Uutuudet & myydyimmät tuotteet
Lasten ratsastuskengät

Lasten ratsastuskengät

Lasten jodhpur-kengät on suunniteltu sopimaan nuorille ratsastastajille. Ne on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista.
21 tuotetta

Osta Lasten ratsastuskengät osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Lasten jodhpurit antavat nuorille ratsastajille mukavampia vaihtoehtoja, kuin ratsastussaappaat.

Yhdistä ihanat jodhpurit mihin tahansa ratsastushousuihin ja saat nuorelle ratsastajallesi mukavan ratsastusasun. Horzen jodhpurien ja tallikenkien laadukas, joko joustavasta nahasta tai synteettisestä materiaalista valmistettu rakenne takaa vakauden ja antaa tukea. Lapset rakastavat näiden suosittujen kenkien turvallisia ominaisuuksia ja vanhemmat rakastavat mielenrauhaa, joka syntyy siitä tiedosta, että pienet jalat ovat näissä kengissä turvassa suurilta kavioilta.

Junioreille suunnitellut jodhpurit näyttävät upeilta yhdistettyinä Horzen ratsastushousuihin ja minichapseihin.

Hanki tyylikkäät jodhpurit Horzen valikoimasta junioriratsastajasi varustehuoneeseen. Valitse pujotettavat tai nauhalliset jodhpurit, jokaiselle löytyy sopiva malli. Karkeat pohjat ja kestävä käsittely lisää turvallisuutta tallissa ja satulassa. Vaihtoehdot, kuten nauhalliset tallikengät, vetoketjulliset jodhpurit tai pujotettava pull-on-malli antavat runsaasti valinnanvaraa nirsoimmallekin junioriratsastajalle. Horzelta löydät mallin, joka sopii makuusi ja budjettiisi.