Roeckl
Roeckl

Roeckl

72 tuotetta
Osta Roeckl at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Roeckl - kaikenlaisten käsineiden merkki

"Ole innovatiivinen, mutta säilytä perinteet. Säilytä se, mikä on testattua ja hyväksi todettua. Kehitä sitä, mikä on hyvää!" Tämä on Roecklen motto, jonka mukaan brändi on elänyt jo kuuden sukupolven ajan. Roecklin ratsastushanskat istuvat kuin toinen iho. Tämä maailmanlaajuinen perheyritys voi olla ylpeä laadustaan ja ammattitaidostaan todellisen markkinajohtajan tavalla. Roecklilla on useita patentteja markkinoiden miellyttävimpien, huolellisimmin valmistettujen, kevyimpien ja silti niin tehokkaasti suojaavien käsineiden valmistuksessa. Roecklen käsineet ovat urheilijoiden ensisijainen valinta erilaisiin urheilulajeihin hiihdosta ja pyöräilystä ratsastukseen.

Saksassa valmistettava Roeckl on ollut markkinoilla jo yli 170 vuoden ajan. Jakob Roeckl perusti yrityksen toimiessaan johtavana räätälinä vuonna 1844 ja keksi metodin, jonka ansiosta nahka pystyttiin parkitsemaan pehmeämmäksi ja siten ihanteelliseksi käsineiden valmistusta varten. Ratsastuskäsineet esiteltiin vuonna 1978 useiden menestyksekkäiden vuosien jälkeen, kun käsineitä oltiin jo valmistettu urheilukäyttöön, kuten hiihtoon ja pyöräilyyn. Vuonna 1973 Roeckl patentoi sormisaumojen leikkauksen, jolla saatiin vähennettyä kankaan määrää sormien saumoissa ja kehitettyä käsineiden mukavuutta sekä kestävyyttä pitämällä ne samalla miellyttävän ohuina. Vuonna 2000 kuudennen sukupolven yritysjohtaja Stefan Roeckl jatkoi nykyisen Roeckl Sportsin ohjaimissa. Nykyään hanskoja myydään yli 60 eri maahan, ja Roeckl on säilyttänyt asemansa erinomaisten käsineiden markkinajohtajana.

Roeckl ratsastushanskat

Roeckl ratsastuskäsineitä löytyy kymmenittäin jokaisen ratsastajan tarpeisiin. Innovatiivinen Coldblack-teknologia mahdollistaa sen, että voit käyttää tummia värejä ilman, että ne imevät itseensä auringonvaloa ja kuumuutta, kuten tummat käsineet yleensä. Tämän ansiosta kätesi säilyvät viileinä, eivätkä ohjat pääse luisumaan käsistäsi käsien hikoamisen seurauksena. Tämä ainutlaatuinen, patentoitu materiaali pitää olosi mukavana ja tuntuu aivan kuin toiselta iholta ratsastaessasi, joten säilytät hyvän ohjastuntuman missä tahansa lämpötilassa.

Roeckl tarjoaa myös värikkäämpiä vaihtoehtoja niin arkikäyttöön kuin kilpailuihinkin. Säädettävä kiinnitys kämmenselän puolella varmistaa käsineiden täydellisen istuvuuden ja mukavuuden. Valitse suosikkisi nahasta, mikrofleecestä tai useista erilaisista ilmastoiduista materiaaleista valmistetuista, äärimmäisen joustavista käsinevaihtoehdoista. Primaloft- ja Polartec-materiaalit pitävät sinut lämpimänä kylmimpinä talvipäivinä ratsastaessasi, ja lisäksi niissä on kaikki muutkin ominaisuudet, joita odotat perinteisiltä ratsastuskäsineiltä.

Kämmenosan ja sormien pitävä materiaali on suunniteltu yhdessä ratsastajien kanssa ja valmistustyössä on huomioitu ohjien sijainti erityisesti ratsastusurheilun kannalta. Roecklin suunnittelijat ymmärtävät, että hiihtoon, pyöräilyyn ja ratsastukseen tarvittavien käsineiden on mahdollistettava erilaisia ja ainutlaatuisia käden asentoja, ja siksi jokaista urheilulajia ajatellen on valmistettu omanlaisiaan käsineitä. Toisin kuin useat muut valmistajat, Roeckl ymmärtää myös nuorten ratsastajien tarpeen käsineille, jotka on suunniteltu erityisesti pienille käsille. Tämä ajatus ei ole jäänyt pelkästään pienten käsineiden myymisen tasolle, vaan Roecklin lasten käsineet on suunniteltu sopimaan ainutlaatuisella tavalla lasten pieniin käsiin, jotta ne tuntuisivat aivan yhtä mukavilta kuin huolellisesti valmistetut aikuisten käsineetkin.

Etsitpä sitten vedenpitäviä, päivittäiseen käyttöön soveltuvia ratsastuskäsineitä, lämpimästä fleecestä valmistettuja talvihanskoja tai tyylikkäitä kilpailukäsineitä, Roeckl Sportsin valikoimasta löydät taatusti täydelliset käsineet.