Imperial Riding
Imperial Riding

Imperial Riding

230 tuotetta
Osta Imperial Riding at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Imperial Riding perustettiin vuonna 1920, jolloin se alkoi valmistaa matkalaukkuja ja koirien talutushihnoja merkin Nederinum alla. Nederinum valmisti myös pientä mallistoa hevosharrastajille ja pian kauppa laajeni tarjoten lopulta kaikkea mahdollista hevosille ja ratsastajille. Imperial Ridingin tuotteet sopivat yhteen Horzen tuotteiden kanssa, sillä molempien yritysten käyttämät värivalikoimat, sekä tuotteiden laatu ovat täydellisesti yhtenäisessä linjassa keskenään. Horzen ja Imperial Ridingin mallistoihin kuuluu tällä hetkellä satulahuopia, loimia, riimuja, hoitotarvikkeita, sekä ratsastusvarusteita. Imperial Riding on ylpeä saatuaan yhden muutamista kypäristään mukaan Horzen valikoimaan. Imperial Riding kypärä on hyväksytty turvamääräyksen EN1384 mukaan ja sen käyttö takaa mielenrauhan, kun sinä ja rakkaasi ratsastatte.

Imperial Ridingin tuotteita, kuten satulahuopia, on saatavilla upeissa väreissä ja ne on valmistettu korkealaatuisesta, kosteutta siirtävästä ja fantastisen näköisestä puuvillamateriaalista. Imperial Riding tarjoaa myös muiden tuotteiden kanssa yhteensopivia pinteleitä, jotka suojaavat jalkoja pehmeästi, näyttävät uskomattoman muodikkailta ja täydentävät ratsukon tyylin. Brodeerattu teksti näyttää elegantilta ja pintelit pitävät hevosesi jalan suojattuina treenin aikana. Värivalikoima sisältää tämän kauden trendikkäimmät värit. Imperial Ridingin ratsastushousut ovat upea yhdistelmä huippusuorituskykyisiä materiaaleja ja uusinta muotia. Glitter ja muut kimaltavat yksityiskohdat lisäävät ripauksen persoonallisuutta näihin ylellisen laadukkaisiin ratsastushousuihin. Ihana, kimaltelevä ja upotetuilla timanttijäljitelmillä koristeltu raippa lisää ripauksen eleganssia kouluratsastukseen. Kokeile Imperial Ridingin upeita takkeja, kun haluat lisäkerroksen ratsastusasuusi. Tuo esiin hevosharrastajalle sopivaa tyyliä näillä viehättävillä takeilla, pysy lämpimänä ja näytä samalla upealta. Erityisinä yksityiskohtina on brodeerauksia, grafiikoita ja merkkejä, jotka korostavat tyyliäsi. Pehmeä fleece eristää ja suojaa juuri sopivasti viimalta. Valikoimasta löytyy täydellisesti kaupungillekin sopivia takkeja, jotka voi sekä yhdistää farkkuihin, että käyttää tallilla ratsastushousujen kanssa. Kun haluat hieman enemmän suojaa tuulelta, kokeile softshell-takkia, jonka selkämyksessä olevat heijastinnauhat lisäävät näkyvyyttä ja turvallisuutta. Tämä vartalonmyötäisesti istuva takki imartelee vartaloasi ja tarjoaa juuri sopivasti suojaa. Kaulus pitää tuulen poissa kylmettämästä kaulaasi ja malli sopii kauniisti yhteen ratsastushousujen kanssa, kun käytät takkia ratsastaessasi.

Imperial Riding tarjoaa yhteensopivia vaihtoehtoja hevoselle ja ratsastajalle. Tuotteet sulautuvat kauniisti yhteen Horzen tuotelinjojen kanssa. Imperial Riding-mallistot ovat klassisia ja tarjoavat hienostuneen tyylin. Näiden tuotteiden laatu on vertaansa vailla ja ne kestävät vuosikausia ratsastuskäytössä.