Kouluraipat

Kouluraipat

4 tuotetta
Austin kouluraippa
OVH -10%

horze

Austin kouluraippa

8,99 €
OVH: 9,99 €
(5)
LeMieux Grip-Tek kouluraippa

lemieux

LeMieux Grip-Tek kouluraippa

31,95 €
Saatavilla heti
Karlslund Geeliraippa

karlslund

Karlslund Geeliraippa

31,36 €
(2)
Karlslund hiilikuituraippa

karlslund

Karlslund hiilikuituraippa

27,52 €
(1)

Osta Kouluraipat osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Kouluraipat ovat optimaalisia kouluratsastajille

Kouluraipat ovat erinomaisia kouluratsastajille, mutta ne sopivat myös maastatyöskentelyyn ja kaikkien lajien treeniin.

Kevyen, tasapainotetun raipan oikeanlainen käyttö tehostaa pohjeapuja ja rohkaisee eteenpäin. Kouluraippoja on saatavissa perinteisiä, mustia muodollisiin tilanteisiin kilpailuissa sekä värikkäämpiä päivittäiseen treeniin. Valitse seuraavalle ratsastustunnillesi hauska, värikäs raippa, joka piristää ja tuo kimallusta päivääsi.

Kouluraippa on erinomainen lisä jokaiseen varustehuoneeseen

Pidä varastossa aina useampia kouluraippoja treeniä varten. Kilpailuihin voit valita sääntöjen mukaisen lempiraippasi. Näiden raippojen kevyt tuntuma on saatu aikaan käyttämällä lasikuitua tai hiilikuitua raipan valmistuksessa. Täydellisesti tasapainotettu raippa tekee ratsastamisesta helppoa ja miellyttävää, eivätkä kädet tule kipeiksi ohjien ja raipan pitämisestä yhtä aikaa.

Horzen kouluraippojen kädensijat on suunniteltu miellyttäviksi, eivätkä ne lipeä kädestäsi ratsastaessasi. Raipan nuppi varmistaa raipan pysymisen turvallisesti kädessä niin, ettei raippa luisu käsistä. Kouluraippoja on saatavissa eri pituuksia tarpeidesi mukaan. Valitse juuri omiin tarpeisiisi sopiva raippa ja varmista, että raipan pituus ei ole yli 120 cm kilpailuissa.

Horzen raipat sopivat sekä juoksutukseen että maastatyöskentelyyn

Horzen raippoja on saatavilla erilaisiin lajeihin, kuten ajamiseen, juoksutukseen ja kouluratsastukseen. Valitse oikea pituus ja malli, joka sopii tarpeisiisi. Täydellinen kouluraippa on kevyt ja miellyttävä kädessä. Laadukkaat raipat ovatkin erinomaisesti tasapainotettuja ja kevyestä hiilikuidusta tai lasikuidusta valmistettuja. Mukavat kumiset tai kumimaiset kädensijat mahdollistavat sen, että raippaa pystyy pitämään helposti ja miellyttävästi kädessä. Useat värivaihtoehdot antavat sinulle vapauden ilmaista tyyliäsi ja tehostaa ratsastusasuasi haluamallasi tavalla. Käytä mitä tahansa raippaa varovasti ja hellävaraisesti ratsastaessasi. Kun haluat hieman lisää kimallusta ratsastukseesi, valitse Horzen raippa, jonka kädensijassa tai varressa on ripaus glitteriä.

Raipat parantavat kontrollia ajaessa, juoksuttaessa ja ratsastaessa

Ratsastukseen suunnitellut raipat auttavat ratsastajaa tehostamaan pohjeapujaan harjoitusten tai kilpailujen aikana, ja niistä voi olla apua, kun haluat saada hevosen reagoimaan tehokkaammin tai kantamaan itsensä paremmin. Raippoja on olemassa useita eri pituuksia, joten jokaiseen lajiin löytyy sopiva pituus ja malli. Pidemmät raipat sopivat ihanteellisesti käytettäväksi hellävaraisena apuna pohkeen taakse, kun ratsastaja haluaa rohkaista hevosta liikkumaan paremmin eteenpäin. Horze tarjoaa eri värisiä ja -tyylisiä raippoja jokaisen ratsastajan mieltymyksiin. Horzen juoksutusraipat sopivat täydellisesti hevosen liikuttamiseen maasta käsin. Horzen ajopiiskat auttavat ohjastajaa vaihtamaan hevosen suuntaa tai säätelemään vauhtia. Täydellisesti tasapainotettu ja kevyt ajopiiska on välttämätön varuste jokaiselle ohjastajalle.