Osta Naisten ratsastushousut netistä edulliseen hintaan | horze.fi
Turvallisuus ennen kaikkea!
30 % alennusta Horzen ratsastuskypäristä & selkäsuojista
Naisten ratsastushousut

Naisten ratsastushousut

Ratsastushousuvalikoimasta löytyy jokaiselle ratsastajalle sopiva tyyli. Horze ratsastushousut ovat sekä miellyttäviä että muodikkaita. Täydelliset ratsastushousut tekevät ratsastamisesta helppoa ja tyylikästä.
179 tuotetta

Osta Naisten ratsastushousut osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Horzelta löytyy eri tyylisiä ratsastushousuja sekä este- ja kouluratsastukseen, että muihinkin ratsastuksen lajeihin.

Valitse oikeanlaiset ratsastushousut lajisi mukaan. Horze tarjoaa lukemattomia erilaisia värejä, tyylejä ja malleja, joten löydät taatusti tarpeisiisi sopivat ratsastushousut. Miellyttävät stretch-ratsastushousut ovat ihanteelliset rentoon ratsastukseen tai talviselle ratsastukselle jalkoja lämmittämään. Ratsastushousut polvipaikoilla tarjoavat hiukan enemmän pitoa ja sopivat erityisesti esteratsastukseen tai maastoon. Ratsastushousut kokopaikoilla mahdollistavat tukevan istunnan satulassa, sillä niiden silikonivahvikkeiset, synteettiset, nahkaiset tai mokkanahkaiset kokopaikat pitävät sinut satulassa kuin liimattuna. Horze tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja myös ratsastushousujen vyötärön korkeuteen. Saatavilla on sekä matalia, normaaleja, että korkeita vyötäröitä, joista jokainen ratsastaja voi valita itselleen parhaiten istuvan vaihtoehdon.

Ratsastushousut ovat välttämätön varuste jokaiselle aktiiviselle hevosharrastajalle ja ne on suunniteltu erityisesti ratsastusurheilua varten.

Ratsastushousut ovat yksi tärkeimmistä ratsastajan varusteista, sillä ne mahdollistavat ratsastajalle mukavan tunteen satulassa istuessa, jolloin ratsastaja voi suorittaa vaaditut tehtävät parhaansa mukaan. Farkut näyttävät tyylikkäiltä lännenratsastuksessa, mutta jotta voit ratsastaa hyvin, tarvitset myös hieman pitoa ratsastushousuihin. Ratsastushousuja löytyy miehille, naisille ja lapsille ja niistä on saatavilla useita erilaisia värejä ja malleja. Uusi, trendikäs silikonipainatus takaa puhdaslinjaisen, mutta tyylikkään ulkonäön ja parantaa pitoa satulassa. Nuoret ja tyylitietoiset ratsastajat valitsevat Horzen mallistosta ratsastushousut, joihin on lisätty ripaus kimallusta, kuten strasseja, kristalleja, metalliyksityiskohtia tai muita hauskoja brodeerauksia esimerkiksi takataskuihin. Löydä omat suosikkisi rentoon arkiratsastukseen, valmennuksiin, muodollisiin tilaisuuksiin tai kilpailuihin Horzen valtavasta ja uskomattoman upeasta ratsastushousuvalikoimasta.