Mid Season SALE
Covalliero

Covalliero

63 tuotetta
Osta Covalliero at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Covalliero

Covalliero-merkki, joka on osa Albert Kerbl GmbH-yritystä, on inspiroinut kansallisia ja kansainvälisiä hevosurheilumarkkinoita jo vuodesta 2005. Käytännöllisyyden ja tyylikkyyden lisäksi Covalliero-tuotteet on suunniteltu edullisiksi. Brändi kiinnittää myös huomiota vastuullisuuteen ja luotettavuuteen sekä tuotannossa että laadussa.

Covallierolta vaatteet ja asusteet hevosurheiluun

Covalliero tarjoaa naisratsastajille käytännöllisiä ja trendikkäitä vaatteita. Olipa kyse Covalliero ratsastushousuista tai ratsastusleggingseistä, kevyistä, toiminnallisista ratsastuspaidoista tai lämpimistä ja muodikkaista talviratsastushousuista talven kylmiin päiviin, Covallierolta löydät laadukkaita ratsastusvaatteita edulliseen hintaan ilman, että ulkonäköä tarvitsee uhrata. Päivittäiseen käyttöön sopivien vaatteiden lisäksi löydät Covallieron mallistosta myös ratsastuskypärät ja selkäpanssarit.

Covallieron tuotteet hevosille

Kuten ratsastajille, Covalliero tarjoaa käytännöllisiä ja trendikkäitä varusteita myös hevosille. Valikoimassa on niin Covalliero Satulahuopia, Covalliero kuivatusloimia, Covalliero suojia kuin riimuja ja riimunnarujakin. Näissä riimuissa ja riimunnaruissa on nerokas GoLeyGo-kiinnityssysteemi.

Covalliero GoLeyGo 2.0

GoLeyGo on innovatiivinen kiinnityssysteemi koirien ja hevosten turvalliseen taluttamiseen. Nopea ja helppokäyttöinen kiinnityssysteemi takaa turvallisuuden ja loistaa laadullaan. Covalliero riimuihin on saatavissa kiinnitystappi, joka sopii yhteen repeytymättömästä materiaalista valmistettujen GoLeyGo-riimunnarujen kanssa. Kiinnitystapin tai sovitintapin voi ostaa myös erikseen ja kiinnittää helposti lempiriimuun tai koiran kaulapantaan.