Uutuudet & myydyimmät tuotteet
null
Horseware

Horseware

263 tuotetta
Osta Horseware at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Jo vuodesta 1985 lähtien Horseware of Ireland on ollut ulkoloimien valmistuksen edelläkävijä, jonka erityisen tunnetuin loimimalli on Rambo Original. Tänäkin päivänä Horseware on yksi luotetuimmista hevosten loimien valmistajista ja tälläkin hetkellä se on markkinajohtaja hevosille, koirille ja ratsastajille suunnattujen tuotteiden saralla. Micklem suitset ja Ice-Vibe järjestelmä ovat tämän arvostetun yrityksen uusimmat innovatiiviset läpimurrot.

Rambo loimimallisto on yksi Horsewaren alkuperäisistä sarjoista ja se on edelleen myydyin loimisarja. Wug-muotoilu sisältää korkeamman kaulaleikkauksen, joka ehkäisee painepisteitä ja hankausta. Rambo-loimien materiaalit ovat markkinoiden kestävimpiä ja niiden 1000 denierin ballistinen nailon - sama materiaali, josta armeijan takit alun perin valmistettiin - on lähes rikkoutumatonta. Rambo-loimet ovat äärimmäisen lämpimiä, miellyttäviä ja hengittäviä. Ei enää kuumuudesta kärsiviä, onnettomia hevosia välikausien aikana. Rambo Micklem suitset on suunniteltu huolellisesti istumaan hevosen kallon muotojen mukaisesti, eivätkä ne aiheuta painetta turvan herkimmille alueille, eivätkä niskaan. Nämä monikäyttöiset suitset sopivat myös käytettäväksi juoksutuskapsonina tai kuolaimettomina suitsina. Järjestelmä on täydellisen miellyttävä hevoselle ja täysin säädettävissä maksimaalisen kontrollin, uskomattoman mukavuuden ja täydellisen istuvuuden takaamiseksi. Rambo-mallistoon kuuluvat myös romaanit, joiden avulla voidaan korjata satulan asentoa, sekä koirien sängyt, hevosten riimunnarut, sekä muut lisävarusteet. Rambo-mallistossa on kyse virheettömästä laadusta ja tyylikkyydestä, sekä erinomaisen käytännöllisistä ominaisuuksista.

Ice-Vibe suojien vallankumouksellinen järjestelmä auttaa hoitamaan ja parantamaan väsyneitä ja kipeitä jalkoja raskaan harjoittelun jälkeen. Suojien ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa jalan käärimisen kylmäpakkauksiin ja sen jälkeen hellän stimuloinnin paristokäyttöisellä vibralla, joka edistää verenkiertoa ja toipumista. Suojat auttavat stimuloimaan verenkiertoa, sekä lievittämään turvotusta ja tulehduksia, joita ylirasittuneissa lihaksissa saattaa esiintyä. Käyttämällä Ice-Vibe järjestelmää ennen ja jälkeen rasituksen, voit lievittää vammojen riskiä. Voit edistää verenkiertoa ja tehostaa jänteiden ja lihasten lämpenemistä ennen raskasta harjoittelua. Tämä järjestelmä tekee hevosen jalkojen hoitamisesta helppoa ja mukavaa, sekä poistaa jalkojen letkutuksen tarpeen. Myös kinnersuojia on saatavilla nopeuttamaan tämän yleisen kipu- ja epämukavuusalueen palautumista.

Rhino ja Amigo loimisarjat ovat uudempia mallistoja, joista löytyy oikea paksuus ja malli jokaisen ostajan tarpeisiin. Näiden kestävien ja laadukkaiden loimien yleisimpiä värejä ovat musta ja sininen. Valikoimasta on saatavilla useita erilaisia loimimalleja ulkoloimista talliloimiin, fleeceloimiin, kävelytysloimiin, kaulakappaleisiin ja alusloimiin. Rhino-loimissa on korkeampi kaulalinja, kuten alkuperäisessä Rambossakin ja loimissa esiintyy ruutukuviota, sekä muita tyylikkäitä kuvioita. Amigo-sarjasta löytyy upeita suitsia ja riimuja, sekä koirien vaatteita ja sänkyjä. Amigo-sarjan loimissa toistuu perinteinen kaulalinja. Tyylikkäät väriyhdistelmät ja erinomainen, Horsewaren loimille tyypillinen laatu ovat todistetusti Amigo-sarjan loimien tunnusmerkkejä. Amigo tarjoaa myös erinomaisia kuljetussuojia, joita koristavat ihanat raidat ja väriyhdistelmät, kuten valikoiman muitakin tuotteita. Tämän malliston näyttävät riimut koristavat hevosesi päätä ja ovat optimaalisen laadukkaita ja käytännöllisiä.

Horseware tarjoaa vaatteita, kuten takkeja, liivejä, ratsastushousuja ja muita varusteita miehille, naisille ja lapsille. Koirien sängyt ja loimet täydentävät valikoiman ja sopivat täydellisesti yhteen hevosesi vaatekaapin kanssa. Horsewaren tuotteiden ainutlaatuisen taidokas valmistustyö on vertaansa vailla ja takaa, että kaikki tuotteet kestävät hevosurheilun tarjoamat haasteet säilyttäen upean ulkonäkönsä pitkään.