Säästä 15 % kaikista Horze- ja B Vertigo -tuotteista*
Hae koodi

Ratsastushanskat

Ratsastuskäsineet suojaavat käsiä hiertymiltä ja takaavat pitävämmän ohjasotteen. Valitse ratsastuskäsineet useista eri tyylisistä ja värisistä vaihtoehdoista, joista löydät sopivat niin päivittäiseen käyttöön kuin kilpailuihinkin.

Lajittelu
Brändit
Väri
Hinta
Hinta
Size
218 tuotetta

Horze tarjoaa eri tyylisiä ja eri materiaaleista valmistettuja ratsastuskäsineitä joka lajiin.

Ratsastuskäsineet ovat välttämätön hankinta jokaiseen varustehuoneeseen ja niistä on saatavilla paljon hauskan värisiä, eri materiaaleista valmistettuja ja eri tyylisiä vaihtoehtoja kaikkiin tarpeisiin ratsastuksesta tallitöihin. Valitse kesäkäsineet, kun haluat suojata käsisäsi ja helpottaa hikisten ohjien pysymistä käsissäsi kuumalla säällä. Kesäratsastuskäsineet ovat kevyet, ilmastoidut ja miellyttävät, mutta suojaavat samalla käsiäsi ja mahdollistavat tiiviin ohjastuntuman. Talvikäsineet lämmittävät käsiäsi mahdollistaen sen, että voit edelleen pitää hyvän ohjastuntuman ratsastuksen aikana. Nahkaisten ja kankaisten vaihtoehtojen joukosta löydät juuri sinun tarpeisiisi soveltuvat käsineet.

Horzen siistit ja klassisen tyylikkäät kilpailukäsineet luovat huolitellun vaikutelman kilparadalla.

Kevyet yleiskäsineet näyttävät ammattimaisilta ja tyylikkäiltä radalla. Hanki Horzen laajasta väri- ja mallivalikoimasta käsineet, jotka suojaavat käsiäsi ja auttavat pitämään hyvän tuntuman ohjista. Myös maastakäsittelyssä on hyvä pitää käsineet kädessä, jotta juoksutusliina tai riimunnaru ei pääse vahingoittamaan käsiäsi, jos hevonen päättää poistua paikalta. Muista myös aina pitää käsineet kädessäsi, kun lastaat hevosta traileriin. Kevyissä malleissa on hieman kumisia nystyjä kämmenosissa lisäämässä pitoa. Tallityöt sujuvat mukavammin, kun valitset oikeanlaiset käsineet vesiämpäreiden kantamiseen ja karsinoiden siivoukseen kylmällä säällä.