Heijastimet hevoselle

Heijastimet hevoselle

Hevosten heijastimet ovat välttämättömiä pimeällä ratsastaessa, ja ne on suunniteltu takaamaan sinun ja hevosesi näkyvyys. Heijastavat varusteet on valmistettu heijastavista materiaaleista, jotka näkyvät hyvin pimeässä.

23 tuotetta
Osta Heijastimet hevoselle at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Hevosten heijastintuotteet pitävät sinut ja hevosesi helposti havaittavina hämärällä

Jopa niin yksinkertainen asia kuin pari hevoselle puettuja heijastinputseja voi pelastaa henkesi hämärällä tiellä ratsastaessasi. Heijastinloimi tarjoaa optimaalisen näkyvyyden, kun auton valot saavat sen heijastamaan valoa. Jos kirkkaat keltainen ja oranssi eivät sovi tyyliisi, kokeile tummia vaihtoehtoja, jotka näyttävät mustilta päivänvalossa, mutta hohtavat pimeässä kirkkaina valon osuessa niihin.

Hevosten heijastintuotteet antavat erinomaista näkyvyyttä hämärällä ja pimeällä

On välttämätöntä varmistaa hevosesi turvallisuus pimeällä tiellä liikkuessanne ja siksi optimaalista näkyvyyttä lisäävien heijastintuotteiden käyttö on viisasta. Horzelta löydät kirkkaan värisiä heijastinratsastusloimia, joissa on heijastinnauhat. Nämä tuotteet lisäävät mukavuutta ratsastukseesi, kun voit keskittyä hevoseesi, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, näkevätkö muut tiellä liikkujat teidät. Häntäheijastin LED-valoilla kiinnittää autoilijoiden huomion, ja sen neljä vilkkuvaa valoa parantavat ratsukon näkyvyyttä ja turvallisuutta jo kaukaa katsottuna.