Lasten ratsastussukat

Lasten ratsastussukat

Lasten ratsastussukat on suunniteltu nuorille ratsastajille sopiviksi. Pitkiä ratsastussukkia on saatavissa monia eri malleja. Äärimmäisen miellyttävät ja kestävät lasten ratsastussukat ovat suorastaan välttämätön lisä lapsesi ratsastusasuun.

9 tuotetta

Osta Lasten ratsastussukat osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Lasten ratsastussukkia kaikenikäisille ratsastajille sopivissa malleissa ja väreissä

Hemmottele lastasi Horzen pehmeillä, kestävillä ja tyylikkäillä ratsastussukilla. Lasten polvisukat pysyvät paikoillaan ja ovat erinomainen valinta ratsastushousujen tai ratsastussaappaiden alle. Näiden sukkien hauskat värit ja kuvioinnit näyttävät upeilta myös arkivaatteiden kanssa.

Viimeistele lapsesi Horze-tyyli hankkimalla pari lasten ratsastussukkia, joissa on vahvikkeet kantapäässä ja varvasosassa. Polvisukat pysyvät hyvin paikoillaan ratsastussaappaissa tai chapsien alla ja pitävät lapsesi jalat lämpiminä ja kuivina.

Ratsastussukat ovat erinomaiset ratsastussaappaisiin ja ratsastushousujen alle

Täydennä lapsesi ratsastustyyli valitsemalla Horzen hauskan väriset tai kivasti kuvioidut ratsastussukat. Horzen ratsastussukat lapsille näyttävät upeilta ja ovat sekä miellyttäviä että kulutusta kestäviä. Aktiiviset juniorit rakastavat näitä joustavia ja pitäviä sukkia, jotka eivät rullaudu tai luisu jalassa.

Suosituimmat kategoriat