Osta John Whitaker hevostuotteita netistä | horze.fi
Turvallisuus ennen kaikkea!
30 % alennusta Horzen ratsastuskypäristä & selkäsuojista
John Whitaker

John Whitaker

1 tuotetta
Osta John Whitaker at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Maailmankuulu esteratsastajatähti, John Whitaker, loi tämän hevos- ja ratsastusvarustemalliston kilpailtuaan kolmen vuosikymmenen ajan olympiatasolla Iso-Britannian joukkueessa. Hän on pystynyt vuosien kokemuksensa ansiosta luomaan tuotteita, jotka kohtaavat laatunsa ja ominaisuuksiensa puolesta hevosihmisten vaatimukset tämän urheilulajin korkeimmallakin tasolla. Tämä perheyritys tarjoaa asiantuntija-apua tuotteiden valinnassa ja antaa erinomaista palvelua vaativille asiakkailleen.

John Whitakerin tuotteet hoitavat hevosta, ratsastajaa ja perheen lemmikkejä. Löydät kaiken loimista suojiin ja hoitotarvikkeisiin, jotta voit pukea hevosesi juuri niihin varusteisiin, joita se tarvitsee yltääkseen parhaisiin mahdollisiin suorituksiin. John Whitakerin satulat sopivat täydellisesti esteratsastukseen, mutta saatavilla on myös kaunis mallisto koulusatuloita, maastoestesatuloita, sekä yleissatuloita. Suitset, useat erilaiset Universal-kuolaimet, apuohjat, jalustimet, jalustinhihnat, rintaremmit ja martingaalit on suunniteltu sopimaan yhteen kaikkien John Whitaker-malliston tuotteiden kanssa. John Whitaker-tuotteisiin on lisätty ripaus klassista tyyliä, kuten esimerkiksi satulahuovissa voi nähdä ihanan samettipinnoitteen. Suojia on saatavilla jokaiseen lajiin ja ne on suunniteltu suojaamaan, sekä ehkäisemään vammoilta. John Whitaker-malliston suojat paitsi näyttävät upeilta, myös täyttävät tehtävänsä. Riimujen erityiset, pyöristetyt metalliosat erottavat John Whitakerin riimut muista ja antavat raikkaan ulkonäön näille arkisille varusteille. Riimujen värikkäät kuviot ja tyylit luovat hevosellesi persoonallisen tallityylin.

John Whitaker-tuotteiden viimeistely erottaa ne muista hevosvarusteista. Upeat loimet ja viltit on helppo erottaa muista kilpailualueella takareunan näyttävän W-kuvion ansiosta. Pehmeä fleece ja loimien muut hienostuneet materiaalit ovat hengittäviä, kauniin näköisiä ja lisäksi vuorattuja sähköistymisen ja jouhien kulumisen ehkäisemiseksi.

Vaihda vanhat ohjasi uusiin, upeisiin ja huolellisesti valmistettuihin kangasohjiin, joissa on kiinteät messinkisoljet ja materiaalina laadukas nahka. Hanki talliisi käytännöllisiä, pikalukollisia riimunnaruja, joiden värit sointuvat yhteen muiden malliston tuotteiden kanssa.

Ratsastajan vaatteet ja varusteet sisältävät kaiken värikkäistä lasten ratsastushousuista turvakypäriin saakka. Laaja ratsastushousuvalikoima, josta löydät kokopaikkaisia ja polvipaikkaisia malleja, sekä paljon muuta. Ihanat, ainutlaatuiset nahkajäljitelmäratsastushousut lisäävät hienostunutta tyyliä seuraavaan valmennukseesi. Värivalikoimasta löydät luonnollisia värejä kilpailuihin ja rohkeampia ja erikoisempia vaihtoehtoja lisäämään hauskuutta arkisempaan ratsastukseen.

Lemmikkien pedit ja muut kodin varusteet lisäävät John Whitakerin valikoimaan monipuolisuutta. Ylellisen laadukas rakenne ja huippuluokan materiaalit tekevät näistä tuotteista uskomattoman kestäviä ja tyylikkäitä. John Whitaker-malliston asusteet ja lisäosat mahdollistavat sen, että voit kerätä suosikkituotteitasi ja säilyttää samalla hienostuneen ja yhteensopivan tyylin.

Valitse John Whitaker, kun haluat tuotteita, joiden laatuun ja tyylikkyyteen voit luottaa. Horze on ylpeä saadessaan tarjota valikoimassaan useita tämän malliston tuotteita ja mikä parasta, useat näistä tuotteista sopivat kauniisti yhteen myös Horzen laajan tuoteperheen kanssa.