Naisten ratsastusvaatteet

Naisten ratsastusvaatteet

Horzelta löydät laajan valikoiman erilaisia naisten ratsastusvaatteita: toiminnallisia ja käytännöllisiä, muodikkaita ja värikkäitä, laadukkaita ja tyylikkäitä - valinta on sinun.

888 tuotetta

Osta Naisten ratsastusvaatteet osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Ratsastusvaatteita jokaiseen tilanteeseen, ratsastuslajiin ja tyyliin


Muodikkaat tyylit ja värit ovat tulleet myös ratsastusurheiluun, joten Horzen naisten ratsastusvaatevalikoimasta löytyy muodikkaita malleja jokaiselle ja jokaiseen käyttötarkoitukseen. Mitä sitten oletkin ostamassa tänään, meiltä löydät etsimäsi.


Ratsastusvaatteita päästä varpaisiin


Tallilla piipahtaessasi tai mennessäsi ratsastustunnille valmistautumaan seuraaviin kilpailuihisi tarvitset tilanteeseen sopivat vaatteet; miellyttävät tallikengät, jotka pitävät jalkasi kuivina huonossakin säässä, naisten ratsastusalusvaatteet, jotka eivät hierrä tai ole epämukavat ratsastustunnilla, naisten paidan tai topin, joka ei rajoita liikkumisvapauttasi, ja ratsastustakin, joka ei vahingoita satulaa, mutta pitää sinut lämpimänä (ei kuitenkaan hiosta!) - kaikki nämä ovat välttämättömiä jokaiselle ratsastajalle.
Horzelta löydät laajan valikoiman naisten ratsastusvaatteita, edullisista vaihtoehdoista ylellisiin mallistoihin. Valitse klassinen tyyli hillityillä väreillä tai raikkaat, trendikkäät ratsastusvaatteet – sama, millaiseen säähän tai mihin ratsastuslajiin tarvitset vaatteita, löydät sivuiltamme taatusti etsimäsi.


Vedenpitävät vaatteet, kilpailuvaatteet ja alusvaatteet ratsastukseen


Ratsastajilla on tapana viettää säännöllisesti aikaa ulkona. Oikeat vaatteet auttavat pysymään lämpimänä talvella ja viileänä kesällä sekä säilyttävät miellyttävän olon vuodenaikojen vaihdellessa. Naisten vedenpitävät ratsastusvaatteet pitävät sinut kuivana jopa kaatosateessa ja oikeanlaisten kilpailuvaatteiden kanssa palkintoruusuke on entistä upeamman näköinen. Urheiluliivit ja alusvaatteet ovat myös tärkeitä, koska haluat vaatteiden pysyvän paikoillaan häiritsemättä ratsastushousujen tai ratsastusleggingsien saumatonta yhteyttä satulaan. Viimeistele tyylisi asuun sopivalla ratsastustakilla.
Jos ratsastustiimisi haluaa yhteensopivat asut, löydätte varmasti mieleisenne naisten klubivaatteiden mallistosta. Varastossa on myös hyvä olla pitkä ratsastustakki, joka pitää sinut lämpimänä ja kuivana ratsastaessa maaseudulla. Horzen laajasta valikoimasta löytyvät ratsastusvaatteet kaikenlaiseen säähän ja kaikkiin tilanteisiin.

Valikoimastamme löytyvät myös mm. Pikeur, Mountain Horse ja Cavallo ratsastusvaatteet.