Koiran turvallisuus ja heijastintuotteet

Koiran turvallisuus ja heijastintuotteet

Koirien huomioliivit tekevät lemmikistäsi helposti havaittavan pimeällä lenkkeillessänne. Huomioliivi on ehdottoman tarpeellinen jokaiselle pimeässä liikkuvalle koiralle turvallisuussyistä.
3 tuotetta
Weatherbeeta Reflective Parka 300D -heijastava koiranloimet Weatherbeeta Reflective Parka 300D -heijastava koiranloimet
OVH -20%

Weatherbeeta

Reflective Parka 300D -heijastava koiranloimet

27,19 €
OVH: 33,99 €
(2)
Horze Camo Luminox heijastava koiranloimi
OVH -25%
Limited Edition

Horze

Camo Luminox heijastava koiranloimi

26,21 €
OVH: 34,95 €
(3)
Kerbl Maxi sydämenmuotoinen turvavalo

Kerbl

Maxi sydämenmuotoinen turvavalo

4,99 €
(1)
Osta Koiran turvallisuus ja heijastintuotteet at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Koirien heijastinliivit sopivat täydellisesti myöhäisille iltalenkeille, kun on jo pimeää.

Koirien heijastinliivit on suunniteltu pitämään lemmikkisi helposti havaittavana hämärässä. Heijastinliivien valmistuksessa käytetty kiiltävä materiaali heijastaa valon takaisin vastaantulevien ajoneuvojen valoista, sekä katulampuista auttaen sinua ja koiraasi pysymään turvassa myös öiseen aikaan. Nämä heijastimet kääntävät autoilijoiden ja muiden tiellä liikkujien katseet auttaen ylläpitämään näkyvyyttänne missä tahansa valaistuksessa. Koirien heijastinliivien muotoilu mahdollistaa lemmikillesi runsaasti liikkumavapautta, eikä häiritse koirasi myöhäisillan kuntoilua.

Koirien heijastinliivit ovat ehdottoman tärkeitä turvavarusteita kun lenkkeilette iltaisin.

Pysy näkyvissä Horzen koirien heijastinliivien avulla, kun ulkoilutat koiraasi illalla tai aikaisin aamuhämärissä. Liivin kirkas ja heijastava raidoitus varoittaa vastaantulevaa liikennettä ja jalankulkijoita saapumisestanne. Koirien heijastinliivit eivät häiritse liikkumista, joten lemmikilläsi on vapaus hyppiä ja juosta täydellä teholla.