Horze Cyber Week - Säästä jopa 50%
Kannukset

Kannukset

Raippoja löytyy joka lajiin eri värisiä ja tyylisiä esteraipoista rentoon ratsasteluun sopiviin malleihin. Raippa on jokaisen ratsastajan vakiovaruste.
66 tuotetta

Osta Kannukset osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Kannukset ovat tehokas lisäapu useisiin lajeihin ja Horzen varastosta löydät monenlaisia malleja tarpeisiisi.

Horzella on saatavilla yksinkertaisia, litteä- ja pyöreäpäisiä kannuksia, Prince Wales-malleja tai muita erikoisempia, kuten rulla- tai rissakannukset. Osassa Horzen kannuksista on kristallikoristeita lisäämässä kimallusta. Valitse sinun ja hevosesi tarpeisiin soveltuvat kannukset ja muista aina käyttää kannuksia varoen. Hellävarainen rohkaisu ja hienovarainen pohjeapujen vahvistaminen ovat oikeanalaista kannusten käyttöä. Älä koskaan käytä kannuksia hevosen satuttamiseen. Muistathan myös varmasti tarkistaa rajoitukset ja määräykset, kun hankit kannukset kilpailuja varten. Horzen kannukset on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, joka on kestävää ja kiiltävää, eikä ruostu.

Kuluneet kannusremmit tulisi aina vaihtaa turvallisuussyistä ja tietysti myös siksi, että ehjät remmit näyttävät paremmilta.

Horzelta löydät useita vaihtoehtoja, kun tulee kannusremmien vaihtamisen aika. Lisää ratsastusasuusi ripaus hauskuutta strasseilla, kristalleilla tai brändin logoilla koristelluilla kannusremmeillä. Kun haluat perinteisemmän ja muodollisemman tyylin, valitse syvän mustasta nahasta valmistetut kannusremmit korostamaan huoliteltua vaikutelmaa. Kangaspunoksesta valmistetut kannusremmit sopivat täydellisesti arkikäyttöön, sillä niissä ei ole reikiä valmiina ja siten remmien tiukkuus voidaan säätää joka kerta juuri oikeanlaiseksi. Horzen kannusremmit ovat edullisia ja saatavilla on laaja valikoima erilaisia vaihtoehtoja, joten vaihda kuluneet kannusremmit uusiin heti kun ensimmäiset merkit kulumisesta alkavat näkyä.