Ötökkäkauden must-have tuotteet
Selkäpanssarit ratsastukseen

Selkäpanssarit ratsastukseen

Selkää suojaavien selkäpanssareiden suosio lisääntyy aktiivisten ratsastajien keskuudessa, ja nykyään ne ovat myös pakollisia useissa kilpailuissa. Ratsastajien selkäpanssarit lisäävät mielenrauhaa ja auttavat ehkäisemään vammautumista putoamisen sattuessa.

18 tuotetta

Osta Selkäpanssarit ratsastukseen osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Selkäpanssarit lisäävät turvallisuutta ratsastaessa

Hevoset säikähtävät herkästi, mikä saattaa joskus johtaa putoamiseen. Selkäpanssari tai selkäsuoja suojaa herkkää selkärankaa ja koko selän aluetta vakavammilta vammoilta, mikä lisää mielenrauhaa ratsastaessa.

Eri suojaustasot

Kuten myös ratsastajien turvaliiveissä, myös selkäpanssareita on eri tasoista suojaa tarjoavia malleja. Suojauksen taso määrittyy täytepalojen ja toppausten vahvuuden ja paksuuden mukaan. Standardit ovat hiukan erilaiset, mutta saatavissa on jokaisen tason mukaisia malleja.

Komperdellin selkäpanssarit ratsastukseen

Komperdell on merkki, joka valmistaa suojavarusteita myös moottoripyöräilijöille. Komperdell tarjoaa ratsastukseen suunniteltuja, innovatiivisia, kevyitä ja laadukkaita selkäpanssareita, joiden turvallisuusominaisuudet ovat erinomaiset samanaikaisesti, kun myös mallit ja värit ovat upeita. Värikkäät mallit ovat käännettäviä, joten tarvittaessa ne ovat myös perinteisen hillittyjä ulkonäöltään.

Selkäsuojus suojaa nimensä mukaisesti vain ratsastajan selkää. Selkäsuojuksessa on toppauksia takana, ja se suojaa selkärankaa alaselkään asti. Se suojaa selkää myös teräviltä esineiltä sekä potkuilta putoamisen jälkeen.

Turvaliivi taas suojaa koko vartaloa, koska siinä on toppauksia myös sivuilla ja edessä. Sen myötä se antaa paremman suojan riippumatta siitä, kuinka putoaa. Oma riskiarviosi ja tarpeesi määrittävät, valitsetko selkäsuojuksen vai turvaliivin.

Selkäsuojus suojaa ratsastajan selkää putoamistilanteessa. Se ei saisi olla liian pitkä niin, että se hankaa satulan takakaarta ollen enemmän ärsyttävä kuin hyödyksi. Sen ei tietenkään pidä olla liian lyhytkään, koska silloin se ei suojaa koko selkää putoamistilanteessa.

Paras tapa oikean koon löytämiseksi on ottaa tarkat mitat ja valita oikeankokoinen selkäsuojus kokotaulukon avulla.

Suosituimmat kategoriat