Uutuudet & myydyimmät tuotteet
Lasten ratsastussukat

Lasten ratsastussukat

Lasten ratsastussukat on suunniteltu sopimaan nuorille ratsastajille. Lasten ratsastussukista on saatavilla useita erilaisia väri- ja materiaalivaihtoehtoja, muodikasta hehkua sekä äärimmäistä mukavuutta ja kestävyyttä.
4 tuotetta

Osta Lasten ratsastussukat osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Lasten ratsastussukkia saa Horzelta hauskoissa väreissä ja kuvioinneissa, jotka sopivat kaiken ikäisille.

Nauti pehmeistä, kestävistä ja tyylikkäistä Horzen sukista suosikkiratsastushousujesi alla. Lasten polvisukat pysyvät paikoillaan ja ovat erinomainen valinta ratsastushousujen tai saappaiden alle. Näiden sukkien hauskat värit ja kuvioinnit näyttävät upeilta myös arkivaatteiden kanssa. Hanki pari lasten sukkia, joissa on vahvikkeet kantapäässä ja varvasosassa ja viimeistele lapsesi Horze-tyyli. Polvisukat pysyvät hyvin paikoillaan, eivät rullaudu saappaissa ja pitävät jalkasi lämpiminä ja kuivina.

Lasten ratsastussukat ovat erinomainen valinta ratsastussaappaiden ja ratsastushousujen alle.

Valitse Horzen hauskan väriset tai kivasti kuvioidut ratsastussukat ja täydennä ratsastustyylisi. Kun ratsastat, viimeinen asia, jota tarvitset, ovat sukat, jotka rullautuvat saappaiden sisään ja aiheuttavat epämukavuutta. Horzen lasten polvisukat näyttävät upeilta niin ratsastusasun, kuin arkivaatteidenkin kanssa. Tuo esiin upea ratsastustyylisi näillä huolellisesti valmistetuilla, vahvistetuilla lasten sukilla. Aktiiviset juniorit rakastavat näitä joustavia ja pitäviä sukkia, jotka eivät rullaudu tai luisu jalassa. Hanki muutama pari ja viimeistele poneista inspiraation saanut tyylisi.