Mid Season SALE
Kannukset

Kannukset

Valikoimassamme on paljon erilaisia kannuksia kaikkiin tarpeisiin ja ratsastuksen lajeihin. Valitse pyöreäpäiset kannukset, rissakannukset, koulukannukset tai muut. Yhteensopivia kannusremmejä on saatavissa sekä nahasta että nailonista valmistettuna. Kannusremmit on vaihdettava usein uusiin sekä turvallisuuden takia että huolitellut ulkonäön säilyttämiseksi.

79 tuotetta

Osta Kannukset osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Kannukset ovat tehokas lisäapu useisiin ratsastuksen lajeihin

Horzella on saatavissa yksinkertaisia litteitä ja tylppäpäisiä kannuksia, Prince Wales-malleja sekä muita malleja, kuten pallopäisiä, vasarakannuksia ja rissakannuksia. Osassa Horzen kannuksista on kristallikoristeita, jotka tuovat säihkettä ratsastusasuun. Valitse sinun ja hevosesi tarpeisiin soveltuvat kannukset ja muista aina käyttää kannuksia varoen. Hellävarainen rohkaisu ja hienovarainen pohjeapujen vahvistaminen ovat oikeanlaista kannusten käyttöä. Älä koskaan käytä kannuksia hevosen satuttamiseen. Tarkista myös aina kilpailuja koskevat rajoitukset ja määräykset, jotta hankit tarpeisiisi oikeanlaiset kannukset. Horzen kannukset on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, joka on kestävää ja kiiltävää.

Kannusremmit on vaihdettava usein uusiin

Kannusremmit tulee vaihtaa usein uusiin turvallisuuden takaamiseksi, mutta myös huolitellun ulkonäön säilyttämiseksi. Lisää ratsastusasuusi ripaus säihkettä strasseilla, kristalleilla tai brändin logoilla koristelluilla kannusremmeillä. Kun haluat perinteisemmän tyylin muodollisiin tilanteisiin, valitse syvän mustasta nahasta valmistetut kannusremmit korostamaan huoliteltua vaikutelmaa. Nailonnauhasta valmistetut kannusremmit sopivat täydellisesti arkikäyttöön, koska ne on helppo ja nopea säätää sopiviksi. Horzen kannusremmit ovat edullisia, ja valikoimastamme löytyy ratsastusasuusi ja tyyliisi sopivat kannusremmit.

Kannuksia käytetään tehostamaan apujen vaikutusta. Niiden teho on hienovaraisempaa kuin pohjeapujen käyttö. Kannusten käyttöä on kuitenkin harjoiteltava, muuten ne voivat satuttaa hevosta. Kannusten käytön edellytyksenä on ratsastajan vakaus ja tasapaino satulassa. Aloittelijoilla on harvemmin tarvittavaa vakautta, joten aloittelijoiden tulisi ratsastaa ilman kannuksia, jos mahdollista. Poikkeuksena ovat suhteessa hevoseen hyvin pitkät ratsastajat. Silloin kannukset saattavat olla tarpeen, jotta ratsastajan ei tarvitse vetää pohkeitaan jatkuvasti ylös. Tällaisessa tapauksessa joutsenkaulaiset kannukset ovat hyvät. Ne ovat saaneet nimensä joutsenen kaulaa muistuttavasta, ylöspäin kaartuvasta muodostaan. Ne mahdollistavat pohjeapujen antamisen suhteellisen pienelle hevoselle ilman, että kannat täytyy vetää ylös.

Kysymyksen vastaus riippuu ratsastuslajistasi. Lännenratsastajat käyttävät pääasiassa rissakannuksia. Ne ovat pitkiä, ja niiden päässä on pyörivä rissa. Kouluratsastajat käyttävät myös rissakannuksia, mutta useammin suoria kannuksia viistotulla tai pyöristetyllä päällä. Jos kannuksen päässä on pallo, kannukset ovat pyöreäpäiset, jos pää on vasaran muotoinen, puhutaan vasarakannuksista.

Myös esteratsastajat käyttävät näitä malleja, mutta usein vähemmän. Vapaa-ajanratsastajille kaikki kannukset ovat oikeastaan tarpeettomia. Jos aloitat ratsastamisen kannuksilla, valitse ensin mahdollisimman hellävarainen malli. Kaikissa hellävaraisissa kannuksissa on pyöreät päät.

Monet luulevat, että hevosen saa kulkemaan nopeammin kannuksia käyttämällä, mutta tämä ei ole totta. Kannuksia käytetään apujen tehosteena. Tätä tarvitaan pääasiassa kouluratsastuksessa ja lännenratsastuksessa. Vaikka tämä ei olekaan apujen alkuperäinen tarkoitus, erilaisia kannustyyppejä käytetään usein patistelemaan hevosia, jotka liikkuvat laiskasti. Kannuksia käyttäessä on kuitenkin oltava varovainen ja annettava vain lyhyt merkki hevoselle satulavyön taakse.

Kannuksia ei pidä koskaan käyttää hevosen mahan jatkuvaan naputtamiseen. Se turruttaa hevosen ja aiheuttaa myös vammoja hevosen vatsan herkälle iholle. Hyvin koulutetut kouluhevoset voi saada koottua paremmin kannusten oikealla käytöllä. Jalan kierto on yleensä riittävää siihen. Pienemmillä hevosilla on suositeltavaa käyttää joutsenkaulaisia kannuksia.

Suosituimmat kategoriat