Muck Boot
Muck Boot

Muck Boot

33 tuotetta
Osta Muck Boot at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Muck Boot-jalkineissa olosi on miellyttävä kaikenlaisessa säässä


Muck Boot-saappaiden idea tuli liasta (lannasta), johon törmää päivittäisessä työssä pihalla ja tallilla. Likaa ei tietenkään ole vain kuivissa oloissa. Kun siivoat karsinoita tai menet laitumelle sateen jälkeen, vedenpitävät jalkineet ovat käytännölliset. Siksi Muck Boot-jalkineiden valmistajat ovat asettaneet tavoitteekseen kehittää maailman parhaiten suojaavat ja miellyttävät jalkineet – olosuhteista riippumatta.


Miksi Muck Boot-jalkineet?


100 % likaa hylkivät Muck Boot-jalkineet on valmistettu toimiviksi liassa, mudassa, lumessa ja vedessä. Ne antavat erinomaisen suojan tuulisessa ja huonossa säässä. Laajan valikoiman sekä miesten että naisten kengät, nilkkurit ja saappaat fleecevuorella tai ilman ovat tuulen- ja säänkestäviä jalkineita. Muutamat mallit soveltuvat myös ratsastukseen. Erilaisiin käyttötarkoituksiin on erilaisia malleja, joten jalkasi pysyvät lämpiminä kaikenlaisessa säässä. 
Mikä tekee näistä erityiset? Muck Boot-jalkineissa on hyvin eristävä ja vedenpitävä neopreenirakenne. Tämä materiaali on neutraali kerros sisä- ja ulkolämpötilan välillä. Lisäksi neopreeni on erittäin kevyttä ja hyvin miellyttävää. Saappaiden pinnassa on suojaava kerros luonnonkumia. Kärki ja kanta ovat lisäksi vahvistetut moninkertaisesti, joten jalkineet ovat äärimmäisen kestävät. Kulutusta kestävästä luonnonkumista valmistettu ulkopohja ei haurastu vuosienkaan käytössä. Muck Boot-jalkineet jaloissasi olet hyvin valmistautunut kaikenlaisiin tapahtumiin niin pihalla, tallilla, puutarhassa kuin koiraa ulkoiluttaessakin.


Parhaat Muck Boot-jalkineet


Muck Bootin Arctic-mallisto on erityisen suosittu, ja malliston saappaita on saatavissa sekä pitkällä että matalalla varrella. Arctic-malliston saappaiden pehmeä fleecevuori pitää jalkasi lämpiminä kylminä päivinä. Eri malleissa on erityisiä ominaisuuksia, kuten antimikrobiset pohjalliset, erittäin miellyttävät ja kevyet välipohjat tai vetolenkit, kuten Arctic Weekend- ja Arctic Adventure-malleissa. Arctic Sport-saappaiden vahvat ulkopohjat ovat myös erittäin pitävät lumessa ja jäällä. Täältä löydät täydelliset Muck Boot Arctic-saappaat talveksi.