15 % alennus valitsemastasi tuotteesta! Käytä koodia: HZ15OFF |

×

Verkkopaimenet 230V & Paristopaimenet

Sähköpaimenen akut takaavat, että sähköaitasi toimii jatkuvasti kuten sen pitääkin. Pidä sähköaitasi toimintavalmiudessa laadukkaan akun avulla.

Lajittelu
Brändit
Väri
Koko
Hinta
Hinta
24 tuotetta

Sähköaitojen akut pitävät laitumesi turvallisesti aidattuina.

Varmista hevosesi turvallisuus hankkimalla sähköaitaa varten laadukas akku. Kun varmistat, että aidan jännite on riittävä, hevosesi voi laiduntaa turvallisesti ja myös ei-toivotut villieläimet pysyvät poissa laitumelta. Turvallinen sähköaidan akku pitää virran käynnissä ja sähköaidan voimakkuus pysyy riittävänä, jotta sitä koskettamalla saa lyhyen, turvallisen ja voimakkuudeltaan inhimillisen sähköiskun, joka opettaa hevosesi kunnioittamaan aitoja. Kun laumasi tuntee reviirinsä rajat, hevosesi laiduntavat rauhallisesti ja rennosti, turvatussa vapaudessa.

Sähköaitojen paimenet on suunniteltu erityisesti pitämään hevosesi turvallisesti aitojen sisällä.

Tarjoa turvallinen alue hevosillesi laadukkaan sähköpaimenen avulla, joka varmistaa mielenrauhasi. Rajaa olemassa oleva, kiinteä aita sähkölangalla vahvistaaksesi aidan tehoa. Sähköaita voi myös olla turvallinen väliaikaisella laitumella pelkästään käytettynä tai pienellä alueella lyhytaikaiseen laiduntamiseen. Kun sähköaitasi on turvallisesti ladattu sähköpaimenen avulla, hevosesi pysyvät turvallisesti aitojen sisällä ja suojassa aitojen läpi pyrkiviltä, ei-toivotuilta vierailta.

Lue lisää