Miesten ratsastushousut

Miesten ratsastushousut

Miesten ratsastushousut on suunniteltu erityisesti miehekkäälle vartalolle istuviksi, ja niitä on saatavissa eri värejä ja tyylejä kaikkiin ratsastuksen lajeihin. Miesten ratsastushousuissa on sileä etuosa tai tyylikkäät etulaskokset.

22 tuotetta

Osta Miesten ratsastushousut osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Miesten klassisen malliset ratsastushousut ovat upeannäköiset satulassa

Valitse reilulla leikkauksella ja laadukkaista materiaaleista valmistetut miesten täydelliset ratsastushousut, jotka mukautuvat liikkeisiisi ratsastaessasi. Saatavissa on niin perinteisen mallisia ratsastushousuja kapeilla lahkeilla kuin jodhpur-housuja leveämmillä lahkeilla. Monissa Horzen miesten ratsastushousuissa on etulaskokset, jotka saavat housut istumaan hyvin. Miesten ratsastushousuista on saatavissa matalavyötäröisiä ja normaalivyötäröisiä malleja parhaan istuvuuden takaamiseksi. Klassiset värit, kuten musta, valkoinen ja beige ovat perinteiset useimmissa ratsastuslajeissa, mutta kausivärit piristävät asuasi, kun haluat tehdä vaikutuksen. Mustat taskut ovat sekä tyylikkäät että käytännölliset. Miesten ratsastushousuja on saatavissa kokopaikoilla tai polvipaikoilla. Modernien mallien silikonigripit antavat lisätukea satulassa.

Miesten ratsastushousut perinteisellä istuvuudella

Paikkojen silikonipainatukset ja huolella harkitut yksityiskohdat saavat Horzen ratsastushousut erottumaan joukosta. Klassiset mallit ja perinteiset värit sopivat aktiiviselle ratsastajalle ja näyttävät juuri niin muodikkailta kuin Horzen tuotteiden oletetaankin olevan. Ratsastushousumme kestävät kulutusta ja ovat miellyttäviä, lisäksi niissä on useita etutaskuja ja takataskuja, joissa tärkeät tavarasi, kuten kännykkä, pysyvät turvassa.

Omien merkkiemme lisäksi meillä on useiden muiden tunnettujen merkkien, kuten Pikeurratsastushousuja miehille.

Suosituimmat kategoriat