Osta 3 tuotetta tai enemmän
Lasten fleecet ja hupparit ratsastukseen

Lasten fleecet ja hupparit ratsastukseen

Lasten fleecetakit ja hupparit ovat lämpimiä ja miellyttäviä, ja niissä on nuoriin ratsastajiin vetoavia, hauskoja kuvioita ja värejä. Monikäyttöinen huppari tai fleecetakki on lämmin lisäkerros lapsen ratsastusasuun.

18 tuotetta

Osta Lasten fleecet ja hupparit ratsastukseen osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Lasten fleecetakkeja ja huppareita ratsastukseen kaikenlaisessa säässä

Lasten hupparit ja fleecet ovat täydellinen lisä jokaisen nuoren ratsastajan vaatevarastoon. Ne ovat riittävän lämpimiä sellaisenaan keväällä ja syksyllä, ja talvella niitä voi käyttää yhdessä ratsastusliivin tai talvitakin kanssa. Lapsille suunnitellut lämpimät neuleet ja hupparit varmistavat välttämättömän liikkumisvapauden.

Valitse lapsellesi mieleinen svetari, huppari tai fleecetakki. Valikoimassamme on hauskan värisiä ja mallisia ratsastuspaitoja ja huppareita viehättävillä brodeerauksilla ja painatuksilla. Tutustu nyt laajaan tyttöjen ja poikien huppareiden ja fleecejen valikoimaan.

Merinovilla on erinomainen ratsastusneuleen materiaali, koska se on lämmintä, hengittävää ja kosteutta siirtävää. Merinovillaiset tuotteet voi kuitenkin pestä vain matalissa lämpötiloissa villapesuohjelmalla. Polyesteristä tai polypropeenista valmistetut treenipaidat ovat hyvin kestäviä, säilyttävät muotonsa ja siirtävät hyvin kosteutta. Puuvillaiset collegepaidat ovat hyviä kesällä. Ne imevät hikeä hyvin ja muista materiaaleista poiketen voivat säilyttää kosteutta itsessään. Se viilentää kesällä, mutta on epämukavaa talvella. Ratsastukseen sopiva fleecetakki on kevyt, lämmin, helppo pestä ja kuivuu nopeasti.

Suosituimmat kategoriat