Poniloimet

Poniloimet

Poniloimet tarjoavat parhaan suojan ponillesi, ne suojaavat niin luonnonvoimilta kuin pistäviltä hyönteisiltäkin. Peitä ponisi tyylikkäästi juuri oikeankokoisella, poneille suunnitellulla loimella.

44 tuotetta

Osta Poniloimet osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Erilaisia poniloimia

Saatavissa on nyt laaja valikoima erilaisia poniloimia. Sama millaisia yksilöllisiä tarpeita ponillasi onkaan, löydät valikoimastamme juuri oikeankokoisen poniloimen sopivilla ominaisuuksilla.

Aikaisemmin ponikokoisia loimia löytyi vain kesä- ja talvikäyttöön. Nykyään valinnanvaraa on paljon enemmän, valikoimassamme on toppaloimia, kevyesti vuorattuja loimia, vedenpitäviä sadeloimia, talliloimia, ulkoloimia ja hyönteisloimia poneille.

Perinteisten ponien kuivatusloimien lisäksi saatavissa on nyt myös ponien terapeuttisia loimia, jotka pitävät ponin selän lämpimänä tai stimuloivat sitä magneettikenttien avulla. Valikoimassamme on myös erityisesti joitain alueita lämmittäviä loimia, kuten ponien ratsastusloimia.

Juuri oikea loimi jokaiselle ponille

Tutustu laajaan valikoimaamme ja valitse juuri oman ponisi tarpeiden mukainen loimi nelijalkaiselle ystävällesi. Meillä on myös laaja valikoima hevosten loimia.

Kaikki ponit eivät ole samanlaisia. Saksalaisen ratsuponin tarpeet ovat hyvin erilaiset kuin shetlanninponin tarpeet vain esimerkkinä kahdestä ääripäästä. Tarpeisiin vaikuttavat maatila, ponin yleinen terveydentila, ikä ja tietenkin vuodenaika. Kestävän ponirodun terve poni tarvitsee yleensä vain sadeloimen ulkoillessaan pitkiä aikoja kesällä.

Useimmat ponirodut kasvattavat tiiviin talvikarvan, joten ne tarvitsevat poniloimea vain asuessaan pihatossa ja kuljetuksen aikana. Yleisenä sääntönä voi pitää, että 50 g:n toppaus on riittävä poniloimelle. Jos ponisi on vanha tai sairas, on syytä konsultoida eläinlääkäriä ennen loimen ostamista.

Vaatimusten suhteen poniloimet eivät poikkea paljoa lämminveristen hevosten loimista. Tärkeintä on, että poniloimi istuu hyvin eikä luisu. Siksi on kiinnitettävä huomiota kokoihin poniloimea ostaessa, esim. “poniloimi koko 115”. Jotta voi olla varma, että loimi istuu hyvin myös pitkäaikaisemmassa käytössä laitumella, siinä tulee olla etukiinnitys ja häntälenkki sekä ristivyöt. Repeytymättömän materiaalin tulee olla hengittävää ja tuulen- sekä vedenpitävää. Se, tarvitseeko ponisi loimi fleecevuoren tai kunnon toppauksen, riippuu ponistasi ja ympäristön olosuhteista.

Suosituimmat kategoriat