25% alennus valitsemastasi Horzen/B Vertigon tuotteesta! Käytä koodia: HZ25OFF

×

Christ

Horze
B Vertigo
Finn-Tack
Pharmacare
Absorbine
Accuhorsemat
Aesculap
Aigle
Alodis Horse
Arioneo
Arma
Aubrion
Aviemore
Back on Track
Back on Track Silverline
Beeztees
Bellomania
Belvoir Rug Company
Beris
Betta Life
Black Power
Blenheim
Blue Hors
Bodyguard
Brad Ren's
Breeze Up
Breyer
Brinicombe Equine
Brogini
Bucas
Carr & Day & Martin
Cavalliera
Cavalliera Outlet
Cavallo
Cavallo Hoof Boots F.R.A.
Cavalor
Celtic Equine
Chetaime
Christ
Chuckit
Chukka
Collegiate
Constanta
Coolpets
Corima
Cottage Craft
Covalliero
Cowboy Magic
Curver
Derriere Equestrian
Designed by Lotte
Diopet
Doggy Dry
Dogman
Dublin
ea.St Riding
Eat Slow
Effax
Effol
Emin
eQuick
Equi-N-icE
Equine Fusion
Equi-Safety
Equisense
Eskadron
Excellent
Eyenimal
Fabdog
Farm Patrol
Farnam
Fineko
Finish Line
Flexi
F.R.A. Freedom Riding Articles
Gabriella
Gatehouse
GEOHORSE
George & Dotty
Gera
Gizmo
Global Herbs
Gold Label
GPA
Groom Away
Haas
Harry Hall
Harry's Horse
Haukeschmidt
Havens
Helite
Hilton Herbs
Holland Animal
Horse Master
Horseware
Horslyx
HV Polo
Imperial Riding
Jackson Galaxy
Jacson
JHL
Jin stirrup
John Whitaker
Jolly Pets
Julius-K9
JW Pet
Karlslund
Kavalkade
Kennel Equip
Kentucky
Keratex
Kerbl
Kevin Bacon
Kincade
Komperdell
Kong
Korsteel
KovaLine
Lami-Cell
Le Mieux
Lister
Liveryman
Loveson
Luda Farm
Magic Brush
Mane 'n Tail
Mark Todd
Masta
Mink Horse
Mira
Moorland Rider
Montar
Moretta
Mountain Horse
Muckboots
Mühldorfer Pferdefutter
Mustad
Noble Outfitters
Num'axes
Oster
Pavo
Pennsbury
Performance
Pet Faces
Petsport
Pfiff
Pikeur
Plus Equine
PrimeVal
Pro Dosa
Professional's Choice
Rainlegs
Ridzi
Roeckl
Roma
RSL
RXR Riding
Saddlecraft
Samshield
Save-edge
Saxon
Scarabeus
Scharf
Schockemöhle
SD Design
Sectolin
Sedelogic
Shires Equestrian
Shoof
Siccaro
Siulpower
SpectraFence
Spooks
Sprenger
Spyder
Stable Kits
Stassek
Suedwind
Tattini
Tempest
TimerGPS
TKO
Tonics
Tredstep
Trikem Sport
Trikem Sport Dog
Trust
Twydil
Uvex
Uvex Gloves
Uvex Goggles
Veredus
Vet Cellect
Vetericyn
WeatherBeeta
Wessex
Woofmasta
Yeowww
Zandona
Zapi
Zenpet
Zilco
Zzoom
Kroops
Rebel by Montar
Perfect Horse
Royal Rider
Rajaa:
  • SUODATTIMET:
  • Kategoria
  • Väri
  • Koko
  • Hinta
Järjestys:

Christ on saksalainen perheen omistama yritys, jolla on maailmanlaajuinen jakeluverkosto. Yritys on valmistanut laadukkaita nahka ja lampaankarvatuotteita yli 50 vuoden ajan ja on alusta lähtien tarjonnut myös terveysvaikutteisen lampaankarvavalikoiman. Christin oma nahkatehdas on yksi maailman nykyaikaisimmista ja sille on myönnetty useita palkintoja ympäristöjärjestöiltä sen ympäristöystävällisten tuotantomenetelmien ja esimerkillisten työolojen ansiosta.

