Vedä vain päälle ja olet valmis
Roeckl

Roeckl

70 tuotetta
Osta Roeckl at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

"Ole innovatiivinen, mutta säilytä perinteet. Säilytä se, mikä on kokeiltua ja hyväksi todettua. Kehitä sitä, mikä on hyvää!" Tämä on Roecklin motto ja brändi onkin seissyt vakaasti jaloillaan jo kuuden sukupolven ajan. Roecklin ratsastuskäsineet istuvat kuin toinen iho. Tämä maailmanlaajuinen yritys on perheomistuksessa ja se on säilyttänyt ylpeästi laatunsa ja ammattitaitonsa pysyen vahvana markkinajohtajana. Roecklilla on useita patentteja markkinoiden miellyttävimpien, huolellisimmin valmistettujen, kevyimpien ja silti niin tehokkaasti suojaavien käsineiden valmistuksessa. Roeckl tarjoaa useita vaihtoehtoja kilpaurheilijoille ja urheiluhulluille ympäri maailman erilaisiin urheilulajeihin hiihdosta ja pyöräilystä ratsastukseen.

Saksassa valmistettava Roeckl on pysynyt markkinoilla jo yli 170:n vuoden ajan. Jakob Roeckl perusti yrityksen toimiessaan johtavana räätälinä vuonna 1844 ja keksi metodin, jonka ansiosta nahka pystyttiin parkitsemaan pehmeämmäksi ja siten ihanteelliseksi käsineiden valmistusta varten. Ratsastuskäsineet esiteltiin vuonna 1978 useiden menestyksekkäiden vuosien jälkeen, kun käsineitä oltiin jo valmistettu urheilukäyttöön, kuten hiihtoon ja pyöräilyyn. Vuonna 1973 Roeckl patentoi sormisaumojen leikkauksen, jolla saatiin vähennettyä kankaan määrää sormien saumoissa ja kehitettyä käsineiden mukavuutta ja kestävyyttä pitämällä ne samalla miellyttävän ohuina. Vuonna 2000 kuudennen sukupolven yritysjohtaja Stefan Roeckl toi Roeckl Sports brändin yli 60 eri maahan ja Roeckl on sen jälkeen säilyttänyt asemansa käsinemarkkinoiden johtajana.

Horzen valikoimasta löytyy kymmenittäin Roecklin käsineitä jokaisen ratsastajan tarpeisiin. Innovatiivinen Coldblack-teknologia mahdollistaa sen, että voit käyttää tummia värejä ilman, että ne imevät itseensä auringonvaloa ja kuumuutta, kuten tummat käsineet yleensä. Tämän ansiosta kätesi säilyvät viileinä, jolloin voit säilyttää hyvän ohjastuntuman, eivätkä ohjat pääse luisumaan käsistäsi käsien hikoamisen seurauksena. Tämä ainutlaatuinen, patentoitu materiaali pitää olosi mukavana ja tuntuu aivan kuin toiselta iholta ratsastaessasi, joten pystyt säilyttämään liikkumavapauden ja ohjastuntuman missä tahansa lämpötilassa.

Roeckl tarjoaa myös värikkäämpiä vaihtoehtoja niin arkikäyttöön, kuin kilpailuihinkin. Säädettävä kiinnitys kämmenselän puolella varmistaa käsineiden täydellisen istuvuuden ja mukavuuden. Valitse suosikkisi nahasta, mikrofleecestä tai useista erilaisista ilmastoiduista materiaaleista valmistetuista, äärimmäisen joustavista käsinevaihtoehdoista. Primaloft- ja Polartec-materiaalit pitävät sinut lämpimänä kylmimpinä talvipäivinä ratsastaessasi ja lisäksi niissä on kaikki muutkin ominaisuudet, joita odotat perinteisiltä ratsastuskäsineiltä. Kämmenosan ja sormien pitävä materiaali on suunniteltu yhdessä ratsastajien kanssa ja valmistustyössä on huomioitu ohjien sijainti erityisesti ratsastusurheilun kannalta. Roecklin suunnittelijat ymmärtävät, että hiihtoon, pyöräilyyn ja ratsastukseen tarvittavien käsineiden on mahdollistettava erilaisia ja ainutlaatuisia käden asentoja ja siksi jokaista urheilulajia ajatellen on valmistettu omanlaisiaan käsineitä. Toisin kuin useat muut valmistajat, Roeckl ymmärtää myös nuorten ratsastajien tarpeen käsineille, jotka on suunniteltu erityisesti pieniä käsiä ajatellen. Tämä ajatus ei ole jäänyt pelkästään pienten käsineiden myymisen tasolle, vaan Roecklin lasten käsineet on suunniteltu sopimaan ainutlaatuisella tavalla lasten pieniin käsiin, jotta ne tuntuisivat aivan yhtä mukavilta, kuin huolellisesti valmistetut aikuisten käsineetkin.

Kun etsit vedenpitäviä, päivittäiseen käyttöön soveltuvia ratsastuskäsineitä, lämpimästä fleecestä valmistettuja talvikäsineitä tai tyylikkäitä kilpailukäsineitä, Roeckl Sportsin valikoimasta löydät taatusti käsineet, joihin rakastut ja joita käytät suurella ylpeydellä.