Uutuudet & myydyimmät tuotteet
Kouluraipat

Kouluraipat

Raippa on oikein käytettynä tehokas apu. Raippoja on saatavilla useita eri tyylisiä ja mittaisia. Kouluraipat on valmistettu erityisen laadukkaista materiaaleista, jotta ne olisivat mahdollisimman kevyitä ja vakaita ratsastajan kädessä.
19 tuotetta

Osta Kouluraipat osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Kouluraipat ovat kouluratsastajalle erinomainen työkalu kouluratsastukseen, maastakäsittelyyn, juoksutukseen tai mihin tahansa muuhunkin lajiin.

Horzen kevyet, tasapainotetut ja huolellisesti valmistetut raipat ovat täydellinen lisä pohjeapujen tehostamiseen ja niiden avulla voi edistää hevosen nopeampaa reagointia eteenpäin ajaviin apuihin. Kouluraippoja on saatavilla perinteisessä mustassa värissä muodollisempiin tilaisuuksiin, kuten kilpailuissa verryttelyyn, sekä laaja valikoima värikkäitä ja tyylikkäitä malleja arkisempaan käyttöön. Valitse hauska ja näyttävän värinen kouluraippa kristallikoristeilla tai kuvioinneilla, kun haluat lisämaustetta tyyliisi seuraavalle ratsastustunnillesi.

Horzen kouluraipat ovat erinomainen lisä mihin tahansa varustehuoneeseen.

Pidä muutama kouluraippa käsiesi ulottuvilla ja valitse suosikkisi valmennuksiin ja kilpailuihin. Raippojen keveys on luotu käyttämällä lasi- ja hiilikuitua käyttäen. Täydellisesti tasapainotettu raippa auttaa sinua suoriutumaan parhaasi mukaan ja ratsastamaan mukavasti ilman, että kätesi kipeytyy tai kramppaa ohjien ja raipan pitämisestä. Useiden mallien sienimäinen kädensijan yläosa auttaa pitämään raipan tiiviisti paikoillaan, eikä se pääse luiskahtamaan kädestäsi. Näitä raippoja on saatavilla useita eri mittaisia tarpeistasi riippuen. Valitse juuri se raippa, joka tuntuu sinulle oikealta. Muista kuitenkin varmistaa, että kilpailualueella raipan pituus saa olla korkeintaan 120 cm.