Ratsastushanskat

Ratsastushanskat

Ratsastushanskat suojaavat käsiä hiertymiltä ja takaavat pitävämmän ohjasotteen. Valitse ratsastuskäsineet useista eri tyylisistä ja värisistä vaihtoehdoista, joista löydät sopivat niin päivittäiseen käyttöön kuin kilpailuihinkin.

238 tuotetta

Osta Ratsastushanskat osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Horzella on eri tyylisiä ja eri materiaaleista valmistettuja ratsastuskäsineitä joka lajiin

Ratsastushanskat ovat välttämätön hankinta jokaiseen varustehuoneeseen ja niistä on saatavilla paljon hauskan värisiä, eri materiaaleista valmistettuja ja eri tyylisiä vaihtoehtoja kaikkiin tarpeisiin ratsastuksesta tallitöihin sekä naisille, miehille että lapsille

Valitse kesäkäsineet, kun haluat suojata käsiäsi ja helpottaa hikisten ohjien pysymistä käsissäsi kuumalla säällä. Kesäratsastuskäsineet ovat kevyet, ilmavat ja miellyttävät, mutta suojaavat samalla käsiäsi ja mahdollistavat tiiviin ohjastuntuman. Talviratsastushanskat  ovat lämpimät, usein myös vedenpitävät, ja mahdollistavat edelleen hyvän ohjastuntuman ratsastuksen aikana. Nahkaisten ja muiden materiaalivaihtoehtojen joukosta löydät juuri sinun tarpeisiisi soveltuvat käsineet.

Horzen tyylikkäät kilpailukäsineet luovat huolitellun vaikutelman kilparadalla

Horzen käsineet näyttävät ammattimaisilta ja tyylikkäiltä kilpailuradalla. Hanki laajasta väri- ja mallivalikoimasta käsineet, jotka suojaavat käsiäsi ja auttavat pitämään hyvän tuntuman ohjista. Myös maastakäsittelyssä on hyvä pitää käsineet kädessä, jotta juoksutusliina tai riimunnaru ei pääse vahingoittamaan käsiäsi, jos hevonen päättää poistua paikalta. Muista myös aina pitää käsineet kädessäsi, kun lastaat hevosta traileriin. Joissain kevyissä malleissa on kuminen kämmenosa lisäämässä pitoa. Myös tallityöt sujuvat mukavammin, kun valitset oikeanlaiset käsineet vesiämpäreiden kantamiseen ja karsinoiden siivoukseen kylmällä säällä. 

Valikoimastamme löytyvät myös mm. Roeckl ja Back on Track käsineet.

Suosituimmat kategoriat