Lasten chapsit

Lasten chapsit

Lasten minichapsit suojaavat jalkoja ja ovat edullinen sekä monikäyttöinen vaihtoehto ratsastussaappaille. Yhdistä chapsit ratsastushousujen ja jodhpurien tai ratsastuskenkien kanssa, jolloin ne mahdollistavat turvallisemman pidon satulassa ja ehkäisevät hiertymiä.

19 tuotetta

Osta Lasten chapsit osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Chapsit tarjoavat lisäsuojaa jaloille

Kun ratsastussaappaat eivät ole tarpeelliset, anna nuoren ratsastajasi pukea Horzen laadukkaat minichapsit yhdessä ratsastuskenkien tai jodhpurien kanssa. Ratsastustunneille tai jokapäiväiseen käyttöön sopivia chapseja on saatavissa useita kokoja ja malleja sekä tytöille että pojille. Valitse minichapsit joustoilla, kun haluat joustavuutta ja mukavuutta rentoon ratsastukseen. Horzen chapseja on saatavissa ruskeana ja mustana, ja ne on valmistettu nahasta, mokkanahasta tai keinonahasta.

Monikäyttöiset chapsit tekevät jodhpureista vaihtoehdon ratsastussaappaille

Lasten ratsastussaappaat ovat erinomaiset kilpailuihin, mutta päivittäisessä ratsastuksessa lapset rakastavat minichapseja jodhpurien kanssa. Minichapsien helppous ja mukavuus tekevät niistä ihanteelliset jokapäiväiseen ratsastukseen ja ratsastustunneille. Horzen valikoimassa on sekä klassisen tyylisiä että muodikkaampia minichapseja hauskoilla kuvioilla ja glitter-somisteilla.

Suosituimmat kategoriat