Ulkoloimet ja toppaloimet ponille

Ulkoloimet ja toppaloimet ponille

Laajasta poniloimien valikoimastamme löydät kaiken tarvittavan, jotta ponisi pysyy tyylikkäästi kuivana ja lämpimänä. Jokaiselle ponille löytyy omaan makuun sopiva ulkoloimi kaikkiin vuodenaikoihin.

23 tuotetta

Osta Ulkoloimet ja toppaloimet ponille osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Lämpimät ulkoloimet poneille

Meillä on valtava valikoima ponien ulkoloimia jokaiseen tarpeeseen ja jokaiseen makuun. Talvella sääolosuhteet voivat vaihdella nopeasti, ja sen myötä myös ponin tarpeet muuttuvat.

Kuten ehkä jo tiedätkin kokemuksesta, ponin loimittaminen ei ole aina helppoa. Yöllä saattaa olla hyvin kylmä, mutta aurinko voi lämmittää päivällä jo paljon. Tallin peruslämpötila saattaa pysyä miellyttävänä, mutta ponin ulkoillessa talvella viima saattaa tuntua kovin epämiellyttävältä.

Vaihtelevissa sääoloissa on tärkeää valita sopivista materiaaleista valmistettu ulkoloimi sekä oikeanlainen vuori, joka pitää ponin olon miellyttävänä. On myös mietittävä sitä, käyttääkö poni loimea vain päivällä, yötä päivää vai vain tarpeen tullen. Tämä vaikuttaa siihen, millaiset kiinnitykset (esim. häntälenkki tai jalkalenkit) ja mitä muita ominaisuuksia loimessa tulisi olla.

On myös valittava sopiva loimen paksuus, joka voi olla 0 - 300 g tai jopa enemmän, sekä mahdollisen toppauksen paksuus ja loimen muut materiaalit, jotka myös vaikuttavat siihen, kuinka lämmin loimi on.

Paljon erilaisia, erivärisiä ja eripaksuisia ulkoloimia poneille

Horzen poniloimista löytyy sopiva ulkoloimi tai toppaloimi jokaiselle ponille. Lapalaskokset, ristivyöt, etukiinnitykset tuplasoljilla, häntälenkit, pikalukot - löydät kaikenlaisia vaihtoehtoja ja malleja sekä eri materiaaleja, toppauksia ja paksuuksia.

Suosituimmat kategoriat