Juoksutusvyöt

Juoksutusvyöt

2 tuotetta
Waldhausen Taluttajavyö kahdella kahvalla Waldhausen Taluttajavyö kahdella kahvalla

waldhausen

Waldhausen Taluttajavyö kahdella kahvalla

47,95 €
Kavalkade Lunging Girth with Fake Fur Kavalkade Lunging Girth with Fake Fur

Kavalkade

Lunging Girth with Fake Fur

54,90 €
Osta Juoksutusvyöt at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Juoksutusvyöt hevosen juoksutukseen

Jos haluat juoksuttaa hevostasi, haluat varmasti myös käyttää juoksutusvyötä. Sen useat renkaat antavat paljon eri mahdollisuuksia hevosen tukemiseen apuohjien ja muiden juoksutuksessa käytettävien apuvälineiden avulla. Juoksutusvyö menee hevosen selän ja mahan ympäri, ja juoksutus on yleensä ensimmäinen askel nuoren hevosen kouluttamisessa niin, että hevonen myöhemmin tottuu satulaan. Juoksutusvyössä on yleensä kaksi osaa, mikä muistuttaa satulavyötä. Hevosen mahan alta menevää osaa voi säätää molemmilta puolilta. Juoksutusvöitä valmistetaan nahasta, neopreenista ja erilaisista keinomateriaaleista.

Juoksutusvöiden renkaat

Juoksutusvöissä on eri kohdissa renkaita, jotka on tarkoitettu erilaisten apuohjien kiinnittämiseen, mikä mahdollistaa optimaalisen tuen maastakäsittelyssä. Valikoimassamme on juoksutusvöitä ja muita juoksutustarvikkeita, kuten kapsoneita, useilta merkeiltä, mm.Christ, Imperial Riding ja Kavalkade.

Saatavissa on paljon erilaisia juoksutusvöitä sekä hevosille että poneille. Jos juoksutusvyössä on tekoturkisvuoraus, voit laittaa sen suoraan hevosen selkää vasten, koska tekoturkis ehkäisee hiertymiä. Jos hevosesi saa helposti hiertymiä, juoksutusvyön kanssa on käytettävä pehmustetta, jos juoksutusvyössä ei ole vuorausta tekoturkiksesta tai lampaankarvasta. Pehmuste muotoutuu juoksutusvyöhön ja pehmustaa painepisteitä. Vaihtoehtoisesti voi käyttää myös satulahuopaa.

Juoksutusvyö on juoksutusvarusteiden välttämätön osa. Juoksutusvyö voi olla nahasta tai nailonista valmistettu, ja se tulee hevosen mahan ja selän ympäri sään taakse. Juoksutusvyöhön voi kiinnittää apuohjia. Juoksutusvyössä olevat renkaat mahdollistavat erilaisia apuohjien kiinnitystapoja riippuen siitä, millä tavalla niiden toivotaan vaikuttavan hevoseen.