Liittimet

Liittimet

Sähköpaimenet pitävät tarhat ja laitumet turvallisina. Ne toimivat yhdessä muiden Horzen sähköaitauskomponenttien kanssa pitäen hevosesi turvallisesti aitauksessaan.
6 tuotetta

Osta Liittimet osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Horzelta saatavat sähköpaimenten liittimet toimivat yhdessä sähköaitajärjestelmien kanssa ja auttavat pitämään laumasi turvassa.

Sähköaidan liitin sisältää kaikki tarvittavat välineet, joiden avulla hevosesi ja muut eläimesi pysyvät aitauksessa onnellisina ja turvallisesti. Sähköaitajärjestelmän liittimet voidaan yhdistää aitaan johdolla tai sähkölangalla. Nämä kestävät muoviosat voidaan helposti asentaa perinteiseen sähköaitaukseen. Liittimet on helppo kiinnittää sähkoaitaan ja ne pitävät sähkölangan paikoillaan häiritsemättä olemassa olevaa aitamateriaalia. Köysiliittimet on suunniteltu pitämään köysimallinen sähkölanka paikoillaan. Sähkölanka on henkilökohtainen valinta – johto, nauha tai köysi. Kun sähköaita on huolellisesti asennettu ja huollettu, se vahvistaa olemassaolevaa aitausta ja estää hevosia hankaamasta itseään aitaan tai rikkomasta aitausrakenteita. Hevoset oppivat sähkölankojen avulla kunnioittamaan aluettaan rajaavia aitoja. Sähköaidat ovat erinomainen vaihtoehto myös väliaikaisten laitumien rajaamiseen, jolloin hevosia voidaan nopeasti ja helposti siirrellä pellolta toiselle, kun aidat voidaan kätevästi rakentaa ja poistaa. Valitse laadukas sähköaitajärjestelmä liittimillä varustettuna, jotta saat rakennettua turvallisen ulkoiluympäristön hevosillesi.