Säästä 20 € kaikista yli 100 euron tilauksistasi! Käytä koodia: HZXMAS Säästä nyt

×

Effol

Horze
B Vertigo
Finn-Tack
Pharmacare
Absorbine
Aesculap
Aigle
Alodis Horse
Arioneo
Arma
Aubrion
Aviemore
Back on Track
Back on Track Silverline
Beeztees
Bellomania
Beris
Betta Life
Black Power
Blenheim
Blue Hors
Bodyguard
Brad Ren's
Breeze Up
Breyer
Brogini
Bucas
Carr & Day & Martin
Cavalliera
Cavalliera Outlet
Cavallo
Cavallo Hoof Boots F.R.A.
Cavalor
Celtic Equine
Chetaime
Christ
Chuckit
Chukka
Collegiate
Constanta
Coolpets
Corima
Cottage Craft
Covalliero
Cowboy Magic
Curver
Derriere Equestrian
Designed by Lotte
Diopet
Doggy Dry
Dogman
Dublin
ea.St Riding
Eat Slow
Effax
Effol
Emin
eQuick
Equi-N-icE
Equine Fusion
Equi-Safety
Eskadron
Excellent
Fabdog
Farm Patrol
Farnam
Fineko
Flexi
F.R.A. Freedom Riding Articles
Gabriella
Gatehouse
GEOHORSE
George & Dotty
Gera
Gizmo
Global Herbs
Gold Label
GPA
Groom Away
Haas
Harry Hall
Harry's Horse
Haukeschmidt
Havens
Helite
Hilton Herbs
Horse Master
Horseware
Horslyx
HV Polo
Imperial Riding
Jackson Galaxy
Jacson
JHL
Jin stirrup
John Whitaker
Jolly Pets
Julius-K9
JW Pet
Karlslund
Kavalkade
Kennel Equip
Kentucky
Keratex
Kerbl
Kevin Bacon
Kincade
Komperdell
Kong
Korsteel
KovaLine
Lami-Cell
Le Mieux
Lister
Loveson
Magic Brush
Mane 'n Tail
Mark Todd
Masta
Mink Horse
Mira
Montar
Moretta
Mountain Horse
Muckboots
Mühldorfer Pferdefutter
Mustad
Noble Outfitters
Num'axes
Oster
Pavo
Pennsbury
Performance
Pet Faces
Petsport
Pfiff
Pikeur
Plus Equine
PrimeVal
Pro Dosa
Professional's Choice
Rainlegs
Ridzi
Roeckl
Roma
RSL
RXR Riding
Saddlecraft
Samshield
Save-edge
Saxon
Scarabeus
Scharf
Schockemöhle
SD Design
Sectolin
Sedelogic
Shires Equestrian
Shoof
Siulpower
Spooks
Sprenger
Spyder
Stable Kits
Stassek
Suedwind
Tattini
Tempest
TimerGPS
TKO
Tonics
Tredstep
Trikem Sport
Trikem Sport Dog
Trust
Twydil
Uvex
Uvex Gloves
Uvex Goggles
Veredus
Vet Cellect
WeatherBeeta
Wessex
Woofmasta
Yeowww
Zandona
Zapi
Zenpet
Zilco
Zzoom
Kroops
Rebel by Montar
Perfect Horse
Royal Rider
Rajaa:
  • SUODATTIMET:
  • Kategoria
  • Väri
  • Koko
  • Hinta
Järjestys:
11 tuotteita

Saksasta kotoisin oleva Effol on tehnyt hevosia onnellisiksi jo yli 110:n vuoden ajan. Näiden tuotteiden lähtökohtana on ystävyys. Effol uskoo, että hevosen ja omistajan suhde rakentuu rakkaudesta, ystävällisyydestä, luottamuksesta ja ultimaattisesti, ystävyydestä. Hevosten omistamisen pitäisi olla iloinen ja mukava kokemus ja suhteen kehittäminen hevosen ja ihmisen välillä on sen kannalta välttämätöntä.

Effolin tuotteet on valmistettu vahvistamaan tätä ystävyyttä ja niitä on kehitetty vuosikausien ajan työkaluiksi, joiden avulla luottamusta voidaan ansaita ja välittämistä osoittaa. Effolin tuotteet on suunniteltu tekemään hevosten olosta onnellisempaa ja miellyttävämpää, sekä hevosen omistamisesta positiivisen kokemuksen. Kun käytät Effolin tuotetta, se lisää viettämääsi aikaa hevosesi kanssa, edistää hevosesi terveyttä, sekä antaa sinulle itsellesi mielenrauhan. Effolin luonnolliset tuotteet eivät ärsytä ihoa tai aiheuta ihottumaa.

Hevoset, jotka ovat haluttomia hyväksymään kuolainta, voivat hyötyä Effolin Mouth Butter suusalvasta. Tämä laadukas salva kosteuttaa ja ravitsee ihoa, sekä antaa miellyttävän maun kuolaimelle, jolloin suitsimisesta tulee huomattavasti mukavampaa myös omistajalle. Kokeile Effolin luonnollisia hyönteiskarkotteita suojaamaan hevostasi kesän ärsyttäviltä hyönteisiltä. Tämä ratkaisu ei ole ainoastaan sota hyönteisiä vastaan, vaan parantaa myös ihon kuntoa ja voi jopa ehkäistä kesäihottumaa. Tämän hyönteiskarkotteen tuoksu on kevyt, eikä se haise kemikaaleille, mutta on kuitenkin riittävän vahva karkottaakseen pahimmatkin hyönteiset.

Mieto shampoo pitää hevosen puhtaana, eikä vaurioita karvapeitettä tai ihoa. White Star Spray kimoshampoo on suunniteltu pinttyneille tahroille ja tekee kimojen hevosten karvapeitteestä kirkkaan ja raikkaan näköisen. Helppokäyttöisen suihkepullon ansiosta voit puhdistaa myös pienempiä alueita ja välttää rasittamasta koko karvapeitettä silloin, kuin kokovartalopesu ei ole tarpeen. Effolin tuotteilla pidät hevosesi helposti ja kätevästi puhtaan näköisenä ilman päivittäisiä pesuja.

Laureeliöljy ja lanoliini ovat useiden Effolin kaviorasvojen perusta. Tämä yhdistelmä tukee kavioiden terveyttä, sekä edistää kavioden seinämien joustavuutta ja elastisuutta. Kunnolla kosteutettu kavio ei halkeile tai vahingoitu ja tämän kavioöljyn säännöllinen käyttö takaa, että hevosesi kaviot pysyvät terveinä.

Minkä tahansa Effolin tuotteen valitsetkin, se edistää säännöllisesti ja päivittäin käytettynä hevosesi onnellisuutta ja terveyttä. Mitä enemmän vietät laatuaikaa hevosesi kanssa, sitä suuremmalla todennäköisyydellä välillenne rakentuu kestävä ystävyyssuhde. Effolin kaltaisten hoitotuotteiden käytön lisääminen päivittäisiin tallirutiineihin on hellävarainen keino vahvistaa suhdettanne ja vaalia pitkää ystävyyttä sinun ja hevosesi välillä. Nauti Effolin tuotteista ja muista Horzelta saatavista tarpeellisista tarvikkeista, jotta voit maksimoida tallilla viettämäsi arvokkaan ajan hyödyt hevosystäväsi parhaaksi. Effolilta löydät kaiken paikallisvoiteista suihkeisiin, herkkuihin ja salvoihin - juuri ne tuotteet, joita tarvitset hevosesi hemmotteluun, jotta voit lähteä tallilta joka ilta leveä hymy kasvoillasi.

Lue lisää