Säästä 15 % kaikista Horze- ja B Vertigo -tuotteista*
Hae koodi

Lasten ratsastuskengät

Lasten jodhpur-kengät on suunniteltu sopimaan nuorille ratsastastajille. Ne on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista.

Lajittelu
Brändit
Väri
Koko
Hinta
Hinta
22 tuotetta

Lasten jodhpurit antavat nuorille ratsastajille mukavampia vaihtoehtoja, kuin ratsastussaappaat.

Yhdistä ihanat jodhpurit mihin tahansa ratsastushousuihin ja saat nuorelle ratsastajallesi mukavan ratsastusasun. Horzen jodhpurien ja tallikenkien laadukas, joko joustavasta nahasta tai synteettisestä materiaalista valmistettu rakenne takaa vakauden ja antaa tukea. Lapset rakastavat näiden suosittujen kenkien turvallisia ominaisuuksia ja vanhemmat rakastavat mielenrauhaa, joka syntyy siitä tiedosta, että pienet jalat ovat näissä kengissä turvassa suurilta kavioilta.

Junioreille suunnitellut jodhpurit näyttävät upeilta yhdistettyinä Horzen ratsastushousuihin ja minichapseihin.

Hanki tyylikkäät jodhpurit Horzen valikoimasta junioriratsastajasi varustehuoneeseen. Valitse pujotettavat tai nauhalliset jodhpurit, jokaiselle löytyy sopiva malli. Karkeat pohjat ja kestävä käsittely lisää turvallisuutta tallissa ja satulassa. Vaihtoehdot, kuten nauhalliset tallikengät, vetoketjulliset jodhpurit tai pujotettava pull-on-malli antavat runsaasti valinnanvaraa nirsoimmallekin junioriratsastajalle. Horzelta löydät mallin, joka sopii makuusi ja budjettiisi.