Lasten ratsastuskengät

Lasten ratsastuskengät

Lasten ratsastuskengät ja jodhpurit on suunniteltu sopimaan nuorille ratsastastajille, ja ne on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Näitä monikäyttöisiä kenkiä voi käyttää tallilla ja minichapsien kanssa ratsastaessa.

25 tuotetta

Osta Lasten ratsastuskengät osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Erilaisia lasten ratsastuskenkiä eri materiaaleista tytöille ja pojille

Yhdistä ihanat jodhpurit mihin tahansa mallistomme ratsastushousuihin, jolloin saat nuorelle ratsastajallesi mukavan ja monipuolisen ratsastusasun. Horzen jodhpurien ja tallikenkien laadukas rakenne takaa vakauden ja antaa tukea. Voit valita joustavasta nahasta tai synteettisistä materiaaleista valmistetut ratsastuskengät turvakärjellä tai ilman. Lapset rakastavat näiden suosittujen kenkien turvallisia ominaisuuksia, ja vanhemmat rakastavat mielenrauhaa, jonka saavat tietäessään, että pienet jalat ovat näissä kengissä turvassa suurilta kavioilta.

Lasten jodhpurit näyttävät upeilta Horzen ratsastushousujen ja minichapsien kanssa

Horzen valikoimasta löydät sopivat johdpurit ja ratsastuskengät sekä tytöille että pojille. Valitse lapsellesi mieluisat jalkaan vedettävät tai nauhalliset jodhpurit. Uritetut ja kestävät pohjat lisäävät turvallisuutta tallissa ja satulassa. Laajan valikoiman nauhalliset tallikengät, vetoketjulliset jodhpurit tai jalkaan vedettävät pull-on-mallit antavat runsaasti valinnanvaraa vaativimmallekin junioriratsastajalle. Horzelta löydät mallin, joka sopii makuusi ja budjettiisi.

Jodhpurit ovat rento ja edullinen vaihtoehto ratsastussaappaille. Yhdistettynä minichapsien tai nahkaisten saappaanvarsien kanssa ne ovat yhtä hyvät kuin klassiset ratsastussaappaat.

Ratsastusnilkkureita on saatavissa nauhallisina, vetoketjukiinnityksellä tai jalkaan vedettävänä mallina venykkeillä. Talven varalle on tietenkin myös vuorattuja ja vedenpitäviä malleja, jotka pitävät jalkasi kuivina ja lämpiminä.

Ratsastusjodhpurit ovat sekä käytännölliset että monipuoliset. Pue ne päällesi ratsastustunnille, tallilla ollessasi tai jopa siivotessasi tallia – nämä ovat paljon miellyttävämmät kuin ratsastussaappaat.

Jodhpurit ovat rento ja edullinen vaihtoehto klassisille ratsastussaappaille. Ne sopivat myös talviratsastukseen, kunhan seuraavat vaatimukset täyttyvät.

Jodhpureissa tulee olla lämmin vuori aidosta tai keinolampaankarvasta, fleecestä tms. Tämä pitää jalkasi lämpiminä sekä ratsastaessasi että muuten tallilla. Vettähylkivä tai vedenpitävä päällinen on myös tärkeää, jotta jalkasi pysyvät kuivina talvella. Jos jodhpureissasi on nämä molemmat, selviät talvesta ongelmitta.

Joidenkin lasten mielestä ratsastussaappaat ovat tyylikkäät, toisten mielestä ne ovat epämukavat jaloissa ja vaikeat pukea. Tällaisessa tapauksessa järkevä vaihtoehto on käyttää ratsastuskenkiä minichapsien kanssa. Lapsille on olemassa laaja valikoima jodhpureita ja matalavartisia ratsastuskenkiä. Niitä on saatavissa eri materiaaleista ja paljon erilaisia malleja. Koska lasten jalat kasvavat nopeasti, voi olla järkevää hankkia kumiset nilkkurit tai jalkineet nahkakenkien sijasta. Kumiset kengät ovat paljon edullisemmat ja myös kestävämmät sekä helppohoitoiset. Jodhpurit yltävät nilkan yli. Matalat kannat pitävät huolen siitä, että jalka ei luiskahda jalustimen läpi.

Suosituimmat kategoriat