Horseware
Horseware

Horseware

Horseware perustettiin Irlannissa vuonna 1985. Tänään yritys on kansainvälinen yhtiö, jolla on sivuliikkeet Yhdysvalloissa, Kiinassa ja Kambodzassa. Horsewarella on useita, erilaisia tuotemallistoja hevostarvikkeiden alalla.

327 tuotetta
Osta Horseware at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Horsewaren historiaa

Jo vuodesta 1985 lähtien Horseware of Ireland on ollut ulkoloimien valmistuksen edelläkävijä, jonka tunnetuin loimimalli on Rambo Original. Tänä päivänä Horseware on yksi luotetuimmista hevosten loimien valmistajista ja tälläkin hetkellä se on markkinajohtaja hevosille, koirille ja ratsastajille suunnattujen tuotteiden saralla. Micklem-suitset ja Ice-Vibe järjestelmä ovat tämän arvostetun yrityksen uusimmat, innovatiiviset läpimurrot.

Horseware Rambo-tuotemallistot

Rambo-loimimallisto on yksi Horsewaren alkuperäisistä sarjoista ja se on edelleen myydyin loimisarja. Wug-muotoilu sisältää korkeamman kaulaleikkauksen, joka ehkäisee painepisteitä ja hankausta. Rambo-loimien materiaalit ovat markkinoiden kestävimpiä ja niiden 1000 denierin ballistinen nailon - sama materiaali, josta armeijan takit alun perin valmistettiin - on lähes rikkoutumatonta. Rambo-loimet ovat äärimmäisen lämpimiä, miellyttäviä ja hengittäviä. Ei enää kuumuudesta kärsiviä, onnettomia hevosia välikausien aikana. Rambo Micklem suitset on suunniteltu huolellisesti istumaan hevosen kallon muotojen mukaisesti, eivätkä ne aiheuta painetta turvan herkimmille alueille eivätkä niskaan. Nämä monikäyttöiset suitset sopivat myös käytettäväksi juoksutuskapsonina tai kuolaimettomina suitsina. Suitset ovat täydellisen miellyttävät hevoselle ja täysin säädettävissä maksimaalisen kontrollin, erinomaisen mukavuuden ja täydellisen istuvuuden takaamiseksi. Rambo-mallistoon kuuluvat myös romaanit, joiden avulla voi korjata satulan asentoa, sekä koirien pedit, hevosten riimunnarut ja muut lisävarusteet. Rambo-mallistossa on kyse virheettömästä laadusta ja tyylikkyydestä sekä erinomaisen käytännöllisistä ominaisuuksista.

Horseware Ice-Vibe: kehittyneimmät kylmäyssuojat

Ice-Vibe suojien vallankumouksellinen järjestelmä auttaa hoitamaan ja parantamaan väsyneitä ja kipeitä jalkoja raskaan harjoittelun jälkeen. Suojien ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa jalan käärimisen kylmäpakkauksiin, ja sen jälkeen hellän stimuloinnin paristokäyttöisellä vibralla, joka edistää verenkiertoa ja toipumista. Suojat auttavat stimuloimaan verenkiertoa sekä lievittämään turvotusta ja tulehduksia, joita ylirasittuneissa lihaksissa saattaa esiintyä. Ice Vibe järjestelmän käyttäminen ennen ja jälkeen rasituksen voi vähentää vammojen riskiä. Se edistää myös verenkiertoa ja tehostaa jänteiden ja lihasten lämpenemistä ennen raskasta harjoittelua. Tämä järjestelmä tekee hevosen jalkojen hoitamisesta helppoa ja mukavaa sekä poistaa jalkojen letkutuksen tarpeen. Saatavissa on myös kinnersuojia, jotka nopeuttavat tämän yleisesti kipua ja epämukavuutta aiheuttavan alueen palautumista.

Horseware Rhino- ja Amigo-mallistot

Rhino ja Amigo loimisarjat ovat uudempia mallistoja, joista löytyy oikea paksuus ja malli jokaisen ostajan tarpeisiin. Näiden kestävien ja laadukkaiden loimien suosituimmat värit ovat musta ja sininen. Valikoimassa on useita erilaisia loimimalleja ulkoloimista talliloimiin, fleeceloimiin, kävelytysloimiin, kaulakappaleisiin ja alusloimiin. Rhino-loimissa on korkeampi kaulaosa, kuten alkuperäisessä Rambossakin, ja loimia on saatavissa ruutukuosilla ja muilla tyylikkäillä kuvioilla. Amigo-sarjasta löytyy upeita suitsia ja riimuja, sekä koirien vaatteita ja petejä. Amigo-sarjan loimissa toistuu perinteinen kaulalinja. Tyylikkäät väriyhdistelmät ja erinomainen, Horsewaren loimille tyypillinen laatu ovat Amigo-sarjan loimien tunnusmerkkejä. Amigo tarjoaa myös erinomaisia kuljetussuojia sekä ihania raitoja ja väriyhdistelmiä malliston kaikkiin tuotteisiin. Tämän malliston näyttävät suitset ja riimut koristavat hevosesi päätä ja ovat optimaalisen laadukkaita ja käytännöllisiä.

Horseware tarjoaa vaatteita, kuten takkeja, liivejä, ratsastushousuja ja muita varusteita miehille, naisille ja lapsille. Koirien pedit ja loimet täydentävät valikoiman ja sopivat täydellisesti yhteen hevosesi vaatekaapin kanssa. Horsewaren tuotteiden ainutlaatuisen taidokas valmistustyö on vertaansa vailla ja takaa, että kaikki tuotteet kestävät hevosurheilun haasteet säilyttäen upean ulkonäkönsä pitkään.