöllisen käytön ja useiden pesujen jälkeen. 1990-luvun lopussa Christ Lammfellen parkitsemistekniikka palkittiin useilla sertifikaateilla ja tunnustuksilla ympäristöjärjestöjen toimesta, jotka vaativat tuotteilta ympäristöystävällisyyttä ja turvallisuutta. Christ Lammfellen tuotteet kestävät vuosia ja näyttävät ja tuntuvat yhtä upeilta kuin ensimmäisellä käyttökerrallaan jopa satojen pesujen jälkeen.

Christ Lammfelle lampaankarvatuotteiden valikoimasta löytyy myös turpa- ja niskahihnan pehmusteita, jotka ehkäisevät varusteita hankaamasta ihoa. Kun suojaat hevosesi turvan ja niskan suitsien aiheuttamalta paineelta aidolla ja pehmeällä lampaankarvalla, varmistat viisaasti, että se tuntee olonsa mukavaksi ja nauttii suitsien istuvuudesta. Romaanien ja kouluhuopien rullatut koristereunat on valmistettu samasta, aidosta lampaankarvasta kuin muutkin malliston satulahuovat. Suojaa lempisuitsiesi niskahihna ylellisellä lampaankarvalla ja suojaa hevosesi herkkää niskaa. Muotoiltu lampaankarvasatulavyö on täydellinen vaihtoehto nipistelevälle nahkavyölle. Kokeile pehmeää lampaankarvapehmustetta klassisen nahkavyön päälle tai paranna jo ennestään käyttämäsi Christ Lammfellen satulavyön suojaustehoa. Christ Lammfellen lampaankarvasatula on lähes kokonaan valmistettu pehmeästä lampaanvillasta ja se tarjoaa lämpimän ja pehmeän tunteen tehden ilman runkosatulaa ratsastuksesta äärimmäisen miellyttävää. Hevosesi nauttii satulattomuudesta ja sinun takapuolesi pysyy lämpimänä ja suojattuna tämän kauniin lampaankarvasatulan ansiosta. Fleecellä vuorattu hoitohansikas on ultimaattinen työkalu, kun haluat kiillottaa hevosesi karvapeitteen helposti, sen luonnolliset öljyt säilyttäen.

Kun kerran kokeilet Christ Lammfellen lampaankarvatuotteita, ymmärrät miksi nämä pehmusteet ovat olleet saksalaisten ratsastajien valinta jo vuosien ajan. Luonnollinen lampaankarva toimii hengittävänä ja suojaavana kerroksena ja on pehmeä tuntumatta kuitenkaan liian paksulta, kuten synteettiset materiaalit usein tuntuvat. Laadukas lampaankarva ei allergisoi, eikä häiritse hevosen karvapeitteen ja ihon luonnollista öljytasapainoa. Pehmeä villa muodostaa suojaavan kerroksen hevosen varusteiden ja kehon väliin varmistaen, että hevosen iho ja karvapeite pysyvät optimaalisen terveinä.

Laajan Horsedream-mallistonsa lisäksi Christ Lammfelle valmistaa tuotteita myös koirille (Dogsdream). Christ Lammfellen tuotteet ovat luonnollinen valinta yhdistettäväksi nahkavarusteiden kanssa, kun haluat tarjota hevosellesi miellyttävimmät mahdolliset varusteet.