Säästä jopa 60 % Horzen, B Vertigon ja monien muiden merkkien tuotteista *
Säästä nyt

Lisätarvikkeet saappaat & kengät

Pohjalliset pehmustavat miellyttävästi mitä tahansa ratsastusjalkineita. Kenkälusikan avulla saat lempisaappaasi jalkaan helposti ja miellyttävällä tavalla.

Rajaukset:
24 tuotetta

Irtopohjalliset ovat täydellinen lisä tuomaan mukavuutta, kohotusta tai tukea lempisaappaisiisi tai -kenkiisi, etenkin jos joudut liikkumaan kengät jalassa pitkin päivää.

Lisää pohjalliset ratsastussaappaisiisi tuomaan hieman kohotusta ja näytä niin pitkältä, kuin suinkin voit. Nämä irtopohjalliset estävät saappaita painamasta polvitaipeita ratsastaessasi. Ne ovat pehmeät ja paksut, joten jalkasi kestävät koko päivän aktiviteetit väsymättä ja kipeytymättä.

Saapaskoukut tekevät saappaiden pukemisesta helppoa ja saapasrenki auttaa riisumaan ne jalasta.

Jalkineiden lisävarusteet ovat ehdottoman tärkeitä lempikenkiesi kanssa käytettäväksi. Saapasrenki auttaa riisumaan saappaat helposti ilman kyykkimistä ja kumartumista, jotka saattavat aiheuttaa selkävammoja. Saapasvetimet auttavat pukemaan pull-on-malliset kengät ja saappaat helposti. Älä unohda hankkia saappaisiin muototyynyjä, jotka säilyttävät niiden muodon ja pitävät ne uuden näköisinä.