Vesiastiat

Vesiastiat

4 tuotetta
Kerbl K75 -juoma-automaatti, muovia, 2,8 l, puolen tuuman ki Kerbl K75 -juoma-automaatti, muovia, 2,8 l, puolen tuuman ki

Kerbl

K75 -juoma-automaatti, muovia, 2,8 l, puolen tuuman ki

45,99 €
Saatavilla heti
Horze ämpäri
OVH -24%

Horze

ämpäri

12,99 €
OVH: 16,99 €
(24)
Kerbl rehu- ja vesiämpäri suoralla takareunalla n. 20 l

Kerbl

rehu- ja vesiämpäri suoralla takareunalla n. 20 l

18,49 €
(4)
Kerbl G51 -juoma-automaatti, putkiventtiili, maalattu

Kerbl

G51 -juoma-automaatti, putkiventtiili, maalattu

42,99 €
Saatavilla heti

Osta Vesiastiat osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Hevosten vesiämpärit ovat välttämättömiä jokaisessa tallissa.

Pidä jatkuvasti raikasta vettä hevosesi saatavilla, jotta se pysyy turvallisesti terveenä. Hevoset vaativat runsaasti vettä luonnollisen aineenvaihduntansa tueksi ja puhtaan juomaveden tarjoaminen kaikkina vuorokaudenaikoina on välttämätöntä niiden terveyden kannalta. Jotkut hevoset kaipaavat enemmän kuin yhden ämpärin yön ajaksi ja kun asennat useamman juoma-astian hevosesi karsinaan, saat mielenrauhan tietäessäsi, ettei hevonen kärsi janosta. Litteäselkäinen ämpäri pysyy karsinan seinustalle ripustettuna paremmin ja heilumatta paikoillaan hevosen juodessa. Litteäselkäisiä ämpäreitä on saatavilla kumisina ja muovisina. Pehmeä ja joustava kumi ei halkeile myöskään kylmissä lämpötiloissa ja säilyttää aina joustavuutensa. Taitettava vesiämpäri on erinomainen ja kompakti valinta matkalle. Ota tämä kätevä muovisäkki mukaan matkalle, jotta säästät tilaa, mutta pystyt tarjoamaan hevosellesi raikasta vettä.

Hevosten automaattiset vesikupit ovat käytännöllinen vaihtoehto, jotta hevonen pystyy juomaan raikasta vettä vuorokauden ympäri.

Jotkut hevosenomistajat pitävät enemmän siitä, että hevosilla on vesiautomaatti saatavillaan, jotta heidän ei tarvitse jatkuvasti täyttää vesiämpäreitä. Talli, jossa on säännöllinen ja vakaa vedentulo, voi hyötyä vesiautomaateista, joista hevoset voivat juoda raikasta vettä vuorokauden ympäri. Hevoset oppivat nopeasti juomaan automaattisista vesikupeista, jotka toimivat vain yksinkertaisella turvanpainalluksella. Vaikka vesiautomaatit ovatkin käytännöllisiä ja vähentävät tallitöiden määrää, ne eivät ole ihanteellinen vaihtoehto, jos haluat pystyä seuraamaan hevosesi vedenkulutuksen määrää.