null
Cavallo

Cavallo

Cavallon perusti Saksassa vuonna 1978 Bad Oeynhausen. Pian sen jälkeen Cavallosta tuli yksi markkinoiden johtavista ratsastussaappaiden valmistajista ja tänä päivänä se on yksi arvostetuimmista brändeistä kansainvälisessä ratsastusurheilussa. Nykyään tuotevalikoima on laajentunut ratsastussaappaista chapseihin ja kenkiin. Cavallon maine on levinnyt laajalti ratsastajien keskuudessa. Cavallo on vaatettanut Saksan Olympiakomitean ratsastusosastoa 30 vuoden ajan ja näin ollen varustaa myös Saksan maajoukkueen.
131 tuotetta
Osta Cavallo at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Cavallo perustettiin Saksassa vuonna 1978 valmistamaan ensiluokkaisia ratsastussaappaita. Cavallon saappaita pidetään kansainvälisesti yhtenä huippumuodin markkinajohtajista hevosmaailmassa. Cavallon saappaat on valmistettu ylellisen laadukkaasta nahasta ja ne ovat virheettömän tyylinsä ja laadukkuutensa vuoksi haluimpia ratsastussaappaita ympäri maailman. Useita vuosia ratsastussaapasmarkkinoita dominoituaan Cavallo alkoi valmistaa myös chapseja, kenkiä ja muita saappaita kiinnittäen erityisen huolellisesti huomiota yksityiskohtiin ja laadukkaaseen valmistustyöhön. Cavallon saappaat on valmistettu hienostuneesta nappanahasta ja niissä on erityisiä yksityiskohtia, kuten vahvat takavetoketjut ja koristeelliset nauhat. Varsien vahvistettu ulkopinta tarjoaa tukea antaen silti ratsastajan pohkeen tuntea hevosen. Valitse estesaappaat tai koulusaappaat, kun etsit täydellistä saapasparia. Mustasta tai ruskeasta nahasta valmistetut, nauhalliset tai vetoketjulliset tallikengät ovat mukava vaihtoehto saappaille ja ne voidaan yhdistää useisiin Cavallon chapseihin. Tämä yhdistelmä näyttää ja tuntuu aivan perinteisiltä ratsastussaappailta. Cavallon elegantteja nahkasaappaita on saatavilla useissa erilaisissa väreissä perinteisten mustan ja ruskean lisäksi. Tyylikkään sininen tai harmaa väri luo hienostuneen tyylin näihin erityisen laadukkaisiin saappaisiin.

Nykyään Cavallo tarjoaa myös ratsastusmuotia, kuten urheiluvaatteita ja ratsastushousuja. Untuvatakit ja puserot ovat likaa- ja vettähylkiviä, joten ne suojaavat myös pahimmilla talvisäillä ja näyttävät samalla muodikkailta ja raikkailta. Cavallon vaatteiden urheilullisessa tyylissä yhdistyvät huippuluokan laatu ja huolellinen yksityiskohtien huomiointi, joten ne sopivat vaativimmillekin ratsastajille. Kilpailupaidat ovat tyylikkäitä ja käytännöllisiä, sekä tarjoavat muodikkaan vaihtoehdon perinteisille, valkoisille kilpailupaidoille. Hengittävä kangas ja hienostuneet yksityiskohdat tekevät Cavallon kilpailupaidoista täydellisen vaihtoehdon kilpailuihin. Cavallon ratsastushousuista on saatavilla laaja värivalikoima ja niissä on kauniita yksityiskohtia, kuten Swarovski-kristalleja. Cavallon ratsastushousujen muotoillut vyötärönauhat ovat miellyttävän tuntuisia ja mahdollistavat laajan liikkumavapauden. Innovatiivinen Cavagrip-materiaali tekee kokopaikoista pitävät ja takaa, että pystyt istumaan tiiviisti satulassa. Cavagrip-polvipaikat tarjoavat saman pidon mukavasti polvien alueelle silloin, kuin kokopaikkaiset ratsastushousut eivät ole tarpeen. Cavagrip antaa juuri oikean määrän pitoa niin este-, kuin kouluratsastukseenkin. Istu tiiviisti satulassa kouluradalla tai lisää ripaus pitoa polviin, kun nouset kevyeeseen istuntaan ylittääksesi suuria esteitä. Cavagrip on juuri sopivan pitävä materiaali, joka auttaa sinua pysymään turvallisesti ja tiiviisti satulassa. Cavallo tarjoaa myös miesten malliston rennoista ratsastushousuista muodollisiin kilpailutakkeihin. Ulkoiluvaatteet, kuten untuvatakit ja tallitakit ovat tyyliltään klassisia, komeita ja laadukkaan näköisiä.

Cavallo on ylpeä sponsoroidessaan Saksan Olympiakomiteaa ja Saksan kansallisia ratsastusjoukkueita. Cavallo sponsoroi maailmanluokan ratsastajia useissa eri lajeissa ympäri maapallon. Horzella on oli tukea Cavallon mallistoa ja myydä tämän laadukkaan valikoiman tuotteita vaativimmillekin kuluttajille.