Miesten ratsastusvaatteet

Miesten ratsastusvaatteet

Miesten ratsastusvarusteet on suunniteltu miellyttämään herrasmiesmäisiä ratsastajia ja saatavilla onkin useita erilaisia tyylejä, värejä ja materiaaleja. Miesten ratsastusvaatteiden maskuliininen tyyli näyttää upealta.

118 tuotetta

Osta Miesten ratsastusvaatteet osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Miesten ratsastusvaatteet

Ratsastusurheilu on aina vaikuttanut muotiin myös tallin ulkopuolella, joten Horzelta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä ja tyylikkäitä miesten ratsastusvaatteita kaikenlaiseen säähän. Jokaisen ratsastajan perusvarustukseen kuuluvat ratsastushousut nahkapaikoilla tai silikonigripeillä. Kuten naisille, myös miehille on kokopaikkaisia ratsastushousuja ja polvipaikkaisia ratsastushousuja. Miesten ratsastustakit ovat usein lyhyitä, jotta ne antavat mahdollisimman suuren liikkumisvapauden satulassa. Ratsastusliivin voi pukea kevyemmän takin, collegepaidan tai neuleen päälle.

Suorituskykyisiä vaatteita ratsastajille

Muodikkuuden lisäksi ratsastusvaatteiden tulee ennen muuta olla käytännöllisiä. Kuten urheilussa muutenkin, ratsastusvaatteiden materiaalien toiminnallisuus on hyvin tärkeää. Nopeasti kuivuvat ja hengittävät, lyhythihaiset tai pitkähihaiset ratsastuspaidat tekevät myös rankoista treeneistä siedettäviä. Klassinen pikeepaita ei ole vain naisten suosiossa tallilla. Innovatiivisista materiaaleista valmistetut pikeepaidat ovat täydellisiä treenipaitoja kesällä. Nahkaiset ratsastussaappaat sivuvenykkeillä ovat erityisen miellyttävät. Ratsastuskengät chapsien tai saappaanvarsien kanssa ovat hyvä vaihtoehto ratsastussaappaille. Teräskärkiset jalkineet lisäävät turvallisuutta, ja kylminä ja sateisina päivinä Muck Boot saappaat ovat erinomaiset tallilla.

Miesten kilpailuvaatteet

Valikoimassamme on myös tarvittavat varusteet herrasmiesmäisille ratsastajille kilpailuihin. Valkoiset kisaratsastushousut, kisatakki vai kouluratsastustakki? Löydät varmasti etsimäsi valikoimastamme. Horzelta löydät laajan valikoiman eri merkkien tuotteita, joista löytyy mieleiset jokaisen kukkarolle ja makuun. Tutustu mm. Pikeurin miesten ratsastusvaatevalikoimaan.

Suosituimmat kategoriat