Naisten valkoiset ratsastushousut

Naisten valkoiset ratsastushousut

1 tuotetta
AA Athens naisten ratsastushousut polvipaikoilla
OVH -15%

AA Athens naisten ratsastushousut polvipaikoilla

182,75 €
OVH: 215,00 €
Saatavilla heti

Osta Naisten valkoiset ratsastushousut osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Horzen kisaratsastushousut takaavat huippusuorituksen

On tärkeää, että valkoiset ratsastushousut istuvat erinomaisesti ja ovat parhaimmillaan kilpailun aikana. Kilpailupäivä on suuri päivä, johon on valmistauduttu viikkoja ja kuukausia.

Kisaratsastushousujen on pysyttävä siisteinä ja hyvännäköisinä käytössä eivätkä ne saa tulla läpikuultaviksi ajan kuluessa. Niiden täytyy istua päälle kuin toinen iho ilman, että ne rajoittavat liikkumisvapautta.

Horzen kisaratsastushousujen valikoimasta löytyy paljon perusmalleja hohtavan valkoisista hillittyihin vaaleisiin väreihin. Uusimmat materiaalit, kuten neljään suuntaan joustava materiaali ja Opti Pro-materiaali ovat hengittäviä ja ilmavia, minkä lisäksi ne siirtävät myös kosteuden pois iholta säilyttäen olon kuivana ja miellyttävänä. Laadukkaat kokopaikat antavat pitoa, ja korkea vyötärö auttaa säilyttämään hyvän ryhdin. Kisahousumme tarjoavat erinomaista suorituskykyä, joka auttaa saavuttamaan parhaan kilpailutuloksen.

Täydellisissä kisaratsastushousuissa yhdistyvät käytännöllisyys ja tyylikkyys

Käytännöllisyyden lisäksi kisaratsastushousujen ulkonäkö on myös tärkeä. Valikoimastamme löytyy paljon valkoisia ratsastushousuja, jotka viimeistelevät kilpailuasusi upeasti; hillityistä yksityiskohdista ja yksinkertaisista logoista upeisiin kokopaikkoihin - jokaiselle löytyvät mieleiset kisaratsastushousut. Kaiken työn jälkeen haluat tietenkin olla hyvännäköinen kunniakierroksellasi.

Useimmat ratsastajat valitsevat edelleen valkoiset ratsastushousut kilpailuihin. Kisahousujen täytyy tietenkin istua erinomaisesti. On makuasia, käyttääkö kilpailuissa kokopaikkaisia vai polvipaikkaisia kisahousuja. Monet ratsastajat, erityisesti kouluratsastajat, valitsevat tukevamman pidon eli kokopaikkaiset kisahousut. Toisaalta esteratsastuskilpailuissa polvipaikkaiset kisahousut saattavat olla hyödylliset niiden antaman suuremman liikkumisvapauden ansiosta. Joka tapauksessa materiaalin on oltava hengittävää, koska kaikki hikoilevat kilpaillessaan. Materiaalissa oleva elastaani lisää joustavuutta ja sen myötä mukavuutta. Valittavissa on malleja, joissa on yksi tai useampia taskuja. Valkoisia ratsastushousuja on saatavissa matalalla, normaalilla ja korkealla vyötäröllä. Niistä voi valita itselleen mieleiset, sen suhteen ei ole mitään sääntöjä.

Erityisesti kouluratsastuskilpailuissa hevosen ja ratsastajan ulkonäkö ovat hyvin tärkeitä. Kisahousujen on oltava valkoiset ja tietenkin tahrattoman puhtaat. Ne on siis pestävä ennen jokaista kilpailua. Se on suhteellisen helppoa noudattamalla muutamia neuvoja. Käännä kisahousut nurinpäin. Tämä suojaa valkoisten ratsastushousujen ulkopintaa. Pese housut koneessa 30 asteen pesuohjelmalla. Älä käytä huuhteluainetta. Kuivata housut tasaisella alustalla, mielellään pyyhkeen päällä. Älä koskaan laita ratsastushousuja kuivausrumpuun. Jos kisahousuihin tulee hankalia tahroja, esim. mudasta tai heinästä, käsittele tahrat sappisaippualla ennen pesua. Kostuta tahrat lämpimällä vedellä, hiero sappisaippuaa kankaaseen pienellä harjalla ja pese housut sen jälkeen tavallisesti.

Suosituimmat kategoriat