Esteraipat

Esteraipat

Treeniin ja vapaa-ajanratsastukseen sopivia esteraippoja on saatavissa useita erilaisia malleja ja eri pituuksia. Valitse esteratsastukseen lyhyt raippa ja päivittäiseen käyttöön pidempi raippa.

16 tuotetta

Osta Esteraipat osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Esteraipat antavat lisäpotkua ratsastukseen

Raipat ovat monikäyttöisiä ja hyviä työkaluja pohjeapujen tehostamiseen tai itsepäisen ponin rohkaisuun.

Horzelta löydät sekä pitkiä että lyhyitä raippoja sekä värejä jokaisen ratsastajan makuun niin retkille, kentälle kuin maastoratsastukseenkin. Esteraippojen miellyttävät kädensijat saavat raipan pysymään hyvin kädessä, kun sitä käytetään pohkeen taakse tai hevosen lapaan pienen tehosteen ollessa tarpeen.

Varastossamme on hauskoja värejä ja useita eri pituuksia, ja saatavissa on myös raippoja litteällä päällä eli lätkällä, joka aiheuttaa ääntä, mutta ei satuta hevosta.

Esteraippa voi helpottaa sillan tai vieraan esteen ylittämistä, tai tuoda lisää vauhtia laukkaan maastossa. Ratsastusraipat ovat hyvä lisä varustehuoneeseen, ja niitä on saatavissa useita eri värejä, joista voit valita varusteidesi kanssa yhteensopivan värin. Kädensijat on suunniteltu miellyttävän tuntuisiksi kädessä, eikä ote lipeä huonoissakaan sääolosuhteissa.

Suosituimmat kategoriat