Säästä jopa 60 % Horzen, B Vertigon ja monista muista tuotteista!
Säästä nyt
Sadeloimet

Sadeloimet

Sadeloimet pitävät hevosesi olon kuivana ja miellyttävänä huonollakin säällä ja mahdollistavat ulkoilun ankeissakin olosuhteissa, kuten räntäsateessa.
79 tuotetta

Hevosten sadeloimet tarjoavat suojaa kostealla säällä ja mahdollistavat liikkumavapauden ulkoilun aikana.

Hanki sopivan paksuinen ja oikean mallinen sadeloimi laajasta valikoimastamme ja pidä hevosesi onnellisena ja terveenä myös kostealla säällä ulkoillessaan. Paksu fleecevuori tarjoaa hieman lisälämpöä ja mukavuutta antaen hevosesi nauttia raikkaasta ulkoilmasta missä tahansa ilmastossa. Valitse kevyt sadeloimi kesän sateisiin, jotta hevosesi pysyy kuivana, mutta viileänä. Raikas ulkoilma ja liikunta ovat ehdottoman tärkeitä, jotta hevosesi pysyy terveenä. Hevosesi nauttii ulkoilustaan tyylikkäässä Horzen sadeloimessaan. Hanki sadeloimi, jotta varusteesi pysyvät kuivina odottaessasi vuoroasi verryttelyalueella. Vedenpitävä kangas sopii erinomaisesti tihkusateeseen.

Horzen sadeloimet on suunniteltu mahdollistamaan terveellinen ulkoilu kaikkina vuodenaikoina ja estämään veden pääsy karvapeitteen läpi.

Kun hevosesi on kuiva, se voi nauttia säästä kuin säästä ja Horzen sadeloimet toimivat täydellisesti suojaavana kerroksena. Näiden sadeloimien laadukas rakenne kestää kurjaakin säätä ja leikkiä laitumella. Näiden taidokkaasti valmistettujen loimien syvät laskokset, vahvat ristivyöt, laadukkaat metalliosat, sekä häntäläpät ja kaulakappaleet on suunniteltu mahdollistamaan liikkuminen ja mukavuus.

Osta Sadeloimet osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Tilaa nyt Sadeloimet osoitteesta horze.fi!