Mid Season SALE
Weymouth-Kuolaimet

Weymouth-Kuolaimet

Englantilaistyyppinen kankikuolain täydentää kankisuitsituksen yhdessä bridongin kanssa. Klassisen kankikuolaimen suukappaleessa ei ole niveltä. Englantilaistyyppisiä kankisuitsia käytetään yleensä korkeamman tason kouluratsastuksessa ja niitä suositellaan vain kokeneille ratsastajille.

46 tuotetta

Osta Weymouth-Kuolaimet osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Kankikuolaimet ovat kokeneille ratsastajille

Englantilaistyyppisessä kankikuolaimessa on suora suukappale, ja sillä on vahva vipuvaikutus. Kankikuolaimen vaikutus on erilainen ja vahvempi kuin nivelkuolaimen vaikutus, ja sen avulla kokeneet ratsastajat voivat antaa täsmällisiä apuja ja vaikuttaa hienovaraisesti hevoseen. Näitä kuolaimia käytetään kaksilla ohjilla. Kankikuolainta käytetään yleensä ohuen nivelkuolaimen eli bridongin kanssa.

Väärin käytettynä kankikuolain voi vahingoittaa hevosen suuta. Tästä syystä kankisuitsien ja kankiohjien käyttö vaatii ratsastajalta kokeneen ja vakaan käden sekä hellävaraista ja kunnioittavaa käsittelyä.

Erilaisia kankikuolaimia

Kankikuolaimessa on suukappale ja sivukappaleet, joissa on ylemmät sekä alemmat varret. Mukana on myös leukaketju.

Kankikuolaimen tehokkuus riippuu kuolaimen vahvuudesta, muodosta ja kielentilasta, varsien pituudesta sekä leukaketjun kireydestä. On tärkeää, että leukaketju on säädetty oikein ja kuolaimen suukappale sopii yksilöllisesti hevosen suuhun.

Suosittelemme konsultoimaan valmentajaa tai ohjaajaa kankikuolaimen valinnassa ennen sen käyttöä.

Horzen kankikuolaimet ovat erittäin laadukkaita, ja niitä on saatavissa sekä Auriganista, ruostumattomasta teräksestä että Sensoganista valmistettuna. Tutustu nyt valikoimaamme.

Suosituimmat kategoriat