Uutuudet & myydyimmät tuotteet
Pintelit

Pintelit

Pintelit suojaavat, ehkäisevät vammoilta tai tukevat paranemista ja niitä on saatavilla laaja valikoima eri värisiä ja eri tyylisiä jokaiseen makuun. Pintelit suojaavat ja tukevat hevosesi herkkiä jalkoja.
47 tuotetta

Osta Pintelit osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Hevosten pintelit on suunniteltu suojaamaan vammoilta, ehkäisemään vammojen syntymistä ja hoitamaan haavoja.

Suojat ja pintelit ehkäisevät vammojen syntymistä ja suojaavat tai tukevat jalkoja palautumisen aikana, sekä auttavat jalkojen hoidossa. Valitse pintelit, kun haluat suojata ja tukea hevosesi jalkoja treenin aikana. Fleecepintelit sopivat ihanteellisesti kouluratsastukseen tai kevyeen harjoitteluun. Kristallikoristeet lisäävät ripauksen tyylikkyyttä klassisiin pinteleihin. Joustopintelit sopivat erinomaisesti tukemaan jalkoja tai käytettäväksi tallipinteleinä treeniin jälkeen. Tarranauhat pitävät pintelit turvallisesti ja varmasti paikoillaan.

Hevosten pintelit sopivat täydellisesti tukemaan herkkiä jalkoja treenin aikana.

Kääri pintelit huolellisesti, jotta ne pysyvät turvallisesti kiinni ja tukevat jalkoja tasaisesti. Pintelit tulee kääriä siten, että paine jakautuu mahdollisimman tasaisesti ja tämän jälkeen pinteli tulee sulkea tarrakiinnityksellä tai erillisillä kiinnikkeillä. Älä koskaan vedä tai venytä pinteliä, jos se ei ole oikeassa asennossa. Oikein käytettyinä pintelit ovat erinomainen suoja treenin aikana tai hyvänä apuna vammoista tai rasituksesta toipumisessa. Pintelit tulisi aina puhdistaa käytön jälkeen ja säilyttää siten, että ne ovat tarvittaessa helposti saatavilla. Kääri puhtaat pintelit ja säilytä niitä pareina tai setteinä tulevaa käyttöä varten.