112 tuotteita

Vuonna 1954 perheyritys nimeltä Christ Lammfelle aloitti toimintansa Saksan Gondershausenissa valmistaen nahka- ja lampaankarvatuotteita miehille ja naisille. Yli 60:n vuoden aikana Christ Lammfellen tuotevalikoima ja myymälät ovat laajentuneet ja nyt tehtaita on Saksassa, Uruguayssa ja Filippiineillä. Saksalaisvalmisteiset Christ Lammfelle-tuotteet on valmistettu lääketieteellisesti laadukkaasta lampaanvillasta ja ne on suunniteltu kestämään myös kilpailujen vaatimukset, sekä säilyttämään muotonsa ja pehmeytensä. Aidon lampaankarvan luonnolliset ominaisuudet tarjoavat raikkaan, käytännöllisen ja hengittävän vaihtoehdon synteettisille materiaaleille esimerkiksi satulahuovissa käytettyinä. Nämä satulahuovat ovat helppohoitoisia ja täysin konepestäviä. Aitoa lampaanvillaa ei ole koskaan valkaistu ja se pysyy raikkaan ja uuden näköisenä jopa säännöllisen käytön ja useiden pesujen jälkeen. 1990-luvun lopussa Christ Lammfellen parkitsemistekniikka palkittiin useilla sertifikaateilla ja tunnustuksilla ympäristöjärjestöjen toimesta, jotka vaativat tuotteilta ympäristöystävällisyyttä ja turvallisuutta. Christ Lammfellen tuotteet kestävät vuosia ja näyttävät ja tuntuvat yhtä upeilta kuin ensimmäisellä käyttökerrallaan jopa satojen pesujen jälkeen.

Christ Lammfelle lampaankarvatuotteiden valikoimasta löytyy myös turpa- ja niskahihnan pehmusteita, jotka ehkäisevät varusteita hankaamasta ihoa. Kun suojaat hevosesi turvan ja niskan suitsien aiheuttamalta paineelta aidolla ja pehmeällä lampaankarvalla, varmistat viisaasti, että se tuntee olonsa mukavaksi ja nauttii suitsien istuvuudesta. Romaanien ja kouluhuopien rullatut koristereunat on valmistettu samasta, aidosta lampaankarvasta kuin muutkin malliston satulahuovat. Suojaa lempisuitsiesi niskahihna ylellisellä lampaankarvalla ja suojaa hevosesi herkkää niskaa. Muotoiltu lampaankarvasatulavyö on täydellinen vaihtoehto nipistelevälle nahkavyölle. Kokeile pehmeää lampaankarvapehmustetta klassisen nahkavyön päälle tai paranna jo ennestään käyttämäsi Christ Lammfellen satulavyön suojaustehoa. Christ Lammfellen lampaankarvasatula on lähes kokonaan valmistettu pehmeästä lampaanvillasta ja se tarjoaa lämpimän ja pehmeän tunteen tehden ilman runkosatulaa ratsastuksesta äärimmäisen miellyttävää. Hevosesi nauttii satulattomuudesta ja sinun takapuolesi pysyy lämpimänä ja suojattuna tämän kauniin lampaankarvasatulan ansiosta. Fleecellä vuorattu hoitohansikas on ultimaattinen työkalu, kun haluat kiillottaa hevosesi karvapeitteen helposti, sen luonnolliset öljyt säilyttäen.

Kun kerran kokeilet Christ Lammfellen lampaankarvatuotteita, ymmärrät miksi nämä pehmusteet ovat olleet saksalaisten ratsastajien valinta jo vuosien ajan. Luonnollinen lampaankarva toimii hengittävänä ja suojaavana kerroksena ja on pehmeä tuntumatta kuitenkaan liian paksulta, kuten synteettiset materiaalit usein tuntuvat. Laadukas lampaankarva ei allergisoi, eikä häiritse hevosen karvapeitteen ja ihon luonnollista öljytasapainoa. Pehmeä villa muodostaa suojaavan kerroksen hevosen varusteiden ja kehon väliin varmistaen, että hevosen iho ja karvapeite pysyvät optimaalisen terveinä.

Laajan Horsedream-mallistonsa lisäksi Christ Lammfelle valmistaa tuotteita myös koirille (Dogsdream). Christ Lammfellen tuotteet ovat luonnollinen valinta yhdistettäväksi nahkavarusteiden kanssa, kun haluat tarjota hevosellesi miellyttävimmät mahdolliset varusteet.

Lue lisää