Samshield

Samshield

23 tuotetta
Osta Samshield at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Ylelliset Samshield ratsastuskypärät

Turvallisuuden ja muotoilun korkeimpiin vaatimuksiin vastaava, nykyään maailmanlaajuisesti tunnettu ratsastuskypärien huippubrändi alkoi muutamien ihmisten innostuksesta Ranskassa. He halusivat intohimoisesti tehdä ratsastuskypäristä parempia ja yksilöllisesti sopivampia. Yrityksen perusti entinen motocross-ajaja Sam Maloigne, joka aloitti ratsastuksen vuonna 2003. Hänen intohimonsa kypäriin ja niiden muotoiluun sai hänet aloittamaan ratsastuskypärien turvallisuuden ja mukavuuden parantamisen käyttämällä laadukkaita materiaaleja. Lisäksi kypärien tuli olla yksilöllisesti muokattavissa. Samshield on kehittänyt eri ratsastuksen lajeihin, esteratsastukseen, pooloon, kouluratsastukseen ja kenttäratsastukseen omat erityiset kypäränsä.

Näin hankit uuden Samshield-kypärän

Kypärän kuoria on saatavissa kolme eri kokoa. Jokaiseen näistä sopii 4-5 vuoriosaa, jotka istuvat täydellisesti päähäsi. Sen lisäksi kypärä voi ”kasvaa” pään mukana, mikä on erityisen kätevää lapsilla. Kypärävuori eli liner on valmistettu muistivaahdosta, joka muotoutuu täydellisesti pään muodon mukaan, mikä on erinomaisen miellyttävää, mutta lisää myös turvallisuutta, koska kypärä ei liiku päässä edes rajuissa liikkeissä. Vuoriosan voi irrottaa pesua varten, tai vaihtaa lämpimään Samshield talvivuoreen.

Mistä materiaalista Samshield ratsastuskypärät on valmistettu?

Samshield ratsastuskypärien ulkokuori on polykarbonaattia, jota käytetään myös laadukkaissa moottoripyöräkypärissä. Polystyreenistä valmistettu sisäkuori hajottaa iskujen energiaa. Edessä oleva ilmanvaihtoaukko ilmastoi kypärää erinomaisesti ja pitää pääsi viileänä. Lisäksi kypärän sisäpuolen ilmankierto tekee näkyvistä ja usein vähemmän kauniista ilmanvaihtoaukoista tarpeettomia. Voit käyttää ratsastuskypärää täysin rauhallisin mielin, koska jokainen Samshieldin tuote on ammattiratsastajien perusteellisesti testaama ennen niiden markkinoille tuloa. Samshield Premium-kypärissä on sama rakenne kuin Shadowmatt-malleissa. Niissä on kuitenkin mattapintaisen maalipinnan sijasta samettimainen Alcantara®-pinta. Samshield Miss Shield-kypärässä on pitkä aurinkolippa ja naisten klassisista hatuista inspiraation saanut nauhaa muistuttava raita. Miss Shield Shadowmatt-kypärässä on tunnusomainen, naarmuuntumaton ja matta maalipinta. Jos haluat mieluummin klassisen, samettimaisen pinnan, tutustu Miss Shield Premium-malleihin, joissa on pehmeä Alcantara®-pinta. Ne, jotka kaipaavat kypäräänsä lisäksi kimaltelevia yksityiskohtia, löytävät myös etsimänsä.

Samshield Fashion

Vuonna 2012 Samshield lisäsi valikoimaansa myös ratsastushanskat. Niiden huippusuorituskykyinen materiaali on miellyttävää ja antaa hyvän pidon ohjasotteessa. Muutamia vuosia myöhemmin valikoimaan lisättiin myös naisten ratsastusvaatemallisto, jonka tekniset materiaalit ovat erinomaisen miellyttäviä, käytännöllisiä ja tyylikkäitä. Vuonna 2018 Samshield keskittyi uudelleen turvallisuuden kehittämiseen ja toi markkinoille turvajalustimet. Kypärien tavoin niissä yhdistyvät turvallisuus ja tyylikkyys. Tutustu Samshieldin upeaan tuotevalikoimaan, jossa on ratsastushousuja, kilpailutakkeja ja ratsastuskypäriä.