15% alennusta Horzen ratsastuskoulutarvikkeista
Säästä nyt

Suitset

Jokaiseen lajiin on olemassa erilaisia ja eri tyylisiä suitsia. Löydät laajasta valikoimastamme sopivat suitset niin kouluratsastukseen, kilpailuihin, esteratsastukseen kuin rentoon harrasteluunkin.

Suodatin
Suodatin
Tyhjennä kaikki
Lajittelu
Brändit
Väri
Koko
Hinta
Hinta
Rajaukset:
216 tuotetta

Poikkeuksellisen taidokas käsityötaito, hienot tikkaukset ja huolellisesti viimeistellyt yksityiskohdat tekevät Horzen suitsistaylivoimaisen laadukkaita ja ammattitaidolla valmistettuja.

Eri lajeihin, kuten esimerkiksi esteratsastukseen, kouluratsastukseen tai kenttäratsastukseen suunniteltuja suitsia on saatavilla joko vaaleasta tai tummasta, premium-laatuisesta nahasta valmistettuina. Koulusuitsissa on reilut, paksummat toppaukset ja elegantisti tyyliin sopivat ohjat, unohtamatta ergonomisesti muotoiltuja niskahihnoja, jotka takaavat optimaalisen mukavuuden. Perinteinen kaksoisturpahihna tai kankisuitset pehmeillä ja joustavilla ohjilla ja syvänmustalla viimeistelyllä, ovat klassiset ja esittelevät pettämätöntä makua ja tyylitajua. Elegantit tikkaukset ja hienostuneen herkät yksityiskohdat saavat esimerkiksi working equitation-ratsastukseen suunnitellut kilpailusuitset erottumaan muista. Kenttäratsastukseen ja esteratsastukseen on tarjolla laaja valikoima erilaisia vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi tavallinen kaksoisturpahihna, meksikolaiset turpahihnat, sekä kumi- ja kangasohjia. Tukevat suitset leveällä turpahihnalla ja otsahihnalla ovat saaneet vaikutteita englantilaisesta hunter-tyylistä ja sopivat ihanteellisesti rentoon viikonloppuratsastukseen maastossa. Horze tarjoaa laajan valikoiman erilaisia suitsia jokaisen tarpeisiin - rennosta maastoilusta nauttivista harrasteratsastajista tosissaan kilpaileviin ammattilaisiin saakka.

Hevosten suitsia on saatavilla myös erikoislajeihin ja niihin löytyy myös reilusti lisävarusteita jokaiseen käyttöön.

Kuolaimettomat suitset ovat järkevä vaihtoehto hevosille, jotka toimivat hyvin ilman kuolaimia. Poneille on saatavilla Horzen valikoimasta yhtä erinomaisen laadukkaita suitsia, kuin hevosillekin. Synteettiset suitset ovat erinomainen vaihtoehto, kun haluat välttää tavanomaisten nahkasuitsien vaatiman hoidon ja kalliimman hinnan. Horzen suitsien laadukkaat materiaalit ja metalliosat kestävät ratsastajien ja heidän ratsujensa käytössä huolellisesti hoidettuina jopa sukupolvelta toiselle.