Horze heijastin. Heijastimia moneen eri käyttötarkoitukseen.
Kesäalen loppurysäys - Jopa 70 % alennusta
10 % :n LISÄALENNUS tilauksestasi
Heijastimet hevoselle

Heijastimet hevoselle

Hevosten heijastimet ovat välttämättömiä pimeällä ratsastaessa ja ne on suunniteltu pitämään sinut ja hevosesi turvassa ja näkyvillä. Heijastimet on valmistettu heijastavista materiaaleista, jotka näkyvät hyvin pimeässä.
21 tuotetta

Osta Heijastimet hevoselle osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Hevosten heijastintuotteet pitävät sinut ja hevosesi helposti havaittavina hämärällä ratsastaessasi.

Jopa niin yksinkertainen asia, kuin pari hevoselle puettuja heijastinputseja voi pelastaa henkesi hämärällä tiellä ratsastaessasi.Heijastinten käyttö voi olla ratkaiseva tekijä turvallisen ratsastuksen ja ikävän onnettomuuden välillä. Heijastinliivi tarjoaa optimaalisen näkyvyyden, kun auton valot saavat sen heijastamaan antaen sinulle näkyvyyttä ja varoittaen autoilijoita, jotta he voivat ennakoida ja ohittaa sinut turvallisesti. Jos kirkkaat värit keltainen ja oranssi eivät sovi tyyliisi, kokeile tummia vaihtoehtoja, jotka näyttävät mustilta päivänvalossa, mutta hohtavat pimeässä kirkkaina valon osuessa niihin.

Hevosten heijastintuotteet sopivat erinomaisesti tilanteisiin, joissa on tarpeen pysyä helposti havaittavana pimeässä.

On välttämätöntä varmistaa hevosesi turvallisuus pimeällä tiellä liikkuessanne ja siksi optimaalista näkyvyyttä lisäävien heijastintuotteiden käyttö on viisasta.Horzelta löydät useita vaihtoehtoja turvalliseen pimeällä ratsastukseen, kuten kirkkaan värisiä ratsastusloimia, joita on korostettu heijastavalla nauhalla. Nämä tuotteet lisäävät mukavuutta ratsastukseesi, kun voit keskittyä hevoseesi, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, näkevätkö muut tiellä liikkujat teidät. Häntäheijastin LED-valoilla osuu takuvarmasti autoilijoiden silmiin ja sen neljä vilkkuvaa valoa parantavat ratsukon näkyvyyttä jo kaukaa katsottuna.