Naisten ratsastusvaatteet

Naisten ratsastusvaatteet

Horzelta löydät laajan valikoiman erilaisia naisten ratsastusvaatteita: toiminnallisia ja käytännöllisiä, muodikkaita ja värikkäitä, laadukkaita ja tyylikkäitä - valinta on sinun.

903 tuotetta

Osta Naisten ratsastusvaatteet osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Ratsastusvaatteita jokaiseen tilanteeseen, ratsastuslajiin ja tyyliin


Muodikkaat tyylit ja värit ovat tulleet myös ratsastusurheiluun, joten Horzen naisten ratsastusvaatevalikoimasta löytyy muodikkaita malleja jokaiselle ja jokaiseen käyttötarkoitukseen. Mitä sitten oletkin ostamassa tänään, meiltä löydät etsimäsi.


Ratsastusvaatteita päästä varpaisiin


Tallilla piipahtaessasi tai mennessäsi ratsastustunnille valmistautumaan seuraaviin kilpailuihisi tarvitset tilanteeseen sopivat vaatteet; miellyttävät tallikengät, jotka pitävät jalkasi kuivina huonossakin säässä, naisten ratsastusalusvaatteet, jotka eivät hierrä tai ole epämukavat ratsastustunnilla, naisten paidan tai topin, joka ei rajoita liikkumisvapauttasi, ja ratsastustakin, joka ei vahingoita satulaa, mutta pitää sinut lämpimänä (ei kuitenkaan hiosta!) - kaikki nämä ovat välttämättömiä jokaiselle ratsastajalle.
Horzelta löydät laajan valikoiman naisten ratsastusvaatteita, edullisista vaihtoehdoista ylellisiin mallistoihin. Valitse klassinen tyyli hillityillä väreillä tai raikkaat, trendikkäät ratsastusvaatteet – sama, millaiseen säähän tai mihin ratsastuslajiin tarvitset vaatteita, löydät sivuiltamme taatusti etsimäsi.


Vedenpitävät vaatteet, kilpailuvaatteet ja alusvaatteet ratsastukseen


Ratsastajilla on tapana viettää säännöllisesti aikaa ulkona. Oikeat vaatteet auttavat pysymään lämpimänä talvella ja viileänä kesällä sekä säilyttävät miellyttävän olon vuodenaikojen vaihdellessa. Naisten vedenpitävät ratsastusvaatteet pitävät sinut kuivana jopa kaatosateessa ja oikeanlaisten kilpailuvaatteiden kanssa palkintoruusuke on entistä upeamman näköinen. Urheiluliivit ja alusvaatteet ovat myös tärkeitä, koska haluat vaatteiden pysyvän paikoillaan häiritsemättä ratsastushousujen tai ratsastusleggingsien saumatonta yhteyttä satulaan. Viimeistele tyylisi asuun sopivalla ratsastustakilla.
Jos ratsastustiimisi haluaa yhteensopivat asut, löydätte varmasti mieleisenne naisten klubivaatteiden mallistosta. Varastossa on myös hyvä olla pitkä ratsastustakki, joka pitää sinut lämpimänä ja kuivana ratsastaessa maaseudulla. Horzen laajasta valikoimasta löytyvät ratsastusvaatteet kaikenlaiseen säähän ja kaikkiin tilanteisiin.

Valikoimastamme löytyvät myös mm. Pikeur, Mountain Horse ja Cavallo ratsastusvaatteet.
 

Tarvittavat ratsastusvaatteet riippuvat vuodenajasta sekä siitä, missä, kuinka ja kuinka usein ratsastat. Jos olet aloittelija ja kokeilet ratsastusta kerran, pari viikossa, et ehkä tarvitse vielä kaikkia ratsastusvaatteita. Polvipaikkaiset ratsastushousut ovat hyvä sijoitus, koska ne suojaavat hiertymiltä farkkujen saumojen kohdalla. Oman turvallisuutesi takia tarvitset sopivan ratsastuskypärän. Jos ratsastat säännöllisesti, kannattaa hankkia kunnon ratsastusvaatteet. Ratsastushousujen ja kypärän lisäksi perusasuun kuuluvat ratsastussaappaat tai minichapsit ja ratsastuskengät sekä mahdollisesti myös ratsastuskäsineet. Hyvät alusvaatteet ovat valitettavan usein unohdettu, mutta mukavuutta huomattavasti lisäävä vaatetuksen osa. Erityisesti alushousujen saumat voivat hiertää äärimmäisen epämukavasti ratsastaessa. Jos aiot ratsastaa myös sateella, haluat varmasti myös hankkia hyvät, vedenpitävät ratsastusvaatteet.

Niin pitkään, kun et ole aikonut osallistua kilpailuihin, voit ratsastaa kesällä hyvin monenlaisilla vaatteilla. Turvallisuutesi takia ratsastuskypärää tulee käyttää aina, vaikka se olisi kuuma kesällä. Tarvitset myös ratsastushousut tai hyvin istuvat farkut, koska ne ehkäisevät jalkojen hankautumista hevosen kehoa vasten. Jos nahkasaappaat ovat liian epämukavat lämpimällä säällä, voit vaihtaa minichapseihin ja ratsastuskenkiin. Horzen verkkokaupasta voit ostaa tarvittavat vaatteet edullisesti. Naisten ratsastusvaatteet -osiosta löydät paljon ihania t-paitoja ja pikeepaitoja kesäratsastukseen. Käsineiden käyttäminen kesähelteellä ei kuulosta kovin innostavalta alkuun. Ne ovat kuitenkin käytännölliset, koska ne ehkäisevät ohjien luistamista hikisissä käsissä. Kesäkäyttöön on olemassa yksinkertaisia, ohuesta materiaalista valmistettuja ratsastushanskoja.

Talvella jalat palelevat helposti tavallisissa nahkasaappaissa. Talviratsastussaappaat ovat paljon miellyttävämmät. Nahasta tai neopreenista valmistetuissa talvisaappaissa on lämmin vuori. Talviratsastussaappaita myydään myös nimellä lämpösaappaat. Vaihtoehtoisesti voi käyttää vuorattuja ratsastuskenkiä minichapsien kanssa. Lämpökerrasto tekee talviratsastuksesta paljon miellyttävämpää. Äärimmäisen kylminä päivinä päälle voi pukea myös talviratsastushousut. Valittavissa on tavallisten ratsastushousujen päälle puettavat toppahousut tai fleecellä vuoratut talviratsastushousut tavallisten ratsastushousujen sijasta. Neulepaita tai fleecetakki pitää ylävartalon lämpimänä. Talviratsastukseen suositellaan lämpimästi vuorattuja ratsastustakkeja. Sen lisäksi, että ne pitävät lämpimänä ja kuivana, niissä on yleensä heijastavia yksityiskohtia. Näkyvyys on aina tärkeää, mutta erityisen tärkeää pimeässä ja hämärässä.

Suosituimmat kategoriat