Säästä jopa 60 % Horzen, B Vertigon ja monien muiden merkkien tuotteista *
Säästä nyt

Esteraipat

Joka lajiin löytyy sopivan tyylinen ja oikean mittainen raippa. Valitse lyhyt raippa esteratsastukseen, maastoiluun tai yleiskäyttöön.

Rajaukset:
16 tuotetta

Yleisraipat ovat erinomaisia työkaluja pohjeapujen tehostamiseen tai itsepäisten ponien kanssa työskentelyyn.

Horze tarjoaa laajan valikoiman eri värisiä ja -tyylisiä yleisraippoja, jotka sopivat jokaisen ratsastajan käyttöön sekä maastossa, että kentällä. Horzen yleisraippojen mukavat kädensijat antavat hyvän pidon ja lisäävät käyttömukavuutta, kun haluat rohkaista hevostasi käyttämällä raippaa pohkeen taakse tai lapojen kohdalle. Horzen kevyitä yleisraippoja on saatavilla käsilenkin kanssa tai ilman ja ne ovat hellävaraisia työkaluja, kun haluat saada hevosesi liikkumaan eteenpäin tai antaa pienen, rohkaisevan napautuksen kohdatessanne uuden ja jännittävän esteen tai tilanteen. Yleisraipan oikeanlainen käyttö voi auttaa hevosta taipumaan ratsastajan tahtoon ja kuuntelemaan pohjeapuja halukkaammin. Valitse yleisraippa seuraavalle maastoretkellesi rohkaisemaan hevostasi ylittämään uuden ojan tai sillan.

Esteraipat voivat rohkaista hevostasi ylittämään uudenlaisia esteitä ja voit jopa ehkäistä kieltäytymisiä pienellä raipan napautuksella.

Horzen esteraippoja on saatavilla hauskoissa väreissä ja eri mittaisina. Osassa on myös litteä ja leveä pää, joka aiheuttaa terävämmän läpsäytysäänen raippaa käytettäessä. Raipan käyttö voi rohkaista esteratsua ylittämään vieraan esteen tai lisätä ripauksen energiaa laukatessanne kenttäradalla. Horzen esteraippa on erinomainen lisävaruste satulahuoneeseesi ja raippavalikoiman upeat värivaihtoehdot voi yhdistää tyylikkäästi muihin Horzen varusteisiin. Horzen este- ja yleisraippojen kädensijat ovat pitäviä ja miellyttäviä, joten ne pysyvät kädessäsi mukavasti myös kastuessaan hikoilun tai sateen aikana.