Uutuudet & myydyimmät tuotteet
Lasten chapsit

Lasten chapsit

Lasten chapsit suojaavat jalkoja hiertymiltä. Lasten tulisi käyttää chapseja ratsastushousujen ja jodhpur-kenkien kanssa, sillä ne mahdollistavat turvallisemman pidon satulassa ja ehkäisevät hiertymiä.
13 tuotetta

Osta Lasten chapsit osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Chapsit tarjoavat suojakerroksen ja tukevat junioriratsastajasi jalkoja yhdessä ratsastushousujen kanssa.

Kun ratsastussaappaat eivät ole tarpeelliset, anna nuoren ratsastajasi pukea Horzen laadukkaat minichapsit yhdessä tallikenkien tai jodhpurien kanssa. Mokkanahkaiset tai nahkaiset minichapsit suojaavat pieniä jalkoja hiertymiltä ja tarjoavat hieman tukea. Chapsit sopivat ihanteellisesti ratsastustunneille tai jokapäiväiseen käyttöön ja niistä löytyy sopiva koko ja tyyli jokaiselle pienelle hevoshullulle. Valitse ribatut minichapsit, kun haluat joustavuutta ja mukavuutta rentoon ratsastukseen. Horzen chapseja on saatavilla ruskeita ja mustia, jotta jokaiselle nuorelle ratsastajalle löytyy mieleinen väri ja malli.

Lapsesi voi pukea yksinkertaisen tyylikkäät minichapsit tallikenkien kanssa ja tyyli näyttää yhtä siistiltä, kuin jalassa olisi oikeat ratsastussaappaat.

Ratsastussaappaat ovat erinomaiset kilpailuihin, mutta päivittäisessä ratsastuksessa lapset rakastavat käyttää minichapseja jodhpurkenkien kanssa. Minichapsien helppous ja mukavuus tekee niistä ihanteelliset jokapäiväiseen ratsastukseen ja ratsastustunneille. Horze tarjoaa useita mukavia ja kestäviä tyylejä nahkaisista synteettisiin ja mokkanahkaisiin. Mokkanahkaiset minichapsit näyttävät upeilta pidemmänkin käytön jälkeen ja ne kestävät niin kauan, kunnes lapsesi kasvaa niistä ulos.