Ötökkäkauden must-have tuotteet
Naisten ratsastusvaatteet kilpailuihin

Naisten ratsastusvaatteet kilpailuihin

Kilpailuvaatteiden on oltava miellyttäviä, mutta myös tiukkojen sääntöjen mukaisia. Horzelta löydät kaikki tärkeät kilpailuvaatteet ja kilpailuasusteet ratsastuskilpailuihin niin, että olet upeannäköinen suurena päivänäsi.

145 tuotetta

Osta Naisten ratsastusvaatteet kilpailuihin osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Täydellinen kilpailuasu seuraaviin ratsastuskilpailuihin

Oikean ja täydellisen kilpailuasun hankkimisessa kouluratsastukseen tai esteratsastukseen on paljon valinnanvaraa. Ensiksikin valkoisten ratsastushousujen pitää olla kestävät ja helppohoitoiset. Kaikkein tärkeintä on niiden täydellinen istuvuus. Oikeiden ratsastussukkien, kisapaidan ja täydellisen kisatakin lisäksi on monia pienempiä asioita, joiden pitää olla harkittuja.

Kampaus, sopivat ratsastushanskat, kaunis plastron tai solmio; kaikkien näiden tulee täydentää toisiaan, olla miellyttäviä ja tietenkin myös edullisia.

Horzelta löydät kaiken tarvitsemasi seuraaviin kilpailuihisi. Voit valita laajasta valikoimasta erilaisia materiaaleja ja malleja sekä myös eri värejä sääntöjen sallimissa rajoissa. Valittavissa on kauniita yksityiskohtia, kuten kiiltäviä nappeja, tyylikkäitä leikkauksia ja käytännöllisiä ratsastushalkioita. Tutustu upeaan valikoimaamme ja löydä itsellesi täydellinen kilpailuasu tulevalle kilpailukaudelle.

Suosituimmat kategoriat