Osta Naisten ratsastushousut kokopaikoilla netistä edulliseen hintaan | horze.fi
Turvallisuus ennen kaikkea!
30 % alennusta Horzen ratsastuskypäristä & selkäsuojista
Naisten ratsastushousut kokopaikoilla

Naisten ratsastushousut kokopaikoilla

Kouluratsastajat valitsevat mieluiten kokopaikkaiset ratsastushousut. Hyvä pito lisää turvallisuutta satulassa ja upeat tehostevärit ovat tyylikkään näköiset.
112 tuotetta

Osta Naisten ratsastushousut kokopaikoilla osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Kokopaikkaiset ratsastushousut ovat ihanteelliset kouluratsastukseen. Horzella on nyt täydellinen pari sinulle!

Kokopaikkaiset ratsastushousut ovat täydellinen valinta kouluratsastajalle tai kenelle tahansa, joka haluaa enemmän pitoa ja tukea satulassa. Valitse Horzen kokopaikkaiset ratsastushousut joko synteettisillä tai painetuilla silikonipaikoilla. Ratsastushousuja on saatavilla kaikissa sateenkaaren väreissä. Laadukkaat ompeleet ja erinomainen työn laatu tekevät näistä kokopaikkaisista ratsastushousuista loistavan valinnan niin tosissaan kilpailevalle ratsastajalle, kuin rennolle harrastelijallekin. Istuntasi pysyy tasaisena ja vakaana, kun ratsastat näissä erityisen lujan pidon tarjoavissa, kokopaikkaisissa ratsastushousuissa. Kokopaikkaiset ratsastushousut on suunniteltu erityisesti kouluratsastajille ja ne pitävät sinut kuin liimattuna satulassa. Hengittävä kangas on miellyttävän viileä ratsastuksen aikana ja useita erilaisia tyylejä, kontrastivärejä ja kuviointeja on saatavilla.

Kokopaikkaiset ratsastushousut ovat kouluratsastajan paras kaveri.

Kouluratsastushousut, kuten nämä uudet talviratsastushousut lisäävät hehkua ja trendikkyyttä, sekä maksimoivat pidon satulassa. Näistä pehmeistä ratsastushousuista on saatavilla matala-, normaali-, ja korkeavyötäröinen malli, joista jokainen ratsastaja löytää itselleen sopivimman vaihtoehdon. Lisäyksityiskohdat, kuten etu- ja takataskut, strassit ja kauniit brodeeraukset antavat näille eleganteille, kokopaikkaisille ratsastushousuille ripauksen persoonallisuutta. Horze tarjoaa laajan valikoiman kokopaikkaisia ratsastushousuja miehille, naisille ja lapsille. Löydä omat suosikkihoususi tänään.